شاید ابهام
-
سلام بچها
تحمع ریبوزوم ها رو رنای پیک تو پروکاریوت ها هست،همه میدونیم کتابم ب طور دقیق بهش اشاره کرده،اما راجب یوکاریوت ها چطور؟من خودم از متن کتاب برداشت میکنم کهه هست یسری ازمونا درنظر میگیرن مثلن فک میکنم قلمچی مگفت یوکاریوتا داره ولی یسری کتابا مثل نردبام میگن نداره،کسی میتونه با دلیل بگه کی درست میگه کی غلط؟
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام بچها
تحمع ریبوزوم ها رو رنای پیک تو پروکاریوت ها هست،همه میدونیم کتابم ب طور دقیق بهش اشاره کرده،اما راجب یوکاریوت ها چطور؟من خودم از متن کتاب برداشت میکنم کهه هست یسری ازمونا درنظر میگیرن مثلن فک میکنم قلمچی مگفت یوکاریوتا داره ولی یسری کتابا مثل نردبام میگن نداره،کسی میتونه با دلیل بگه کی درست میگه کی غلط؟
تجربیا
سلام بچها
تجربیا
@Violet28
اها گرفتم
منظورم نردبام اینه که
در یوکاریوت ها
ابتدا رونویسی انجام میشه
بعد رناتن ها تجمع پیدا میکنن و میپرن رو سر و کول همدیگه و رونویسی رو شروع میکننولی تو پروکاریوت ها همزمان که رونویسی میشه اونا شروع به ترجمه میکنن
تضاد خاصی هم با سوالای آزمونا نداره
دقیق نگرفتم مشکلتون رو چیش بودش؟ -
@Violet28
اها گرفتم
منظورم نردبام اینه که
در یوکاریوت ها
ابتدا رونویسی انجام میشه
بعد رناتن ها تجمع پیدا میکنن و میپرن رو سر و کول همدیگه و رونویسی رو شروع میکننولی تو پروکاریوت ها همزمان که رونویسی میشه اونا شروع به ترجمه میکنن
تضاد خاصی هم با سوالای آزمونا نداره
دقیق نگرفتم مشکلتون رو چیش بودش؟ -
@Violet28 در شاید ابهام گفته است:
@f-nalist
ینی شما این موردو غلط میگیری؟من اینجوری میگم
میگه هر یاخته فتوسنتز کننده
مثلا من یه یاخته گیاهی رو در نظر میگیرم که یه یاخته یوکاریوت
میگه تجمع رناتن روی رنای پیک در حال رونویسی میگم no no اون ویژگی برای پروکاریوت ها بودش
برای ما اول باید رونویسی بشه تموم شد بعدش بیان رناتن ها تجمع کنند -
@Violet28 بله غلط دو نوع یاخته برای این گزاره میشه در نظر گرفت گیاهی و باکتری
-
الان ابهام در خصوص میتوکندریه؟
-
@Violet28 بله غلط دو نوع یاخته برای این گزاره میشه در نظر گرفت گیاهی و باکتری
-
ن ببینین بچها منظورم اینه ک خب اون تجمع ریبوزوم مگه تو یوکاریوتم دیده نمیشه؟تو میتونکندری و اینا؟
-
@f-nalist
ینی شما این موردو غلط میگیری؟من اینجوری میگم
میگه هر یاخته فتوسنتز کننده
مثلا من یه یاخته گیاهی رو در نظر میگیرم که یه یاخته یوکاریوت
میگه تجمع رناتن روی رنای پیک در حال رونویسی میگم no no اون ویژگی برای پروکاریوت ها بودش
برای ما اول باید رونویسی بشه تموم شد بعدش بیان رناتن ها تجمع کنند -
@f-nalist خب مشکل اینجاست ک من میگم یوکاریوتام دارن متن کتاب میگه تجمع ریبوزوم ها تو یوکاریوتام دیده میشه
@f-nalist خب مشکل اینجاست ک من میگم یوکاریوتام دارن متن کتاب میگه تجمع ریبوزوم ها تو یوکاریوتام دیده میشه
ولی این بعد رونویسیه
-
ولی این بعد رونویسیه
-
@Dopamine رو چ حساب میگین
ببینید خب چون رونویسی توی هسته انجام میشه ،در حالی که حتی توی عکس قبلی هم که فرستادید به این مورد اشاره شده که ریبوزومی توی هسته به شکل فعال خودش وجود نداره پس چطور ممکنه همزمان با رونویسی توی هسته نمی تونیم اینو ببینیم .ولی بازم در مورد میتوکندری و پلاست درست میشه که:/ خودمم گیج شدم
-