b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
حل نشده های شیمی
-
tamom در حل نشده های شیمی گفته است:
@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
ممکن بود جای دیگه اشتباه کنم
البت حوااستون باشه اگ کلسیم کربنات نبود و ی ماده گازی یا محلول دیگ ای هم بود جواب رو نمیشد بدست اورد...
به نکته خوبی اشاره کردید
به این خاطر که اون موقع قانون سرعت، تابع دو تا واکنش دهنده است درسته؟
اونوقت اگه مرتبه یکیشون صفر بود باز هم می شد؟کتاب تستی که واسه شیمی می زنید چه قد سطحش بالاست....
-
@romisa1234
دقیقا درست گفتید...
فقط نباید اشتباه کرد ک توی فعالیت های کتاب بعضی جاها داریم ک غلظت یکی رو ثابت گرفته درحالیکه گازه و...اونجا مربوط ب چند واکنش مجزاس نه یکی...اینجا یکیه ک مصرف میشه درنتیجه برمقدار دیگ واکنش دهنده هم تاثیر میذاره(و البته ممکن بود واکنش های تک واکنش دهنده هم میداد ک باز تابع یکیه) درهرصورت
99درصد کنکوریا،فقط مطالب حفظی رو از کتاب درسی میگیرن،درحالیکه اگ فعالیت ها رو ریز ب ریز حل کرد و بررسی کرد میشه هرسوالی رو پاسخ داد،چون واقعا قشنگ چینش شده و توضیح داده مفهومی. -
سنتیک...سوال واقعا سختیه
چندمورد غلطع؟؟1)با n برابر شدن غلظت ماده ای سرعت مصرف آن ماده
(n بتوان 4)ضربدر 4
برابر میشود ،این واکنش میتواند بنیادی باشد
2)افزایش غلظت اضافی فقط میتواند موجب افزایش سرعت تولید فراورده شود،برخلاف افزایش غلظت محدود کننده....
3)1)واکنش پذیری عناصر گروه 11 همانند گروه 1 از بالا ب پایین افزایش میابد0
1
2
3 -
@mahtab77 در حل نشده های شیمی گفته است:
سلام ....
من این فرمول بالا رو نمیفهمم چطوری این مسائل حل میشه؟سلام
یکای سرعت چیه ؟ مول بر لیتر
حالا با استفاده از یکای ثابت سرعت (که واسه هر واکنشی متفاوته) میشه به مرتبه واکنش رسید با یه جایگذاری ساده در قانون سرعت. -
tamom در حل نشده های شیمی گفته است:
سنتیک...سوال واقعا سختیه
چندمورد غلطع؟؟1)با n برابر شدن غلظت ماده ای سرعت مصرف آن ماده
(n بتوان 4)ضربدر 4
برابر میشود ،این واکنش میتواند بنیادی باشد
2)افزایش غلظت اضافی فقط میتواند موجب افزایش سرعت تولید فراورده شود،برخلاف افزایش غلظت محدود کننده....
3)1)واکنش پذیری عناصر گروه 11 همانند گروه 1 از بالا ب پایین افزایش میابد0
1
2
3کلا به سوالای چن موردی آلرژی زیادی دارم !!! چون اکثرا غلط می زنم مگه اینکه آسون باشه
ولی خب همیشه شانسمو امتحان می کنم....
الف رو که اصلا متوجه نشدم چی گفته
ب میشه افزایش واکنش دهنده اضافی باعث افزایش سرعت تولید فرآورده میشه ولی مقدار نهایی فرآورده رو تغییر نمیده ولی محدودکننده مقدارنهایی رو تغییر میده.
ج به نظرم غلطه نیکل واکنش پذیرتر از پلاتین باید باشه -
@mahtab77 در حل نشده های شیمی گفته است:
@mahtab77 یه جا برابر با صفر قرار گرفته یه جا برابر منفی یک
این دوتا عدد منفی یک و صفر از کجا میاد؟شما کلا اول این نوشته رو ول کنید
بیاید قانون سرعتو بنویسید یکای ثابت سرعتو بذارید توش. یکای سرعت رو هم مول بر لیتر بذارید.
یه یکایی به دست میاد که نشون میده واکنش دهنده به توان چند رسیده اینطوری مرتبه واکنش به دست میاد