دوازدهم
-
Z Z.ns marked this topic as a question on
-
-
توی این تیپ سوالات اصلا نیاز به نوشتن نداری چون خودش جواب رو بهت داده بردار بذار توی رابطه k رو یه بار صفر بگیر و یه بار 1 زاویه ی به دست اومده بردار بذار توی کمان که فکر می کنم همون گزینه ی 1 اوکیه و حالا خودت امتحان کن
-
توی این تیپ سوالات اصلا نیاز به نوشتن نداری چون خودش جواب رو بهت داده بردار بذار توی رابطه k رو یه بار صفر بگیر و یه بار 1 زاویه ی به دست اومده بردار بذار توی کمان که فکر می کنم همون گزینه ی 1 اوکیه و حالا خودت امتحان کن
-
-
-
@Rnn
این راهی که گفتین همه جا جواب نمیده. خصوصا اینجا که اصلا جواب نمیده چون شرط گذاشته جواب های cosx=0 رو نادیده بگیریم.@MaTiN-S

ممنون از توضیحاتتون و وقتی که گذاشتین@MaTiN-S در دوازدهم گفته است:
البته منظورم این نیست که راه غلطه ... واضحه که گزینه ای که جواب هست باید در معادله صدق کنه اما یک سری موارد باید بررسی بشه یکیش همین که کسینوس جواب 0 نشه.
-
@MaTiN-S

ممنون از توضیحاتتون و وقتی که گذاشتین@MaTiN-S در دوازدهم گفته است:
البته منظورم این نیست که راه غلطه ... واضحه که گزینه ای که جواب هست باید در معادله صدق کنه اما یک سری موارد باید بررسی بشه یکیش همین که کسینوس جواب 0 نشه.
-
@Rnn
به نظرم بهتره فقط معادله رو حل کنیم. الان طبق چیزی که شما فرستادی گزینه 4 هم درسته اما گزینه 4 جواب عمومی کامل نیست.
@MaTiN-S موفق باشید
-
@N-Sz اگه برات سوال پیش اومد که چطوری عدد گذاری کنی باید از اختلاف گزینه استفاده کنی برای این سوال k=2 مناسب پس اگه دوتا عدد دادی حتما با عدد سوم هم امتحان کن این یه معادله ساده ست که زورت میرسه حلش کنی اما اگه من معادله رو سخت تر هم کنم باز می تونی؟
-
@MaTiN-S موفق باشید
-
@N-Sz

اما شکل دیگه ای برای جواب کلی میتونین پیدا کنین ! چون cos(2x)=0 شده میتونین جواب کلی رو به این شکل بنویسین :

چون کسینوس pi/2 + kpi به ازای هر k بازم 0 میشه با cos2x برابره.
البته راهی که قبل تر آدمک فرستادن خیلی آسون تره این راهی که گفتم راه دیگه ای هست درصورتی که راه ایشون به ذهن نرسه.
-
@N-Sz

اما شکل دیگه ای برای جواب کلی میتونین پیدا کنین ! چون cos(2x)=0 شده میتونین جواب کلی رو به این شکل بنویسین :

چون کسینوس pi/2 + kpi به ازای هر k بازم 0 میشه با cos2x برابره.
البته راهی که قبل تر آدمک فرستادن خیلی آسون تره این راهی که گفتم راه دیگه ای هست درصورتی که راه ایشون به ذهن نرسه.
-
@MaTiN-S در دوازدهم گفته است:
البته از اول چون در گزینه ها ± نداریم میتونستید حدس بزنید که باید به شکل دوم بنویسید تا وقت هدر نره.
@MaTiN-S اگه مایل نیستید توی تاپیکی که زدم مشارکت کنید حذفش کنم؟
-
-
@Rnn
شما جواب اون سوال رو دارید اگر نه سعی نمیکردید من رو با اون سوال به چالش بکشید. دلیل این رفتارتون رو نمیفهمم صرفا گفتم عددگذاری اینجا جواب نمیده. اگر با حرفم مخالفید و فکر میکنید جواب میده خب کامل بگید راهتون رو!
@MaTiN-S من شما رو به چالش نمی کشم یک مسئله فرستادم که نمی تونم حلش کنم و با توجه به اصرار شما برای حل معادله چنین برداشت کردم که در حل معادلات تسلط دارید پس ازتون کمک خواستم.
-
@Rnn
شما جواب اون سوال رو دارید اگر نه سعی نمیکردید من رو با اون سوال به چالش بکشید. دلیل این رفتارتون رو نمیفهمم صرفا گفتم عددگذاری اینجا جواب نمیده. اگر با حرفم مخالفید و فکر میکنید جواب میده خب کامل بگید راهتون رو!
@MaTiN-S باز ممنون از توجه تون شبتون خوش
-
-
@MaTiN-S من شما رو به چالش نمی کشم یک مسئله فرستادم که نمی تونم حلش کنم و با توجه به اصرار شما برای حل معادله چنین برداشت کردم که در حل معادلات تسلط دارید پس ازتون کمک خواستم.