سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
حل نشده های شیمی
-
alisoltany در حل نشده های شیمی گفته است:
تیکه ای مکعبی(مربعی)از فلزی با طول 5cm,با اتم های با وزن اتمی22.9 amu وشعاع واندروالس 227 پیکومتر ،همراه با دومین کاتالیزگر سبک مبدل کاتالیستی خودرو،وارد مقدار قابل توجهی آب خالص میکنیم.واکنش تا ضخامتی از تیکه ی فلزی ،معادل هزار برابر ضخامت ورقه ی طلای رادرفورد،پیش میرود(به دلیل بخار آب موجود در اطراف فلز واکنش در این لحظه متوقف میشود) مقدار آب تولیدی حاصل از واکنش های شیمیایی و فیزیکی، ph ،دو دهم مولار اسید ضعیف Ha با ka برابر یک دهم را چند واحد تغییر میدهد؟
(آنتالپی سوختن هیدروژن و آنتالپی تبخیر آب به ترتیب 286 کیلوژول بر مول،2450 کیلوژول بر کیلوگرم در نظر بگیرید)زیرش نوشتم اون موقع،امیدوارم یکیپیدا شه ک انقدر قوی باشه بتونه حلش کنه ...
-
revival در حل نشده های شیمی گفته است:
تیکه ای مکعبی(مربعی)از فلزی با طول 5cm,با اتم های با وزن اتمی22.9 amu وشعاع واندروالس 227 پیکومتر ،همراه با دومین کاتالیزگر سبک مبدل کاتالیستی خودرو،وارد مقدار قابل توجهی آب خالص میکنیم.واکنش تا ضخامتی از تیکه ی فلزی ،معادل هزار برابر ضخامت ورقه ی طلای رادرفورد،پیش میرود(به دلیل بخار آب موجود در اطراف فلز واکنش در این لحظه متوقف میشود) مقدار آب تولیدی حاصل از واکنش های شیمیایی و فیزیکی، ph ،دو دهم مولار اسید ضعیف Ha با ka برابر یک دهم را چند واحد تغییر میدهد؟
(آنتالپی سوختن هیدروژن و آنتالپی تبخیر آب به ترتیب 286 کیلوژول بر مول،2450 کیلوژول بر کیلوگرم در نظر بگیرید)زیرش نوشتم اون موقع،امیدوارم یکیپیدا شه ک انقدر قوی باشه بتونه حلش کنه ...
من میرم دانشگاه
هر کی ادعای زیادی داشت اینو میدم بهش حل کنه
حالش گرفته شه -
romisa در حل نشده های شیمی گفته است:
revival در حل نشده های شیمی گفته است:
من میرم دانشگاه
هر کی ادعای زیادی داشت اینو میدم بهش حل کنه
حالش گرفته شهکار خوبی می کنی
-
سلام کسی میدونه قدرت الکترو نگاتیوی کاتیون ها و انیون ها بر چه اساس مشخص میشه؟
-
alireza.jet
قدرت الکترونگاتیوی کاتیون ؟
میشه یه مثال بزنید ؟
مگه کاتیون و آنیون به آرایش گاز نجیب نرسیدن ؟!!
شما نظام جدیدید ؟ -
alireza.jet در حل نشده های شیمی گفته است:
سلام کسی میدونه قدرت الکترو نگاتیوی کاتیون ها و انیون ها بر چه اساس مشخص میشه؟
تعداد الکترونش همون عدد اتمی و بار موثر هسته به اونا که میشه شعاع اتمی
این نبود؟
کاتیون انیون فرق داره؟
کاتیون الکترون گیرنده اس ک -
romisa کاتیون فلزهای واسطه الزاما به ارایش گاز نجیب ختم نمیشه مثلا اهن یا وانادیم و....
الکترونگاتیوی گازهای نجیب کتاب ما که تا اونجایی که یادمه اشاره نکرده بود ؟!!!
بود ؟ -
alireza.jet
میشه تستشو بذارید
یکم یادم رفته -
romisa قدرت الکترونگاتیوی کاتیون هارو مشخص کنید fe+2/ zn+2/mg+2/cu+2
شعاع یونی رو درنظر میگیریم
نگفتید چه سالیه ؟