IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
تست
-
سلام به همگی بخش زیست خیلی سوت و کور شده و با نگاه کردن به افق میشه بوته های سرگردان در بیابان زیست شناسی رو دید.
چند مورد از گزاره های زیر به درستی بیان شده است؟
1.وجه اشتراک گیرنده چشایی با گیرنده تعادلی گوش تحریک, با کمک برخی از ساختار های موجود در برخی از قسمت های آن است.
2.اطلاعات لازم برای تولید عامل موثر در از بین بردن یاخته های سرطانی از طریق ایجاد منافذ در غشا فقط در لنفوسیت ها ذخیره شده است.
3.یاخته های دارای زوائد موجود در بخش اسفنجی شش ها به طور قطع درون آبی که سطح یاخته ها را می پوشاند شناور هستند.
4.به دنبال افزایش گلوکز خوناب در هر فرد بر میزان واکنش های سنتز آبدهی در کبد و ذخایر چربی در بدن افزوده می شود. -
-
@Rnn ماشاء الله نه کسی جواب میده و نه کسی جواب میده
لطفا اگه کسی میدونه این تست توضیح بده؟ هیچ چی ازش نفهمیدم. -
@Rnn
خب از گزاره 4 شروع میکنم بنظرم چون گفته هر فرد ، این فرد اگر دیابت داشته باشه گلوکز هاش با ادرار دفع میشن پس گلیکوژنی تولید نمیشه و چربی ها هم کم میشن پس گزاره غلطهگزاره 3 : بخش اسفنجی شش اگر درست یادم باشه حبابک ها بودن که یاخته های نوع دوم زوائد داشتن و میدونیم تو حبابک آب و سورفاکتانت هس ولی خب سلول ها توش شناور نیستن ولیییی میتونیم بگیم ماکروفاژ ها هم که زوائد غشایی دارن تو این آب شناورن پس این گزاره درسته.
گزاره 2 : خیر غلطه این اطلاعات در تمامه سلول ها وجود دارن فقط بیان ژن در لنفوسیت ها رخ میده
گزاره 1 : بله طبق شکل گیرنده های تعادلی به کمک مژک هاشون و گیرنده چشایی به وسیله زوائد غشایی تحریک میشن پس درسته
-
آدمک ممنون از توضیخاتتون دو تا ابهام توی ذهنم هست اگه ممکنه اینم جواب بدین
درخصوص گزاره اول یعنی چین خوردگی های غشارو هم یه ساختار مجزا در نظر می گیریم؟ که جزئی از قسمت های گیرنده ست؟
و گزاره سوم با توجه به توضیحاتتون که گفتین یاخته های نوع دوم هم زوائد دارن آیا نباید نتیجه می گرفتین که با توجه به اینکه یاخته های دارای زوائد به طور قطع درون آبی که سطح یاخته ها رو می پوشونه شناور نیستن پس گزاره غلطه؟ -
@Rnn اره گزاره سوم رو که اصلاح کردم اون هیچی
راجب اولیه که گفتید والا سلیقه ایه ولی من تو یه تستی دیده بودم این شکلی در نظر گرفته بود درواقع میتونم بگم اون چین خوردگی های روی گیرنده چشایی مثه ریز پرز های روده و لوله های نفرون هستن
ینی در کل بنظرم گزاره درستیه -
-
@Rnn خواهش میکنم