b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
حل نشده های شیمی
-
ضریب و هر کاری میکنم بین چهار و 5 بدست میاد
-
tamom در حل نشده های شیمی گفته است:
سوال از سنتیک....بعد از این همه تست از سنتیک،این سوال هرچی خوانده بودم رو برد زیر سوال
در واکنش بین یک ماده ی گازی و کلسیم کربنات در ظرف 5 لیتری،اگر ثابت سرعت واکنش برابر
4هزارم لیتر،بر،مول ثانیه باشد..با توجه ب نمودار زیر ک مربوط ب مصرف،گاز است ضریب استکوکیومتری گاز چقدر است...
الف)5
ب)6
ج)7
د)11این سوالو میگم
-
جوابشو بزارین ممنون میشم
-
-
@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
مساله
در دمای مشخصی چگالی سدیم هیدروکسید جامد برابر 2 گرم بر میلی لیتر و چگالی محلول آبی آن برابر1.04 گرم بر میلی لیتر است . غلظت محلول موردنظر چند مولار است ؟ جرم مولی سدیم هیدروکسید 40 هست
اول پاسخ کلیدی رو بگین۳.۲ ؟
-
@soheil95s95 در حل نشده های شیمی گفته است:
@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
مساله
در دمای مشخصی چگالی سدیم هیدروکسید جامد برابر 2 گرم بر میلی لیتر و چگالی محلول آبی آن برابر1.04 گرم بر میلی لیتر است . غلظت محلول موردنظر چند مولار است ؟ جرم مولی سدیم هیدروکسید 40 هست
اول پاسخ کلیدی رو بگین۳.۲ ؟
نه گزینه هاش اینان
1.25
1.5
1
2 -
اول با استفاده از داده ها دو تا حجم به دست میاریم .بعدشم که هر کدوم از حجم ها رو با توجه به راه حل تستی که همه بلدین ضرب در غلظت که مجهول هسدش میکنیم ینی میشه 20x=38.46x که از این طریق x به دسد میاد که برار 1.9 میشه که 2 در نظر میگیریمش.
-
-HeLiUm در حل نشده های شیمی گفته است:
اول با استفاده از داده ها دو تا حجم به دست میاریم .بعدشم که هر کدوم از حجم ها رو با توجه به راه حل تستی که همه بلدین ضرب در غلظت که مجهول هسدش میکنیم ینی میشه 20x=38.46x که از این طریق x به دسد میاد که برار 1.9 میشه که 2 در نظر میگیریمش.
بیشتر توضیع میدیع؟
-
-HeLiUm در حل نشده های شیمی گفته است:
@soheil95s95 hاین یع روش تستی هسدش با همون کسر هایی که برای حل مسائل شیمی به صورت تناسبی حل میکنن استفاده کردم.از استوکیومتری استفاده نکردم.البته من یازدهم هسدم . شما کسر هایی که برای حل مسایل استفاده میکنن رو بلدین؟
اگه منظورت کسرای پیش ساخته اس که ارع!