b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
حل نشده های شیمی
-
@njzamin در حل نشده های شیمی گفته است:
tamom در حل نشده های شیمی گفته است:
این تست رو حل کنید....
کدوما درست؟
1)میتوان اسید و بازی را یافت ک نظریه ی ارنیوس برخلاف لوری برونستد،رفتار آنرا توجیه میکند
2)مولکول های با شکل هندسی چهاروجهی نمیتوانند باز لوری برونستد باشند
3)با افزایش حجم یک اسید با درجه تفکیک الفا ،تا ده برابر،درجه ی تفکیک محلول جدید،بیش از 3برابر میشودمحدودیت برای نظریه لوری برونستد فقط محلول بودن اسید و باز هستش؟
برونستد و ارنیوس رو قاطی کردی فک کنم : (
-
@mahdis127 در حل نشده های شیمی گفته است:
خب طبق نظریه ارنیوس میگیم اسید ماده ایه که هیدروژن ازاد کنه یا تولید کنه ،موادی که خودشون هیدروژن ندارن ولی هیدروژن ابو ازاد میکنن اسید محسوب میشن ولی تو نظریه لوری برونستد اسید باید هیدروژن داشته باشه که ازاد کنه درسته؟
برای اسید درست میگید...
خب ی مثال هم میتونید بزنید؟
در مورد بازها چی نظری ندارید؟ -
@shiva-tr در حل نشده های شیمی گفته است:
@njzamin
HCL--------> H+CL
NaOH---------->Na+OH
بار هاشو نذاشتم ..اینا طبق لوری برونستد توجیه میشه؟اولی اره...دومی هم ی فرایند فیزیکیه،اینطوری سوال نمیدن معمولا ولی بدن باید بگی نمیشه چون پروتونی مبادله نمیشه
-
@njzamin
HCL--------> H+CL
NaOH---------->Na+OH
بار هاشو نذاشتم ..اینا طبق لوری برونستد توجیه میشه؟اولی اره...دومی هم ی فرایند فیزیکیه،اینطوری سوال نمیدن معمولا ولی بدن باید بگی نمیشه چون پروتونی مبادله نمیشه
در رابطه با مورد اول سوال خودتون اینو گفتم ک میگه ممکنه ارنیوس توجیه کنه اما لوری برونستد نکنه
-
@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
اه من چرا نمیتونم پیام ویراش کنم
نگران نباشین به زودی برطرف میشه
ممنون
-
@mahdis127 در حل نشده های شیمی گفته است:
خب طبق نظریه ارنیوس میگیم اسید ماده ایه که هیدروژن ازاد کنه یا تولید کنه ،موادی که خودشون هیدروژن ندارن ولی هیدروژن ابو ازاد میکنن اسید محسوب میشن ولی تو نظریه لوری برونستد اسید باید هیدروژن داشته باشه که ازاد کنه درسته؟
اره فک کنم....چون نظریه اصلی مال لوییس هست که اوربیتال خالی و جفت الکترون تاپیوندی باید باشه
-
این تست رو حل کنید....
کدوما درست؟
1)میتوان اسید و بازی را یافت ک نظریه ی ارنیوس برخلاف لوری برونستد،رفتار آنرا توجیه میکند
3)با افزایش حجم یک اسید با درجه تفکیک الفا ،تا ده برابر،درجه ی تفکیک محلول جدید،بیش از 3برابر میشودمحدودیت برای نظریه لوری برونستد فقط محلول بودن اسید و باز هستش؟
برونستد و ارنیوس رو قاطی کردی فک کنم : (
برای برونستد هم مگه محدودین این که باید حل بشن نداریم؟؟؟
-
این تست رو حل کنید....
کدوما درست؟
3)با افزایش حجم یک اسید با درجه تفکیک الفا ،تا ده برابر،درجه ی تفکیک محلول جدید،بیش از 3برابر میشوددرمورد گزینه های دیگه اش چی نظری ندارید؟