زیست دوست داشتنی دشمن آرامش من
-
سلام
من هر کاری می کنم نمی تونم زیست رو خوب تو ذهنم نگه دارم خوب تست بزنم و فقط از زیست کنکور دوست داشتنشو دارم همین.چیکار کنم تا تو این مدت باقی مونده زیست رو از نقطه ضعف به نقطعه تعادل یا قوت برسونم؟؟؟؟
چیکار می کنید همیشه زیست براتون جذاب و به دور از خستگی میشه؟؟؟ -
فارغ-التحصیلان-آلاء حامیان-آلاء دانش-آموزان-آلاء paripari @dr-sobhan @Dr-Bernosi
-
سلام
من هر کاری می کنم نمی تونم زیست رو خوب تو ذهنم نگه دارم خوب تست بزنم و فقط از زیست کنکور دوست داشتنشو دارم همین.چیکار کنم تا تو این مدت باقی مونده زیست رو از نقطه ضعف به نقطعه تعادل یا قوت برسونم؟؟؟؟
سلام
درود بهتره از انیمیشن وعکس بیشتر استفاده کنین تا علاقه بهش بیشتر شه
-
@amirkonkuri97 هر روز صبح اول وقت زیست بخون اول تا ی قسمت ک سرفصل داره بخون بعد فیلم آقای پارکی ببین بعد تست گاج جامع بزن بعدش اگر وقت داشتی و خواستی ی کتاب دیگ برا تست انتخاب کن
-
درود بهتره از انیمیشن وعکس بیشتر استفاده کنین تا علاقه بهش بیشتر شه
-
سلام
@amirkonkuri97 روشی ک من گفتم چون تیک تیک خونده میشه و کامل یاد میگیرید خیلی راحت ب ذهن میره و همون جور ک تیتر ب تیتر جلو میرسد تستارم همینجوری بزنی نگه ندارید فصل تموم شده بعد چون یادتون میره قسمت ب قسمت ت ذهن بیشتر میمونه
-
@amirkonkuri97 والا من ک اینجوری تونستم خوب یاد بگیرم ی فصل اینجوری بخونید مطمعنا ب کمک خدا خوب میشه
-
@amirkonkuri97 من اول با آقای رحیمی میخوندم خوب تدریس میکردند ولی ریز ب ریز نمیگفتند الان هم آقای رحیمی هم پارکی میبینم ک پارکی کامل تدریس میکنن ولی منم تازه شروع کردم اطلاع آنچنانی ندارم میتونید فصل ب فصل جلو برید و ببینید اگر نبود از امینی راد هم جای ک پارکی نبود استفاده کنید
-
@amirkonkuri97 من اول با آقای رحیمی میخوندم خوب تدریس میکردند ولی ریز ب ریز نمیگفتند الان هم آقای رحیمی هم پارکی میبینم ک پارکی کامل تدریس میکنن ولی منم تازه شروع کردم اطلاع آنچنانی ندارم میتونید فصل ب فصل جلو برید و ببینید اگر نبود از امینی راد هم جای ک پارکی نبود استفاده کنید
-
سلام
چیکار می کنید همیشه زیست براتون جذاب و به دور از خستگی میشه؟؟؟@amirkonkuri97
کاربردی بخون
مثلا سال دوم خیلی چیزاش مربوط ب بدن و اناتومیه وقتی میخونی حس کن یا اون قسمت از بدنتو نگاه کن
کشیدن شکل خیلی کمک میکنه -
@amirkonkuri97
کاربردی بخون
مثلا سال دوم خیلی چیزاش مربوط ب بدن و اناتومیه وقتی میخونی حس کن یا اون قسمت از بدنتو نگاه کن
کشیدن شکل خیلی کمک میکنهparipari گیاهیو چکارش کنم
هوووف -
paripari گیاهیو چکارش کنم
هوووف@dr-yassi
گیاهیو وقتی درمورد مثلا کاج میخونی شکلشو بکش ب مخروط نگاه کن
انیمیشنای دکتر ارامفر هم کمک زیادی میکنه
خلاصه نویسی هم همینطور -
@dr-yassi
گیاهیو وقتی درمورد مثلا کاج میخونی شکلشو بکش ب مخروط نگاه کن
انیمیشنای دکتر ارامفر هم کمک زیادی میکنه
خلاصه نویسی هم همینطورparipari
انیمیشن های آرامفرو کجا میشه پیدا کرد؟؟؟ -
paripari
انیمیشن های آرامفرو کجا میشه پیدا کرد؟؟؟@dr-yassi کانالش بود البته الانو نمیدونم
بهتره ب سایتش و پشتیبانیش بگی ببینی راهی برای ارسالش هست؟ -
@dr-yassi کانالش بود البته الانو نمیدونم
بهتره ب سایتش و پشتیبانیش بگی ببینی راهی برای ارسالش هست؟paripari
آهاااان مرسی خانومی.....
فیلماشو دارم خوبه استفاده کنم؟