زیست گیاهی
-
@Violet28 غلطه بنظرم چون همه پارانشیماشم پارانشیم هوادار نبستش ... یه بخشیش میتونه بیرون آب باشه و دیگ اینطور نیست
-
@Violet28 غلطه بنظرم چون همه پارانشیماشم پارانشیم هوادار نبستش ... یه بخشیش میتونه بیرون آب باشه و دیگ اینطور نیست
-
-
@Violet28 پاسخنامه میفرستی بیزحمت
-
@M-Tina سلام
فعلا نهاندانشو رفع کنیم ببینم چرا درست گرفته 🥲 -
@Violet28 خودش داره گزارشو نقض میکنه ک
-
@Violet28 تهش یه نادرستی ب بزار برو ادامه نکتش خودت گفتی
-
@Violet28 درسته ک نوشته یکی از سازش ها
ولی این سازشیه که بنظرم عمومیه و لازمه حتما تو همه گیاهان آبزی
چون چه بخوایم چ نخوایم اکسیژن محلول در آب خیلییییییی کمه و هر اندامی از گیاه ک تو اب باشه باید همچین پارانشیمی داشته باشه
من باشم درست میگیرم -
@Violet28 درسته ک نوشته یکی از سازش ها
ولی این سازشیه که بنظرم عمومیه و لازمه حتما تو همه گیاهان آبزی
چون چه بخوایم چ نخوایم اکسیژن محلول در آب خیلییییییی کمه و هر اندامی از گیاه ک تو اب باشه باید همچین پارانشیمی داشته باشه
من باشم درست میگیرمآدمک دقیقا چیزی که میگی درسته ولی فقط برای اندام های گیاهی که زیر آب هستن ! گزاره به طور کلی یاخته های پارانشیم رو مبنا قرار داده و اگه با این دید بخوایم سوالو حل کنیم دیگ درست نمیشه برای مثال درخت حرا رو فرض کن تعدادی از ریشه هاش توی آبن و بین پارانشیماشم هوا هست ولی دگ برگ و تنه و بخشی از ریشه اش ک بیرونه اینطور نیست . کاش طراح بهتر اشاره میکرد
-
@M-Tina کتاب بیشتر روی نهاندانه مانور داده کاری به ساختار بافتی اندام های گیاهی غیرنهاندانه نباید داشته باشه
-
@M-Tina کتاب بیشتر روی نهاندانه مانور داده کاری به ساختار بافتی اندام های گیاهی غیرنهاندانه نباید داشته باشه
-
آدمک دقیقا چیزی که میگی درسته ولی فقط برای اندام های گیاهی که زیر آب هستن ! گزاره به طور کلی یاخته های پارانشیم رو مبنا قرار داده و اگه با این دید بخوایم سوالو حل کنیم دیگ درست نمیشه برای مثال درخت حرا رو فرض کن تعدادی از ریشه هاش توی آبن و بین پارانشیماشم هوا هست ولی دگ برگ و تنه و بخشی از ریشه اش ک بیرونه اینطور نیست . کاش طراح بهتر اشاره میکرد
_ Reza _ اره رضا باهات موافقم که جمله بندی جالب نیس
ولی من خیلییی از این گزاره ها دیدم متاسفانه
میدونی اینجا یدونه قید "همه" رو داریم فقط ، این "همه" داره گیاهان آبزی رو خطاب میکنه
اگر میخواس غلط باشه باید یه قید "همه" یا "تمام" دیگه واسه قسمت دوم سوالم میاورد
مثلا میگف : در همه گیاهانی که در ابها زندگی میکنند، حفره های هوا با اندازه های متفاوت در بین تمام یاخته های پارانشیمی دیده میشوند.ولی گزاره ای که تو سوال اومده یجورایی داره اینو میرسونه که، پارانشیم حفره دار هم داریم(اندام ابی) بدون حفره هم داریم (بیرون اب)
نظر من این بود، من خودم خیلی مشکل داشتم و دارم با جمله بندیای طراحا ولی ی چیزی وقتی میبینم انقد داره تکرار میشه سعی میکنم حساسیتمو روش کم کنم