b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
حل نشده های شیمی
-
-
@shiva-tr در حل نشده های شیمی گفته است:
@soheil95s95 در حل نشده های شیمی گفته است:
@romisa1234
ده تا؟
میگم من هرچی حساب میکنم 9 تا میشه .. یه فرمولیم برای محاسبه ی سریع بود ازونم حساب میکنم بازم 9 تا میشه..چطوری میشه 10 تا؟
منظورم همون سواله که با دوتا ایزوتوپ هیدروژون و دوتا ایزوتوپ اکسیژن چنتا پراکسید هیدروژن ساخته میشه -
@romisa1234
ده تا؟
میگم من هرچی حساب میکنم 9 تا میشه .. یه فرمولیم برای محاسبه ی سریع بود ازونم حساب میکنم بازم 9 تا میشه..چطوری میشه 10 تا؟
منظورم همون سواله که با دوتا ایزوتوپ هیدروژون و دوتا ایزوتوپ اکسیژن چنتا پراکسید هیدروژن ساخته میشهتو حالتی که دو تا اکسیژن ۱۶ و۱۷هستن میشه یه بار h1 و h2 رو یجور گذاشت وقتی جاشون رو عوض میکنیم یه مولکول جدید به وجود میاد.
فک کنم شما این حالت رو در نظر نمیگیری -
@romisa1234
ده تا؟
منظورم همون سواله که با دوتا ایزوتوپ هیدروژون و دوتا ایزوتوپ اکسیژن چنتا پراکسید هیدروژن ساخته میشهتو حالتی که دو تا اکسیژن ۱۶ و۱۷هستن میشه یه بار h1 و h2 رو یجور گذاشت وقتی جاشون رو عوض میکنیم یه مولکول جدید به وجود میاد.
فک کنم شما این حالت رو در نظر نمیگیری
اره اینو درنظر نگرفتم فکر کردم فرقی نمیکنه جابجا شن
تو یه سایتی یه فرمول کلی بود ازون روشم میرفتم 9 تا میشد..پس اون روشم غلطه..ممنون -
میگم چون نوشته ساختار متفاوت باید این حالتو درنظر بگیریم؟اگه مثلا مینوشت چند نوع چی؟
فرقی نمیکرد هر کدومش رو میگفت
اما اگه میگفت چند مولکول با جرم متفاوت اون وقت دیگه قضیه فرق میکرد و این دوتایی رو که الان گفتم یکی حساب میکردیم -
میگم چون نوشته ساختار متفاوت باید این حالتو درنظر بگیریم؟اگه مثلا مینوشت چند نوع چی؟
فرقی نمیکرد هر کدومش رو میگفت
اما اگه میگفت چند مولکول با جرم متفاوت اون وقت دیگه قضیه فرق میکرد و این دوتایی رو که الان گفتم یکی حساب میکردیمخیلی ممنون
-
tamom در حل نشده های شیمی گفته است:
tamom در حل نشده های شیمی گفته :
عکس زیر سوالاتون رو جواب میده،در واقع ما از ثابت یونش ک وابسته ب غلظت نیست استفاده میکنیم...
در واقع بجز استفاده از این فرمول،ایا کسی میتونه بگه،منطقا چرا،با افزایش مولاریته قدرت اسیدی کم میشه!!!!
با اصل لوشاتلیه میشه توجیهش کرد
اون قسمتی که میگفتیم با افزایش حجم ، تعادل حرکت میکنه به سمت مول گازی(اینجا محلول) بیشتر.
حالا چون تو سوال اسید ضعیف بوده و ما هم حجم رو زیاد کردیم پس تعادل به سمت رفت پیشروی میکنه و مولکولای بیشتری یونیده میشن پس الفا زیاد میشه ! -
-
tamom در حل نشده های شیمی گفته است:
tamom در حل نشده های شیمی گفته :
عکس زیر سوالاتون رو جواب میده،در واقع ما از ثابت یونش ک وابسته ب غلظت نیست استفاده میکنیم...
در واقع بجز استفاده از این فرمول،ایا کسی میتونه بگه،منطقا چرا،با افزایش مولاریته قدرت اسیدی کم میشه!!!!
؟؟؟؟؟
-
@mahdis127
باید کاتیون و آنیونشو بررسی کنیم ببینیم هرکدوم مربوط به اسید قوی یا ضعیف یا باز ضعیف یا قویه
اگه آنیون مربوط به اسید قوی و کاتیون مربوط به بباز ضعیف باشه نمک اسیدیه و بالعکس.
برای شیمی چهه کتاب تستی دارین؟
اگه مبتکران دارین ایستگاه آبکافت چن صفحه توضیح داده