سوال از پشت کنکوری ها
-
سلام دوستان
تو سالی که پشت کنکور هستید چه سرگرمی هایی دارید برا خودتون؟ چیکار میکنید که ارتباطتون با دنیای واقعی حفظ بشه؟ یا شما هم فقط میمونید تو اتاقتون درس میخونید؟
راهنمایی کنید مرسی -
-
سلام دوستان
تو سالی که پشت کنکور هستید چه سرگرمی هایی دارید برا خودتون؟ چیکار میکنید که ارتباطتون با دنیای واقعی حفظ بشه؟ یا شما هم فقط میمونید تو اتاقتون درس میخونید؟
راهنمایی کنید مرسیReza Kazemi 0 من کلا تفریح نداشتم و خیلی اذیت شدم، امسال (سال سوم) اگه بخوام بمونم حتما تفریح دارم. مثلا کتابای غیردرسی، پادکست، نقاشی، بافتن عروسک با قلاب، فیلم دیدن (سریال نه)، صحبت کردن با دوستای کنکوری همهدف، یه کلاس غیردرسی مثل موسیقی یا ورزش، ورزش صبحگاهی و این چیزا. کلا اگه برگردم عقب آخر هر هفته + شب بعد از اتمام برنامه تفریح میکنم.
پ.ن ممکنه یه سریا بیان بگن وایییی سال کنکور و تفریح؟ اصن گوش نکن روحیهها متفاوته بعدشم اصلا کنکور خیلی غول وحشتناکی نیست فقط استمرار و روحیه میخواد
-
بعد یه چیز دیگه، سال کنکور تا حد ممکن از حواشی فاصله بگیر. من خودم بعد کنکور (تیر و مرداد) تازه یه سری اخبار رو فهمیدم که اگه موقع انتشارشون (پاییز و زمستون) میفهمیدم قطعا ذهنم درگیر میشد
-
سلام دوستان
راهنمایی کنید مرسیReza Kazemi 0
عهه چه سوال خوبی ،راجب این دوس داشتم بنویسم -
Reza Kazemi 0 من کلا تفریح نداشتم و خیلی اذیت شدم، امسال (سال سوم) اگه بخوام بمونم حتما تفریح دارم. مثلا کتابای غیردرسی، پادکست، نقاشی، بافتن عروسک با قلاب، فیلم دیدن (سریال نه)، صحبت کردن با دوستای کنکوری همهدف، یه کلاس غیردرسی مثل موسیقی یا ورزش، ورزش صبحگاهی و این چیزا. کلا اگه برگردم عقب آخر هر هفته + شب بعد از اتمام برنامه تفریح میکنم.
پ.ن ممکنه یه سریا بیان بگن وایییی سال کنکور و تفریح؟ اصن گوش نکن روحیهها متفاوته بعدشم اصلا کنکور خیلی غول وحشتناکی نیست فقط استمرار و روحیه میخواد
Mahdieh te
خیلی ممنون بابت نظرتون
یه سوال
کجا با دوستان کنکوری هم هدف صحبت میکنین؟ -
Reza Kazemi 0
عهه چه سوال خوبی ،راجب این دوس داشتم بنویسمerfany
خوشحال میشم نظرتون رو بشنوم -
Mahdieh te
خیلی ممنون بابت نظرتون
یه سوال
کجا با دوستان کنکوری هم هدف صحبت میکنین؟Reza Kazemi 0 من از دوران دبیرستانم یه دونه دوست برام مونده که اونم پشت موند و بعضی وقتا با هم تلفنی درباره چیزایی که ذهنمون رو درگیر نمیکرد حرف میزدیم. خیلی انرژی میگرفتم هدفش واقعا درس بود
ولی از دوستایی که هدفشون کنکور نیست حتما حتما فاصله بگیر
-
Reza Kazemi 0 من از دوران دبیرستانم یه دونه دوست برام مونده که اونم پشت موند و بعضی وقتا با هم تلفنی درباره چیزایی که ذهنمون رو درگیر نمیکرد حرف میزدیم. خیلی انرژی میگرفتم هدفش واقعا درس بود
ولی از دوستایی که هدفشون کنکور نیست حتما حتما فاصله بگیر
Mahdieh te
اها
چشم ممنون -
خب .. من یه سال پشت کنکور بودم ،حقیقتا پشت کنکور با سال دوازدهم خیلی فرق داره خودم دوازدهم خیلی کنکوری نخوندم و درست یادم نیست ولی الان که فکر می کنم دوازدهم خیلی سریع میگذره حسش هم نمیکنی حالا زمان ما که مدرسه نمی رفتیم ولی مجازی بود، یهو چشم باز میکنی عیده کلاسا تموم شده .. بعد چشاتو باز میکنی میبینی درگیر امتحانات نهایی هستی دفعه بعد که چشاتو باز میکنی میبینی شب کنکورهXD
-
اما پشت کنکور نه اینجور نیس نمیگم سریع نمگیذره ولی بهترین توصیف بنظرم مثه خاطرات ویکتور فرانکل هست از کار در اردوگاه کار اجباری که میگفت : روز ها طولانی اما هفته ها سریع می گذشت !
خلاصه میخوام بگم که سخته ،تنهایی هست نوسانات خلقی هست ! برا بعضیا افسردگی .. ولی اینکه بدونی قراره سخت باشه خودش خوبه چون بعدا میگی که این طبیعیه و برای همه هست -
من خودم رتبم شاید خیلی هم خوب نباشه ولی اگه رتبم یکمی اون ور تر بود که میخواستم دوباره بشینم این تجربیاتم فکر میکنم خیلی بدردم میخورد
خب یچیزایی لا تقربوا داره (نزدیکش هم نشوید !) :
1-رابطه مجازی : یه مشاوری دیدم خیلی قشنگ می گفت :سمی است مهلک ، و واقعا همینجوره حالا دلایلش رو اینا طولانی میشه بگم ولی در این حد که اگه میخوای رتبتون خوب نشه همین مورد کافیه دیگه پایینیا نخونین
2-گیم : من خودم شطرنج بازی میکردم و با اینکه شطرنج هم شاید خیلی بازی جذاب و اعتیاد آوری نباشه ولی یه زمانی اون آخرا یادمه دو هفته اینقدر بازی کردم که چشام سوختن و از لحاظ روانیم بعدش عذاب وجدان گرفتم زدم اکانته ارزشمندمو تو اون سایته حذف کردمXD حالا دیگه بازیای کامپیوتریو و اینا که دوپامینو تا خرتناق میکشه بالا دیگه خودتون بفهمید که چجور میشه
4-سریال
3-پدیده چت زدگی !: تمایل زیاد به چت کردن حالا هر جا میتونه باشه
آره چیزی دیگه ای به ذهنم نمیرسه تو سرگرمیا و اینا و درکل بخوام بگم هر چیزی که حس میکنی اگه دنبالش بری از درس خوندن دور میشی یا تمرکزت رو میگیره و بعدش نمیتونی درس بخونیحالا بعضی چیزا هم هست که حالتون رو خوب میکنه و واقعا نیازه (که حالا بیشتر یه چیزه شخصیه)
مثلن برا من اینا بودن : فیلم و بیشتر فیلم های روانشناختی و انگیزشی میدیدم و 20 بار دیگه هم بخوام کنکور بدم میبینم چون حالمو خوب میکرد حتی شده برا یه هفته
و ورزش که خیلی خوبه واقعا اگه وقته هیچ کاری رو ندارین ورزش رو بکنین حتی شده مثلا دساتون رو بالا پایین کنینXD
بیرون رفتن هم بعضی وقتا خوبه با خانواده
همینا دیگه ولی کلن بخوام بگم تو زمان کنکور ،لذت که یه چیزی نسبی هست اونجا نسبی تر میشه یچیزایی که بعد کنکور برات هیچ جذابیتی ندارن دیوانه وار میخوای بری دنبالشون ولی بعد کنکور میبینی نه هیچ خبری نبوده
امیدوارم کمک کننده بوده باشه:} -
من خودم رتبم شاید خیلی هم خوب نباشه ولی اگه رتبم یکمی اون ور تر بود که میخواستم دوباره بشینم این تجربیاتم فکر میکنم خیلی بدردم میخورد
خب یچیزایی لا تقربوا داره (نزدیکش هم نشوید !) :
1-رابطه مجازی : یه مشاوری دیدم خیلی قشنگ می گفت :سمی است مهلک ، و واقعا همینجوره حالا دلایلش رو اینا طولانی میشه بگم ولی در این حد که اگه میخوای رتبتون خوب نشه همین مورد کافیه دیگه پایینیا نخونین
2-گیم : من خودم شطرنج بازی میکردم و با اینکه شطرنج هم شاید خیلی بازی جذاب و اعتیاد آوری نباشه ولی یه زمانی اون آخرا یادمه دو هفته اینقدر بازی کردم که چشام سوختن و از لحاظ روانیم بعدش عذاب وجدان گرفتم زدم اکانته ارزشمندمو تو اون سایته حذف کردمXD حالا دیگه بازیای کامپیوتریو و اینا که دوپامینو تا خرتناق میکشه بالا دیگه خودتون بفهمید که چجور میشه
4-سریال
3-پدیده چت زدگی !: تمایل زیاد به چت کردن حالا هر جا میتونه باشه
آره چیزی دیگه ای به ذهنم نمیرسه تو سرگرمیا و اینا و درکل بخوام بگم هر چیزی که حس میکنی اگه دنبالش بری از درس خوندن دور میشی یا تمرکزت رو میگیره و بعدش نمیتونی درس بخونیحالا بعضی چیزا هم هست که حالتون رو خوب میکنه و واقعا نیازه (که حالا بیشتر یه چیزه شخصیه)
مثلن برا من اینا بودن : فیلم و بیشتر فیلم های روانشناختی و انگیزشی میدیدم و 20 بار دیگه هم بخوام کنکور بدم میبینم چون حالمو خوب میکرد حتی شده برا یه هفته
و ورزش که خیلی خوبه واقعا اگه وقته هیچ کاری رو ندارین ورزش رو بکنین حتی شده مثلا دساتون رو بالا پایین کنینXD
بیرون رفتن هم بعضی وقتا خوبه با خانواده
همینا دیگه ولی کلن بخوام بگم تو زمان کنکور ،لذت که یه چیزی نسبی هست اونجا نسبی تر میشه یچیزایی که بعد کنکور برات هیچ جذابیتی ندارن دیوانه وار میخوای بری دنبالشون ولی بعد کنکور میبینی نه هیچ خبری نبوده
امیدوارم کمک کننده بوده باشه:}erfany پیرو حرفتون (توی سال کنکور جذابیت همه چی چندبرابر میشه) باید بگم که منم بعد از عید تصورم از زندگی بعد کنکور مثل بهشت بود و خداخدا میکردم زودتر تموم شه و از زندگی لذت ببرم ولی الان فهمیدم زندگی توی سال کنکور بهتر بود، کلا وقتی هدف داری و داری براش میجنگی حالت خوبه پس لذت ببر ازش بعد کنکور هیچ خبری نیست کسی هم منتظرت نیست تازه خیلی هم کسلکنندهست
-
سلام دوستان
راهنمایی کنید مرسیReza Kazemi 0 الان پشت کنکوری نیستم ولی سال کنکورم میرفتم باشگاه فوتبال ۳روز در هفته و اونجا با هم تیمیهام تعامل داریم