سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
اطلاعاتی درباره دانشگاه های دارای شرایط خاص و مصاحبه
-
نتیجه جلسه امروز در مورد کنکور
ذوالنور: به زودی اشکالات مصوبه شورای انقلاب فرهنگی درباه کنکور برطرف میشود
نایب رییس مجلس با اشاره به جلسه مشترک مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت که اشکالات مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباه کنکور ظرف دو سه روز آینده برطرف میشود.
ذوالنوری در گفتوگو با ایسنا به ارائه توضیحاتی درباره جلسه امروز مجلس درباره بررسی قانون کنکور با حضور قالیباف، نواب رئیس مجلس و رئیس و برخی اعضای کمیسیون آموزش و نیز وزرای آموزش و پرورش و علوم، رئیس سازمان سنجش، دبیر و برخی اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی پرداخت.
او توضیح داد: امروز جلسه مشترک مجلس و شورای انقلاب فرهنگی برگزار شد و علی رغم تمامی تلاشها مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره کنکور لغو نشد.
ذوالنور:قرار شد ظرف دو سه روز اشکالات مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی با مشارکت کمیسیون آموزش مجلس و شورای انقلاب فرهنگی رفع شود.
وی عدم همترازی نمرات و معدل، تعیین تکلیف پشت کنکوریهای نظام قدیم و سالهای قبل، عدم همترازی مناطق محروم و مناطق برخوردار را ازجمله اشکالات مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد. -
وزیر آموزشوپرورش: اجرای مصوبۀ تاثیر معدل در کنکور به احیای تعلیم و تربیت کمک میکند/ نمیزاریم عمومی برگردد
️در کنکور، آیندۀ دانشآموز را تکنیکِ تستزنی تعیین میکند. اگر انتقادی به این دستورالعمل وجود دارد باید صبر کرد تا نتایج واقعیِ آن مشخص شود.
-
Hamid.s من هدفم فرهنگیانه و تا الان حدود ۷۰ تا انتخاب اولم رو فرهنگیان زدم، حالا میخوام یکم حذف کنم چون برای پیرا چیزی نمیمونه با تراز ۷۲۰۰ و رتبه ۱۶۰۰۰ منطقه ۱ (بومی رضوی - مشهد) بنظرتون منطقیه کدومو حذف کنم؟ آموزش علوم تجربی یا کاروفناوری؟ نظر خودم اینه که با این رتبه علوم تجربی رو حذف کنم چون نمیارم
-
Mahdieh te
زیاد زدین اونایی که اولویت پذیرش شهر شما نیست حذف کنید
فقط ۴ تا از اولویت پذیرش بقیه ی شهرها نگه دارید اونم ظرفیت زیادهاش -
jahad_121
من چندبار تو تاپیک نوشتم
گفتم اونایی که با اولویت پذیرش شهر خودتون هست بزنید
یعنی اولویت پذیرش مدرک دیپلمتون
و از طرفی من هم سوال شما رو از چند مشاور پرسیدم همون حرف من رو گفتن
منظور از اولویت پذیرش شهر مدرک دیپلمتون هست
و شهر تولد و شهر تحصیل ابتدایی مهم نیست -
Hamid.s اره خیلی ممنون
من اومدم با توجه به اینمه تو دفترجه گفته بود تمام بچه ها استان می تونند انتخاب منند ولی الویت با بومی ها هست انتخاب کردم
بعد دیگه متوجه شدم اونا پر می شن با همون بومی ها خودشون خیلی شانسش کمتر ه که خالی بمونه و از جا های دیگه بخواند -
@موروفین
لطفا همه بخونند تا متوجه جریان بشند
یه بار هم توضیح میدم ببینید(منظورم همه توجه کنند)
تا دو سال پیش فرهنگیان استانی بود مثلا میگفتن خراسان رضوی ۲۰ تا شیمی بر میداره با محل خدمت متفاوت
همه از سراسر استان میزدن یدفعه میدیدی کسی که اهل جنوب استان هست محل خدمتش شمال استان هست
بعد سه سال تدریس درخواست انتقال به شهر خودشون میدادن کلا بهم میریخت ترکیب ها معلم تو یه شهر زیاد میشد تو شهر دیگه کم خب واقعا هم فرایند انتقال رو آموزش پرورش سخت قبول میکرد
برای اینکه این مشکل حل بشه فرهنگیان شد بومی
مثلا اگه مشهد قراره معلم شیمی شه طرف خب چه بهتر که ما از همون مشهود برداریم یا یه شهر نزدیکش مثلا بینالود
ولی دیگه از مه ولات کاشمر تربت حیدریه بر نداریم
اگه قراره طرف تربت حیدریه معلم بشه ما بیاییم از تربت حیدریه برداریم
نه از مشهد تا فردا پس فردا درخواست انتقال بده
پس بخاطر همون اولویت پذیرش آوردن گذاشتن
مثلا کد رشته ی ۴۲۸۸۸ اولویت پذیرش مشهد و بینالود
با محل خدمت تبادکان -
رئیس مرکز ارزشیابی آموزش و پرورش: امکان ترمیم نمره یکبار برای هر درس در امتحانات دی و خرداد وجود دارد و در شهریور وجود ندارد.
️ توجه : این بار ترمیم دی اضافه شد.
-
رشته های دو مدرکی فرهنگیان
رشته ریاضی : آموزش ریاضی _آموزش فیزیک
رشته تجربی :آموزش زیست شناسی _آموزش شیمی
رشته انسانی:نیاز های ویژه (استثنایی)️این رشته ها رو امسال دومدرکی کردن و رشته هنر و زبان هم دومدرکی نداره
-
آغاز انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزاد
داوطلبان کنکوری علاقهمند به انتخاب رشتههای تحصیلی مراکز و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از امروز ۳۱ مرداد میتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.
آن دسته از داوطلبان علاقهمند به انتخاب رشتههای تحصیلی مراکز و واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی به جز رشتههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی باید پس از دریافت کارنامه، برای اطلاع از زمان و نحوه انتخاب رشته به سایت مرکز سنجش، پذیرش و امور فارغالتحصیلی آزمون دانشگاه آزاد اسلامی www.azmoon.org مراجعه کنند.
-
قسمت انتخاب رشته هنوز تو پنل سایت سنجش فعال نشده
به احتمال زیاد
سامانه انتخاب رشته و خرید سریال فرهنگیان عصر امروز باز می شود -
این پست پاک شده!
-
دعوت به مصاحبه شدن/نشدن یعنی چه؟
️ابتدا پاراگراف زیر را که از اطلاعیه سایت سازمان سنجش برداشته شده است به دقت مطالعه کنید:
⸨ متقاضي ممكن است به يك و يا دو مؤسسه معرفي شده باشد، لذا متقاضياني كه به دو مؤسسه معرفي شدهاند در صورت تمايل مي توانند به يك مؤسسه و يا هر دو براي انجام مراحل مختلف گزينش مراجعه نمايد. ⸩اگر در یک رشته محل دعوت به مصاحبه نشویم، به چه معناست؟
۱- در حداقل یک یا چند رشته محل در بالاتر از آن کد، به طور قطعی قبول شده اید.
۲- استان بومی را رعایت نکرده اید.
۳- حدنصاب نمره علمی را کسب نکرده اید.️ شما حداکثر در دو رشته نیمه متمرکز دعوت به مصاحبه می شوید، بنابراین در صورت اعلام نام شما در دو رشته دارای مصاحبه، نمی توان پیش بینی روی وضعیت قبولی تان در ادامه لیست و پس از رشته محل های نیمه متمرکز داشت.
همچنین در صورتی که بیش از دو کد نیمه متمرکز وارد کرده اید؛ عدم دعوت به مصاحبه در اولویت های نیمه متمرکز پایین تر به این خاطر بوده است نه لزوماً داشتن قبولی در اولویت های بالاتر از آن کد.
اگر در یک رشته محل دعوت به مصاحبه شویم، به چه معناست؟
۱- در هیچکدام از رشته محل های بالاتر از آن کد، پذیرفته نشده اید.
۲- رشته محل قبولی قطعی در بالاتر از آن کد نداشته اید اما در بعضی رشته محل ها، در لب مرز قبولی بوده اید و با توجه به این که تراز نهایی رشته های نیمه متمرکز محاسبه نشده است، برای از دست ندادن شانستان سازمان سنجش لیست را ادامه داده و شما را به مصاحبه دعوت کرده است.البته به طور استثنا در رشته فرهنگیان دعوت به مصاحبه احتمال دارد با حاشیه امن بیش تری صورت گرفته باشد و دعوت شما به مصاحبه، به معنای عدم قبولی قطعی در هیچکدام از رشته محل های بالاتر نیست.
-
️ اطلاعیه مهم تربیت دبیر شهید رجایی تهران
️ به اطلاع علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی تهران میرساند، زمان شروع تحصیل تمامی رشته محلها از نیمسال اول میباشد به جز رشته محل های زیر که ورودی بهمنماه ١۴٠٢ میباشند و از #بهمن حقوق دریافت خواهند کرد
١. آموزش زبان انگلیسی
٢. ارتباط تصویری
٣. علوم ورزشی
۴. مهندس برق
۵. مهندسی ساخت و تولید
۶. مهندسی صنایع مبلمان
٧. مهندسی عمران
٨. مهندسی کامپیوتر
٩. مهندسی معماری
١٠. مهندس مکانیک
١١. مهندسی مواد و متالورژی -
#فوریییی
سایت جهت انتخاب رشته باز شد
خرید سریال فرهنگیان فردا فعال می شود !!ورود به پنل از آدرس
My.sanjesh.org -
سامانه راهنمای انتخاب رشته مجازی آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ سازمان سنجش فعال شد.
https://sanjesh.org/fa-IR/sanjesh/4936/news/view/14591/10753/Staging
-
🟢 آخرین تغییرات کنکور سراسری و دفترچه انتخاب رشته
دیگر چیزی تحت عنوان کارنامه ی سبز و تغییر رشته پس از قبولی وجود ندارد.
کنکور از امسال به بعد دیگر در دی ماه برگزار نمیشود و در اردیبهشت و تیر برگزار می شود.
رشته های بورس تحت عنوان بورس دانش برای جذب رتبه های خوب در رشته های کم متقاضی ایجاد شده است.
تعهد رشته های تعهدی پیراپزشکی به ۱.۵ برابر کاهش یافته است.
تعدادی از رشته های فرهنگیان اضاف شده است که ۲ سال اول را در دانشگاه های کشور و ۲ سال آخر را در مراکز فرهنگیان گذرانده میشود.
افزایش ۴ هزار نفری رشته های فرهنگیان
سقف سن فرهنگیان متاسفانه در متن هنوز پابرجا و ۲۴ سال است.
رشته های پزشکی روزانه با اندک افزایش ظرفیت ارائه شده اند.