Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
جمع بندی دو و سوم فیزیک
-
-
mohadeseh.m.m در جمع بندی دو و سوم فیزیک گفته است:
sattaralipour @meysam_bahrami behniasasa به نظرتون اگه نخوام از فیلم های ریاضی استاد امینی راد استفاده کنم چکار کنم واسه ریاضی خخخ
ببینید من به اقای امینی راد چند ماه پیش پیام دادم و ازش پرسیدم چه کتابی بگیرم گفت فیلمارو ببین و از خیلی سبز تست بزن فقط باید خیلی تست بزنی تا به تسلط برسی به نظرمن ببینی بهتره.
-
behniasasa تو فیلمای احتمال گفته بود آبی رو
-
sattaralipour من باهاش چت کردم گفت خیلی سبز و برای جمع یندی هم گفت کتای ساندویچ که کتاب خودشه. البته ابی هم خوبه همش تستای کنکوره.
-
دینامیک رو درس ندادن استاد طلوعی داخل جمع بندیشون
-
mohadeseh.m.m نه اصلا نیستش
-
sattaralipour در جمع بندی دو و سوم فیزیک گفته است:
mohadeseh.m.m هیچی تون نیس دل نمیدین به کار وهنوز واقعا تصمیم نگرفتین برای قبولی.یادمه تو دینی اول دبیرستان یه بحث بود که میگفتند ایمان آوردیم درپاسخ به اونها میگفتند نگویید ایمان آوردیم بلکه بگویید اسلام آوردیم.حکایت ماتودرس خوندن همینه.شما بخواید یا نخواید درگیر این کنکور هستید ولی افرادی بازی رو میبرن که تلاشگرن نه بصورت زبانی بلکه درعمل
شما اینجا واسه من دلیل و ایه اوردین من الان یه سری ازمایشات باید بدم میشه ۴۰۰ هزار تومان باید دور کنکور رو خط بکشم بگردم دنبال کار بگردم دنبال دکتر خوب کلا امسال شرایط با من یار نبود واسم دعا کنید
-
mohadeseh.m.m در جمع بندی دو و سوم فیزیک گفته است:
@romisa1234 درسنامه مهرو ماه سنگینه؟؟
نه اونم درسنامه اش خوبه ولی بعضی تستای کتاب زیاد جالب نیست
-
@romisa1234 ممنون
-
behniasasa سلام بین جمع بندی جریان الکتریکی هم هست؟
-
sattaralipour سلام جریان الکتریکی رو تدریس کردن اقای طلوعی؟
-
mohadeseh.m.m والا فک نکنم توصفرتاصدباشه ولی توجمع بندیش بود منظورم جمع بندی دوم وسوم
-
منم تازه خریدم ولی ای کاش جزوه داشت
-
20ساعت هم کم نیست ها!
-
sattaralipour شماره فیلمها رو میدی تو جمع بندی کدوم فیلم هاست
-
donya bivafa در جمع بندی دو و سوم فیزیک گفته است:
منم تازه خریدم ولی ای کاش جزوه داشت
اره واقعا حیفه ک جزوه نداره
-
sattaralipour در جمع بندی دو و سوم فیزیک گفته است:
mohadeseh.m.m والا فک نکنم توصفرتاصدباشه ولی توجمع بندیش بود منظورم جمع بندی دوم وسوم
میدونید کدوم فیلم در جمع بندی مربوط به جریان الکتریکی است؟
-
mohadeseh.m.m
سلام الکتریسیته جاری