پتانسیل مکانیکی و تکانه
-
سلام. تو این سوال فکر کنم استاد با سقوط ازاد حل کرده. ولی من اومدم با نکته پتانسیل مکانیکی حل کردم. یعنی گفتم پتانسیل گرانشی تو اون لحظه رها شدن برابره با انرژی جنبشی در لحظه برخورد به خاک. که انرژی جنبشیو هم با همون فرمول تکانه به توان دو تقسیم بر دو m نوشتم. درسته راه حلم؟

تجربیا دوازدهم یازدهم دهم بچه-های-تجربی-کنکور-1403 ریاضیا بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
-
سلام. تو این سوال فکر کنم استاد با سقوط ازاد حل کرده. ولی من اومدم با نکته پتانسیل مکانیکی حل کردم. یعنی گفتم پتانسیل گرانشی تو اون لحظه رها شدن برابره با انرژی جنبشی در لحظه برخورد به خاک. که انرژی جنبشیو هم با همون فرمول تکانه به توان دو تقسیم بر دو m نوشتم. درسته راه حلم؟

تجربیا دوازدهم یازدهم دهم بچه-های-تجربی-کنکور-1403 ریاضیا بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
مآهور در پتانسیل مکانیکی و تکانه گفته است:
انرژی جنبشیو هم با همون فرمول تکانه به توان دو تقسیم بر دو m نوشتم. درسته راه حلم؟
تا قبله این اوکی چون سرعت رو 30 بدست میارید با پایستگی انرژی
ولی این قسمت تکانه مربوط به کدوم خواسته سواله؟ -
مآهور در پتانسیل مکانیکی و تکانه گفته است:
انرژی جنبشیو هم با همون فرمول تکانه به توان دو تقسیم بر دو m نوشتم. درسته راه حلم؟
تا قبله این اوکی چون سرعت رو 30 بدست میارید با پایستگی انرژی
ولی این قسمت تکانه مربوط به کدوم خواسته سواله؟ -
آدمک چرا سرعت؟ ببینین اون قسمت تکانه به توان دو تقسیم بر دو ام، باید تکانه رو باز کرد و نوشت Ft. اونوقت نیروی متوسطی که قسمت الف خواسته بدست میاد
-
آدمک چرا سرعت؟ ببینین اون قسمت تکانه به توان دو تقسیم بر دو ام، باید تکانه رو باز کرد و نوشت Ft. اونوقت نیروی متوسطی که قسمت الف خواسته بدست میاد
-
مآهور متوجه منظورتون شدم.
ولی باید حواستون باشه دارید تغییرات تکانه رو حساب میکنید نه تکانه در لحظه برخورد. پس اگر سرعت اولیه داشته باشیم قضیه کمی فرق میکنه. -
مآهور ولی بنظرتون سخت ترش نکردید؟
نیازه برای سر جلسه همچین چیزیو حفظ باشید که بتونید ازش استفاده کنید -
outsider ولی متوجه شدما. شما منظورتون اینه از اونجایی که داریم تغییرات تکانه رو حساب میکنیم پس ممکنه اگه یه سوالی بگه توپو با سرعت فلان پرتاب میکنیم دیگه فرق داره قضیه.