باشگاه 5 صبحی ها
-
@tajrobi-nil در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
@javadm328 پس حتما دوستاتون با یه قیافه وحشتناااااااک رو به رو میشدن
نه
چون من کچل بودم اون موقع
واسه همین با یه قیافه وحشتناک جذاب وحشتناک با نمک رو به رو میشدند -
-
negwin چرا؟؟؟
ک باعث شدم تاپیک اینقدر فعال باشع...... خداخیرم بده...
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
negwin در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
negwin چرا؟؟؟
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
لازمه بگم داریم اسپم میدیم
-
negwin چرا؟؟؟
@javadm328 در باشگاه 5 صبحی ها گفته است:
negwin چرا؟؟؟
بالاخره فعاله .....
-
negwin چرا؟؟؟
-
@javadm328 اسپم چیه؟
منم اولش نمیدونستم
خخخ
اسپم یعنی
در این تاپیک که 5 صبخ هست هر حرفی به غیر از موضوع تاپیک اسپم محسوب میشه یعنی زائد
یه همچین چیزی -
@javadm328 اسپم چیه؟
منم اولش نمیدونستم
خخخ
اسپم یعنی
در این تاپیک که 5 صبخ هست هر حرفی به غیر از موضوع تاپیک اسپم محسوب میشه یعنی زائد
یه همچین چیزی -
هوووووف چه قدر کار باید انجام بدییییم
من امروز 5 بیدار بودم خوابمم نمیومد
پاشدم دیدم یه درس جلوام دوباره گرفتم تا 7 خوابیدم -
12:25
آخه ساعت 4خوابیدم
ریاضی میخوندم میدونم بدموقع ایه ولی نمیخوندم استرس میگرفتم -
در حدیثی از حضرت صادق (علیه السلام) آمده: بنده ای که هنگام خواب آیه آخر کهف را بخواند در همان زمانی که می خواهد بیدار می شود.
قل انما انا بشر مثلکم یوحی الی انما الهکم اله واحد فمن کان یرجو لقاء ربه فلیعمل عملاً صالحاً و لا یشرک بعباده ربه احداً؛ بگو: من فقط بشری مثل شما هستم، (امتیازم این است که) به من وحی می شود که تنها معبودتان معبود یگانه است. پس هر که به دیدار پروردگارش امید دارد، باید کاری شایسته انجام دهد و هیچ کس را در عبادت پروردگار شریک نکند.
اثر خواندن این آیه پیش از خواب آن است که با خواندن این آیه، هر وقت بخواهیم بیدار می شویم.
منبع
به نقل از سایت تبیان -
در حدیثی از حضرت صادق (علیه السلام) آمده: بنده ای که هنگام خواب آیه آخر کهف را بخواند در همان زمانی که می خواهد بیدار می شود.
قل انما انا بشر مثلکم یوحی الی انما الهکم اله واحد فمن کان یرجو لقاء ربه فلیعمل عملاً صالحاً و لا یشرک بعباده ربه احداً؛ بگو: من فقط بشری مثل شما هستم، (امتیازم این است که) به من وحی می شود که تنها معبودتان معبود یگانه است. پس هر که به دیدار پروردگارش امید دارد، باید کاری شایسته انجام دهد و هیچ کس را در عبادت پروردگار شریک نکند.
اثر خواندن این آیه پیش از خواب آن است که با خواندن این آیه، هر وقت بخواهیم بیدار می شویم.
منبع
به نقل از سایت تبیانیه کنکوری خیلی ممنن که اینو گذشتین همش دنبالش بودم.میدونستم یه ایه ایه ولی نمیدونستم کدوم بازم ممنون امشب حتما امتحانش میکنم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
یه کنکوری خیلی ممنن که اینو گذشتین همش دنبالش بودم.میدونستم یه ایه ایه ولی نمیدونستم کدوم بازم ممنون امشب حتما امتحانش میکنم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@tajrobi-nil خواهش میکنم
منم دعا میکنم شب به موقع بخوابید صبح هم حول و حوش 5 بیدار شید : ) -
-
بعدازمدتی بالاخره 5بیدارشدم :smiling_cat_face_with_open_mouth:
-
بهترین محرک 5 صبح
اینه
بگی 5 بیدار شدم میرم کله پاچه میزنم به رگ
باور بفرمایید 4 و 49 دقیقه بیدار شده بودم