معادله درجه چهار
-
C Comrade marked this topic as a question on
-
@سینا-بیات
خب اونوقت میشه
X⁴=یک عدد
که این معادله آنچنانی نمیشه و برا حلش مجدد باید فرجه چهار بگیریم از طرفین
ولی با روشی که فرستادید باید x²=U بگیریم و حل کنیم
و خب اونو میشه گفت نیاز ب حل داره
وگرنه ب توان رسوندن که خیلی ساده میشه✨🌻 -
-
C Comrade has marked this topic as solved on
-
@سینا-بیات
خب اونوقت میشه
X⁴=یک عدد
که این معادله آنچنانی نمیشه و برا حلش مجدد باید فرجه چهار بگیریم از طرفین
ولی با روشی که فرستادید باید x²=U بگیریم و حل کنیم
و خب اونو میشه گفت نیاز ب حل داره
وگرنه ب توان رسوندن که خیلی ساده میشه✨🌻 -
@سینا-بیات حرفت متینه داداش اونطوری هم میشه ولی سلیقه طراح این بوده که معادله از نظر ظاهری قیافه پیچیده تری پیدا کنه وگرنه در هر صورت ریشه ها همونه
پس خودتو درگیرش نکن سوال بیخودی مثه این تو کنکور نمیاد نه اینکه سخت باشه بیخوده صرفا -
@سینا-بیات
سلام
صورت سوال نوشته "ضرایب صحیح"
یعنی c هم باید صحیح باشه
اگه فقط به توان 4 برسونیم اینطور نمیشه
این از این
برای اینکه به اعداد صحیح ختم شه جریان، همیشه سعی کن رادیکال ها پخش و تنها بشن...مثلا به جای اینکه دو تا رادیکال یه طرف باشه و یه طرف هم بدون رایکال، یکی از رادیکال ها رو ببر اونور تا تعادل برقرار شه و بعد به توان برسون.
بعدش میبینی عه .. یه رادیکال موند...اونم ببر یه سمت و تنهاش کن و بعد به توان برسون تا صحیح بشه همچی
کلا یجوری باید بچینی که به نتایج صحیح برسی -
@سینا-بیات حرفت متینه داداش اونطوری هم میشه ولی سلیقه طراح این بوده که معادله از نظر ظاهری قیافه پیچیده تری پیدا کنه وگرنه در هر صورت ریشه ها همونه
پس خودتو درگیرش نکن سوال بیخودی مثه این تو کنکور نمیاد نه اینکه سخت باشه بیخوده صرفاآدمک در معادله درجه چهار گفته است:
پس خودتو درگیرش نکن سوال بیخودی مثه این تو کنکور نمیاد نه اینکه سخت باشه بیخوده صرفا
بذارید ما با همین بیخود های آی کیو و نردبام خوش باشیم...شما برسین به آریان حیدری و امثالهم...مرسی
-
@سینا-بیات
سلام
یعنی c هم باید صحیح باشه
این از این
برای اینکه به اعداد صحیح ختم شه جریان، همیشه سعی کن رادیکال ها پخش و تنها بشن...مثلا به جای اینکه دو تا رادیکال یه طرف باشه و یه طرف هم بدون رایکال، یکی از رادیکال ها رو ببر اونور تا تعادل برقرار شه و بعد به توان برسون.
بعدش میبینی عه .. یه رادیکال موند...اونم ببر یه سمت و تنهاش کن و بعد به توان برسون تا صحیح بشه همچی
کلا یجوری باید بچینی که به نتایج صحیح برسی -
آدمک در معادله درجه چهار گفته است:
Mohammad 17 بابا تو چقد باهوشییییییییی وای مردم
عدد صفر جزو اعداد صحیح نیست؟ :beaming_face_with_smiling_eyes:بعدشم اریان حیدری خره کیه منم ایکیو میخونم
صفر نمیشه که گنگ میشه
-
آدمک
نه اشتباه نکن مستقیم به توان 4 برسونی صفر نمیشه c ... گنگ در میاد
البته اگه بلد نیستید به توان برسونید من کتاب درسی ریاضی هفتم رو توصیه میکنم چه اشکالی داره آدم یاد میگیره بالاخره -
عدد صفر جزو اعداد صحیح نیست؟ :beaming_face_with_smiling_eyes:بعدشم اریان حیدری خره کیه منم ایکیو میخونم
صفر نمیشه که گنگ میشه
-
آدمک
نه اشتباه نکن مستقیم به توان 4 برسونی صفر نمیشه c ... گنگ در میاد
البته اگه بلد نیستید به توان برسونید من کتاب درسی ریاضی هفتم رو توصیه میکنم چه اشکالی داره آدم یاد میگیره بالاخرهMohammad 17 حالا فشاری نشو 🤣🤣🤣
-
صفر نمیشه که گنگ میشه
@Soniaaa
بله درسته اصلا گویا نیست که بخواد صحیح هم باشه...گنگ هست -
آدمک
چون خودمم اولش حواسم ب صحیح بود اومدم بنویسم گنگ میشه
یهو فکر کردم نه صفر میشه
بعد اینکه ایشون گفتن دیدم نه همون گنگ میشه😂🤦🏻♀️ -
آدمک
چون خودمم اولش حواسم ب صحیح بود اومدم بنویسم گنگ میشه
یهو فکر کردم نه صفر میشه
بعد اینکه ایشون گفتن دیدم نه همون گنگ میشه😂🤦🏻♀️ -
@Soniaaa
بله درسته اصلا گویا نیست که بخواد صحیح هم باشه...گنگ هستMohammad 17
بله ممنون🌻✨👌🏻 -
@سینا-بیات
سلام
یعنی c هم باید صحیح باشه
این از این
کلا یجوری باید بچینی که به نتایج صحیح برسیMohammad 17 بله، من هم مثل دوستان به این نکته دقت نکردم
-
Mohammad 17 حالا فشاری نشو 🤣🤣🤣
آدمک
شما بلد نیستی به توان برسونید گفتم کمکتون کنم دوست عزیز
توان و بحث دسته بندی اعداد حقیقی به ریاضیات هفتم مربوط میشه سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم
فشار؟ خخخ -
آدمک
شما بلد نیستی به توان برسونید گفتم کمکتون کنم دوست عزیز
توان و بحث دسته بندی اعداد حقیقی به ریاضیات هفتم مربوط میشه سوالی داشتید خوشحال میشم کمک کنم
فشار؟ خخخMohammad 17 عضو فرقه فشاریسم هستیا معلومه 😂