سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
پشت کنکور موندن 🩹🫂
-
Sally سلام من خودم امسال پشت کنکور بودم. کنکور همونطور که میدونی ی پروسه فرسایشی هست برا همین اگه شرایطشو داری ورزش برات واجبه و حتما باید تو برنامت باشه. بعد راجب ویدیو آموزشی به نظر من که برا همه درسا ثبت نام کنی خیلی خوبه. چون الان واقعا با درسنامه کار پیش نمیره مخصوصا تو شیمییی.
آزمون هم علاوه بر آزمونای حضوری من خیلی سبز جامع هاشو زدم خیلی خوب بودن البته در طول سال هم یکی دو تا زده بودم اونا هم خوب بودن.
فقط بزرگترین نکته مثبتی که امسال به من کمک کرد این بود که من از مجازی و مخصوصا کانال های مشاوره و کنکوری دوری کردم که نه تنها هیچ کمکی نمیکنن بلکه سم خالصن.
البته اینم بگم هر کس روش ها و نظرات متفاوتی داره. این فقط نظر من بود.
موفق باشی -
سلام
اول اینکه آرزو میکنم قبول بشی که پشت کنکور نمونی.ویدیو آموزشی استفاده کردین
بله. ولی سعی کن فقط درس هایی رو فیلم ببینی که متوجه نمیشی. نه همشون.... چون فیلم دیدن واقعا وقت زیاد تری نسبت به کتاب ازمون میگیره.... تو وقتی فیلم میبینی باید حتما بعدش باز دوباره خودت مرور و تمرین کنی....
چند ساعت در روز ؟
زمان مطالعم بین ۸ تا ۱۰ ساعت بود.ولی اگه تونستی بری بالای ۱۰ خیلی خوب میشه. اگه بین ۸ تا ۱۰ هم بود.ولی کیفیت داشت هم خیلی عالی
آزمون ؟
بله. آزمون قلمچی
چه آزمونی رو پیشنهاد میدین ؟ ( یکمی نسبت به قلم چی گارد دارم هنوز ولی خب واقعا نشون داد کنکور در سطح قلم چی هست )
ببین معیارت برای آزمون چیه. اگه جامع آماری هدفته: قلمچی
اگر سطح سوالات: گزینه دو
ولی به صورت کلی هر آزمونی که شرکت میکنی، اون تحلیل بعد از اون خیلی مهم تره(مثل اینکه آزمایشی رو میدی و نتیجه رو برسی نمیکنی و دنبال درمان و دارویی براش نیستی)
درباره روش تحلیل آزمون و همچنین انتخاب آزمون ها تو آلاخونه سرچ کن. حتما پیدا میکنیبنظرتون اگه کدوم کار رو میکردین یا کدوم کار رو نمیکردین نتیجه بهتری میگرفتین ؟
اول بگم که این بستگی به شخصیت دانش آموز داره. من خودم: اگر فضای مجازی رو ترک میکردم ، پیوستگی داشتم ، ساعت مطالعم بالاتر بود ، بعصی از دوست ها... همه آزمون ها رو تحلیل میکردم.....
کلاس ورزشی ثبت نام کنم ؟ ( چون ذهن خیلی شلوغی دارم و یه جورایی پیش فعالم فک میکنم یه سال بمونم خونه خسته بشم و کیفیتی پایین بیاد )آره. حتما این کار رو بکن. ولی دیگه حواست باشه که با مدیریت و برنامه ریزی باشه.... کلا یکی از مواردی که پشت کنکور ها معمولا کمتر از اونایی که میرن مدرسه درس میخونن(با اینکه وقتشون آزاد تره) همین ی نواختیه.... حتما تفریح تو برنامت باشه....
موفق باشی
-
از همه تون خیلی خلییییی ممنونم
واقعا باتوجه به تاثیر معدل و سوالات عجیب غریب اصلا نمیدونم قبول میشم یا نه
ولی واقعاااااا میترسم که سال دیگه هم نشه.....
چرا یکی چند سال میمونه پشت کنکور با اینکه بچه درس خونم هست !! با اینکه رشته رو دوست داره !!
خیلی بده تا آخر عمرت حسرت بخوری!! -
Sally در پشت کنکور موندن 🩹🫂 گفته است:
چرا یکی چند سال میمونه پشت کنکور با اینکه بچه درس خونم هست !! با اینکه رشته رو دوست داره !!
فرض کن میخوای بری یه جایی مثلا چند تا دو راهی و سه راهی جلوته و تو هر دفعه میرسی به اونجا از راه اشتباه بری خب معلومه که هیچوقت به مقصد مورد نظر نمیرسی
درس خوندن خیلی مهمه و اینکه یکی بپذیره کجا داره اشتباه میکنه و درستش کنه هم یکی از لازمه های موفقیت تو اون راه هست... -
سلااام
امیدوارم حالت خوب باشه
فقط اومدم یه چیز رو بت بگم و خلاص
من خیلی دوست داشتم دقیقن الان تو بودم
چون تازه امسال با اینکه من کنکور اولمو باید براش استارتا بزنم تو یه بار این پروسه رو تجربه کردی
ما صفر
ولی تو یه دور رفته و با تجربه
اینجوری فکر کن بش -
@0Farzam0
خیلی ممنونم ، نه من واقعا اونقدرا هم شاخ نیستم -
Sally در پشت کنکور موندن 🩹🫂 گفته است:
@0Farzam0
خیلی ممنونم ، نه من واقعا اونقدرا هم شاخ نیستمهر چی هستی یه سال نسخه آزمایشی داشتی دیگه
امسال برو و بزن تو گوشش -
@0Farzam0
یه نصیحت خواهرانه :
زیادی خودتون رو با بقیه مقایسه میکنید این کار سمی رو بذارید کنار لطفااااا
( دوست دوستم آقای خشایار اشکبوس رتبه ۲۰ کنکور بود و خب .... من خیلی خودم رو باهاشون مقایسه میکردم. و واقعا آسیب دیدم )
بنظرم بهترین نسخه خودتون باشید همین . -
Sally
به نظرم مهمترین چیزی که تو دوران پشت کنکورت مهمه
یک اینکه فکر نکنی چون ی سال تجربت بیشتره پس خفن تری پس باید از همون اول پرفکت باشی
و اینکه تلاشت این باشه درسارو اقا جان واقعا یاد بگیری ینی پیش خودت میگی فیزیک یازدهم
هیچ جاییش نباشه که کم گذاشته باشی
حواست باشه تو دام ازمونا نیفتی
منظورم چیه؟
منظورم اینه ی بودجه دو هفته ای قلمچی میده بهت
ممکنه تو اون قسمت ضعف داشته باشی و نرسی تو دو هفته بخونیش کامل
خواهشا ماسمالش نکن فقط برای اینکه بودجه ازمونو تا ته رفته باشی نه اصلا
هدفت این باشه درسو عالی یاد بگیری
و اینکه روحیتو نباز ی سال عقب موندم اینا
ی سال دو سال تو عمر ی ادم ۷۰ ساله در اینده تاثیری نداره ولی شغل تو چرا تاثیر داره -
Sally
سلام.خسته نباشی
1-قلم چی ثبت نام کن حتما
2-کلاس ورزشی ادمو خسته میکنه سعی کن با دوستی از همکلاسی هات که اونام پشت کنکورن روز در میون یا دو روز یه بار تا پارکی جایی برین
کلاس ورزشی ادمو خسته میکنه انرژی میگیرع درس به درستی نمیخونی
3-از مهر شروع نکن ..حداقل وسط های مرداد
-
Sally چون آخراش شل میکنه
اگه میخوای موفق بشی برو دنبال این سوال.
بعد عید تبدیل میشی به یه آدم دیگه مخصوصا موقع جمعبندی -
سلام
یه کلاس ورزشی حتما ثبت نام کن
ازمون ببین یه ازمون که حضوری باشه مثلا ماز تا جایی ک میدونم غیرحضوریه
ازمون حضوری هم ک ثبت نام کردی قشنگ مدیریت زمان کنترل استرس اینارو تمیرن کن ک سرجلسه کنکور ب مشکل برنخوری و قشنگ هدف گذاری داشته باش این از این
بعد مثلا ازمونای مهم همین قلم و گ دو و گاج و ماز هست
مثلا تو قلمچی ثبت نام میکنی همه چیش باید برات مهم باشه حالا ت قلم ک تقلب میشه تراز برات مهم نباشه ولی درصد ک چن از ده زدی خیلی برات مهم باشه
بعد ت امروز ازمون میدی میای تحلیل میکنی کارنامتو و خود سوالارو همه چی تحلیل میکنی در کنارش برای مرور اون مبحث ازمونای گ دو ماز و گاج رو تو برنامت حتما میزاری و چون برا مرور تستارو زماندار میزنی و تحلیل میکنی حتما
ببین من از تحلیل نکردن ضربه خوردم اونم دو سال این ضربرو خوردم
خدایی تحلیی بکن چون خیلی مهمه
ت ازمون نده اصن اگ میخای تحلیل درستی نداشته باشی
اینکه گفتی چن ساعت در روز به خودت بستگی داره ولی از کیفیت خوب هم دور نشو کمیت مهمه ولی در کنار کیفیتت بالا اول با کییفت بخون بعد کم کم کمیت رو هم افزایش بده
ویدیو اموزشی من نظری ندارم راجبش راستش
Sally -
Sally دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to سید حسین حسینی 0 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
سید حسین حسینی 0
قرار نیست ورزش رو حرفه ای ادامه بدم -
Mahdieh te
آها، ممنون -
Sally
شما خودت ثبت نام کن
بعدا وسطاش میفهمی باید نری
اخه من رفتم که میگم
حتی یه ساعت -
Sally دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to سید حسین حسینی 0 on آخرین ویرایش توسط Sally انجام شده
سید حسین حسینی 0
آخه من یکمی پیش فعالم
حتی رفتم پانسیون گفتن نیا دیگه
چون طاقتم نمیگرفت چند ساعت بشینم روی صندلی حالا میخواستم یه جا این انرژی تخلیه بشه -
-
Sally نه برو. من این اواخر احساس میکردم بیماری روانی گرفتم :))) ولییییی به درست لطمه نزنه ها. اگه سیمکارتمم دربیاری و از فضای مجازی بری بیرون که عاولیه