سالات ریاضی
-
@dr-lila اساتید الا
sheydadb37 ت پرو ک دکتر سارا ننوشتی اهل کجایی
-
@dr-sobhan اینو نگا کنید تکراری رو حذف نکرده
http://s8.picofile.com/file/8316007076/IMG_۲۰۱۸۰۱۰۶_۰۰۰۰۵۹.jpg@dr-lila
عه پ چرا من 146 بدست آوردم:confused_face: :thinking_face: -
sheydadb37 ت پرو ک دکتر سارا ننوشتی اهل کجایی
@dr-lila چرا اسممو نوشتم دکتر سارا دیگه...چهارمحال
-
@dr-lila چرا اسممو نوشتم دکتر سارا دیگه...چهارمحال
sheydadb37 گشتم نبود نگرد نیس با اینک چهار محال نیومدم ولی موج مثبت بهم داره خیلی دوست دارم بیام ولی خدا نکنه از یزد و کرمان و سیستان برم آدم دلش میگیره
-
@dr-lila
عه پ چرا من 146 بدست آوردم:confused_face: :thinking_face:SAHAR_BANOO نه پاسخنامه ۱۴۴من کلا ب این سوال مشکوکم😎
-
sheydadb37 گشتم نبود نگرد نیس با اینک چهار محال نیومدم ولی موج مثبت بهم داره خیلی دوست دارم بیام ولی خدا نکنه از یزد و کرمان و سیستان برم آدم دلش میگیره
@dr-lila ایشالا میای خیلی قشنگه...مخصوصا تو اردیبشت و زمستون:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
-
http://s8.picofile.com/file/8316007076/IMG_۲۰۱۸۰۱۰۶_۰۰۰۰۵۹.jpg@dr-lila در سالات ریاضی گفته است:
http://s8.picofile.com/file/8316007076/IMG_۲۰۱۸۰۱۰۶_۰۰۰۰۵۹.jpgسوال رو خوب بخون تا فردا بهم توضیح بده
سوالش هیچ اشکالی نداره خیلی هم درست و راحته ولینوشته 1 تا 9 بعد 8 تا عدد !چرا اینکارو کرده به نظرت ؟ -
@dr-lila ایشالا میای خیلی قشنگه...مخصوصا تو اردیبشت و زمستون:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
sheydadb37 من تنها فصلی ک میتونم مسافرت برم فروردین ایام عید احتمالا امسال بیایم سمت کرمانشاه و چهار محال
-
sheydadb37 من تنها فصلی ک میتونم مسافرت برم فروردین ایام عید احتمالا امسال بیایم سمت کرمانشاه و چهار محال
@dr-lila در سالات ریاضی گفته است:
کنکورم قبولی حتما !
-
http://s8.picofile.com/file/8316007076/IMG_۲۰۱۸۰۱۰۶_۰۰۰۰۵۹.jpgسوال رو خوب بخون تا فردا بهم توضیح بده
سوالش هیچ اشکالی نداره خیلی هم درست و راحته ولینوشته 1 تا 9 بعد 8 تا عدد !چرا اینکارو کرده به نظرت ؟ -
کنکورم قبولی حتما !
-
مثل اینکه خوابِ فشار آورده بهم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بلند شدم رفتم حل کردم همون 144 درآوردم
2رقمشو خوردم خخخ -
مثل اینکه خوابِ فشار آورده بهم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بلند شدم رفتم حل کردم همون 144 درآوردم
2رقمشو خوردم خخخSAHAR_BANOO چجوری حل کردی
-
@dr-sobhan چون ی عدد ت یکان یا ت دهگان استفاده کرده از بین ۱تا۹ ک از این ۹عدد ۸تا مونده ک معلوم نیس کدوم انتخاب شده کدوم مونده برا همین ۱تا۹نوشته
@dr-sobhan چون ی عدد ت یکان یا ت دهگان استفاده کرده از بین ۱تا۹ ک از این ۹عدد ۸تا مونده ک معلوم نیس کدوم انتخاب شده کدوم مونده برا همین ۱تا۹نوشته
آفرین ! پس 9 ضربدر 8 میشه 72
دوتا 72 میشه 144 ! -
SAHAR_BANOO چجوری حل کردی
@dr-lila
الان تو مشکلت سر اینه که
هم تو حالت اول صفر قرار داده که شده 72
هم تو حالت دوم صفر قرار داده ک بازم جواب شد 72
و این 2 تا 72 رو با هم جمع کرده
در حالیکه گفته تکراری نباشه درسته؟؟؟؟؟ -
آفرین ! پس 9 ضربدر 8 میشه 72
دوتا 72 میشه 144 ! -
@dr-lila
الان تو مشکلت سر اینه که
هم تو حالت اول صفر قرار داده که شده 72
هم تو حالت دوم صفر قرار داده ک بازم جواب شد 72
و این 2 تا 72 رو با هم جمع کرده
در حالیکه گفته تکراری نباشه درسته؟؟؟؟؟SAHAR_BANOO نه تکراری نداره چون جای عددا فرق کرده
-
@dr-sobhan من ت صفر اشکال دارم ک چرا فقط صفر اینجوری ک جاش عوض میشه ت سوال بالایش هم همینجوری بود اونو یاد گرفتم ولی اینو نه
-
من آنچنان نفهمیدم مشکلت از کجاشه ولی توضیح خودمو میدم امیدوارم کمکت کرده باشم
گفته 3 رقمی ک شامل 0 باشد
خب _ _ _
رقم صدگان ک صفر اصلا نمیتونه قرار بگیره میذاریمش کنار
خانه شرط میشه یکان و دهگان یکبار باید یکان شامل صفر باشد یکبار دهگان شامل صفر (الان محدودیت داریم پس به دو حالت تبدیل میکنیم)
ازبین ارقام 0 تا 9حالت اول:
یکان صفر باشد
حالا چون گفته تکراری نباشد از بین ارقام رقم 0 خط میخوره
و دهگان 9 حالت دارد
مجدد یک رقم هم از بین ارقام خط میخوره
و صدگان 8 حالت دارد
که میشه 72حالت دوم:
از خونه شرط شروع میکنیم یعنی دهگان
اگر دهگان 0 باشد ک یک حالت دارد
و صفر از میان ارقام حذف میشه
در نتیجه یکان 9 حالت دارد
مجدد یک رقم از ارقام حذف
و صدگان 8 حالت
که میشه 72حالا 72+72=144
این حل من و چیزی ک از دستم بَر میومد
ببخشید اگه بد توضیح دادم یا مقصودو نتونستم برسونم -
تعداد کل حالات میشه 9 ( رقم صدگان از 1 تا 9 ) ضربدر 10 ( رقم دهگان از 0 تا 9 ) ضربدر 10 ( رقم یکان از 0 تا 9 )
تعداد حالت هایی ک شامل 2 نباشه (متمم ) میشه 8 ( رقم صدگان از 1 تا 9 بجز دو ) ضربدر 9 (رقم دهگان از 0 تا 9 بجز دو ) ضربدر 9 ( رقم یکان از 0 تا 9 )
مشکل تکراری بودن هم ک نداریم !