سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
وقتی میخوام درس میخونم غرق میشم تو تخیلاتم🥲🥺...
-
سلام بچها
اخیرا یه همایشی رفته بودم دربارهی روش درس خوندن و اینا(که بیشتر فاز کنکوری داشت/:)
اونجا دربارهی یه مسئله خیلی مهم حرف زدین که گفتم واسه یه عده از بچه ها هم مسئلهی مهمیه..
قضیه چیه؟
بریم ببینیم
.
میدونی دردم چیه؟
من همین که کتاب رو باز میکنم درس بخونم غرق تو تخیلات میشم..
هنو یه صفحه نخوندم میرم سراغ فکر و خیال از آینده و "روزایی که قبول شدم و میرم دانشگاه و کنفرانس میدم و اقای/خانوم دکتر صدام میکنن..."
"نیمه گمشده خودمو پیدا کردم و عاشقانه هایی که داریم و جلسه خواستگاری و ازدواج و خونهمون و🥰..."
"برمبگردم به عقب و اتفاقایی که افتاد و مکالمه هامون رو مرور میکنم و کاش فلان حرف رو میزدم و فلان اتفاق میوفتاد و..."
و بعد که به خودم میام میبینم یکی دو ساعت گذشته و من غرق تو تخیلات بودم و یه صفحه هم درس نخوندم..
.
تجربه کردین این وضعیت رو؟!
پس بیاین که راه درمانش رو بهتون بگم..
️اولش اینو بگم که این قضیه زیاد و کم داره منم بد ترین حالت رو در نظر میگیرم..
️و این که درمانش تمرین زیادی میخواد..
.
مشکل اصلی اینجاست که این آدم نمیتونه روی زمان حال تمرکز کنه و باید تمرینی کنه که حواس ۵گانهش رو روی زمان حال متمرکز کنه:
راحت ترین و اولین تمرینش هم اینه که شما یه سیب بردار(یا هر غذایی) و بعدش بوش کن ،نگاهش کن، (به رنگش.. به شکلش ..) لمسش کن( بافتش رو حس کن) و شروع کن به خوردنش( مزهش رو با تمام وجودت حس کن)سعی کن تا وقتی که تمومش نکردی همچنان روش تمرکز کنی و به بوش و رنگش و بافت و مزهش فکر کنی و درواقع همهی تمرکزت روی اون باشه..
(اینطوری داری تمرکز رو زمان حال رو کش میدی)
️این اولین و ساده ترین تمرینه که برای یه مدت کوتاه شما کاملا تو زمان حال باشی
️این تمرین رو میتونی هرجایی و با هرچیزی انجام بدی وقتی تو ماشینی رو صدا ها و حرکت های ماشین و بویی که میاد و.. تمرکز کن و از تمام حس هات برای حضور تو اون لحظه استفاده کن..
اینطوری یاد میگیری که توی زمان حال زندگی کنی
اوایل ممکنه خیلی سخت باشه و ذهنت هی پرش کنه ولی با تمرینه که این مهارت رو به دست میاری..فقط تمرین...
و سر درس هم به جای غرق شدن توی تخیلات توی خط داستانی اون درس غرق میشی
.
یه نکته هم بگم...
تجربهی شخصی: معمولا میگی که بزار تمومش کنم بزار این قسمتش رو تموم کنم و فکرم آزاد بشه و بر سراغ درس ولی رفیق عزیز من این داستانی که تو شروع کردی هیچ وقت تموم نمیشه بلکه هرچقدر هم که جلو تر بری بیشتر میخوای درگیرش بشی حتی اگه اون سناریو جذاب رو تموم کرده باشی.
پس فقط سعی کن که ازش دوری کنی..
.
میدونم سخته
ولی تنها راهیه که میتونی از دست این تخیلات خلاص بشی
تخیلاتی که مانع تمرکز روی کار هات میشه...
.
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دهم @یازدهم @دوازدهم -
مرسی به اشتراک گذاشتی 🥺
-
Mohiw Sadat امیدوارم مفید باشه️