از ریاضی متنفرم!
-
@9d-sf-r
اصلا درسنامه ای نیست ! درسنامه خونی کردی دیدی نتیجه نداد بهت !
از فیلم های آقای امینی استفاده کن
اگهم جزوه نویسی فکر میکنی وقتتو میگیره تو تاپیکم هست میتونی دانلود کنی
نهایی هیییییییییییییییییییییییییییییچ ربطی به کنکور نداره !
بعد کانون رو هم بریز دور ! فقط یه کوچولو آزمون جمع بندیشو قبول دارم اون یکم استاندارده !مخصوصا امسال سوالاتشو سنگییییییین کرده ! کنکور سنگین نیست اصلا@dr-sobhan سلام شما که اینقد به ریاضی علاقه مندیدن میشه بهم بگید برا من که تا الان از ریاضی هیچی نخوندم و فک میکنم وقت انچنانی برا خوندن همش نیست باید کدوم مباحثو بخونم که بتونم تو کنکور 35 بزنم؟ البته اینم بگم که تو درس ریاضی بی استعداد نیستم
-
@dr-sobhan سلام شما که اینقد به ریاضی علاقه مندیدن میشه بهم بگید برا من که تا الان از ریاضی هیچی نخوندم و فک میکنم وقت انچنانی برا خوندن همش نیست باید کدوم مباحثو بخونم که بتونم تو کنکور 35 بزنم؟ البته اینم بگم که تو درس ریاضی بی استعداد نیستم
@m-bahrami1378
ببین میتونی این کارو بکنی
اول احتمال بخونی بعد یکم در حد ابتدایی مثلثات رو بخونی ( لامصب تو هر مبحثی بگی میتونن جاش بدن ) بعدش بری سر وقت حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد و انتگرال (اینایی ک گفتم چون به هم ربط دارن میشه راحت خوند ) -
@m-bahrami1378
ببین میتونی این کارو بکنی
اول احتمال بخونی بعد یکم در حد ابتدایی مثلثات رو بخونی ( لامصب تو هر مبحثی بگی میتونن جاش بدن ) بعدش بری سر وقت حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد و انتگرال (اینایی ک گفتم چون به هم ربط دارن میشه راحت خوند ) -
@m-bahrami1378 در از ریاضی متنفرم! گفته است:
@dr-sobhan ینی با اینا 35 میزنم؟
واقعا تا قبل کنکور به هیچ وجه نمیشه گفت کی چند میزنه! ممکنه اونقدر آسون بشه همه بالای 50 بزنن ممکن هم هست اونقدر سخت بشه میانگین هزار نفر اول هم به بالای 50 نرسه
اگه اینا رو خوندی بازم خواستی بخونی میتونی توابع رو هم بخونی -
@m-bahrami1378 در از ریاضی متنفرم! گفته است:
@dr-sobhan ینی با اینا 35 میزنم؟
واقعا تا قبل کنکور به هیچ وجه نمیشه گفت کی چند میزنه! ممکنه اونقدر آسون بشه همه بالای 50 بزنن ممکن هم هست اونقدر سخت بشه میانگین هزار نفر اول هم به بالای 50 نرسه
اگه اینا رو خوندی بازم خواستی بخونی میتونی توابع رو هم بخونی -
@zahra-m1999 در از ریاضی متنفرم! گفته است:
اقا سبحان فک کنم اسم تاپیک دیده این شکلی شده
@dr-sobhanاگه میشد اسم تاپیکو عوض میکردم میذاشتم : منم ی زمانی عاشق ریاضی بودم...!
ولی چ کنم ک الان دو به اضافه ی دو هم بلد نیستم!