زیست 12 فصل 2 گ3
-
مآهور
باشه هرجور راحتی، بحثی نیست -
مآهور
باشه هرجور راحتی، بحثی نیست -
مآهور مسخره بودنه قضیه به همینجاس
انگار نه انگار کتاب مد نظره
هر سال هر طراحی میاد سوال میده نظره اون میشه اپدیت ذهنی طراحا
نمیان بگن طراح کنکور اشتباه کرده
میان میگن مطابق کنکور 402
مطابق کنکور 401
مطابق کنکور 400
حالا میری نگا میکنی تو همه این سال ها مثلا این مطلب تو کتاب یجور گفته شده ها ولی همه دنبال اینن نظر طراح کنکور رو به ترند جدید اون سال تبدیل کنن -
مطابق کنکور 401
مطابق کنکور 400
حالا میری نگا میکنی تو همه این سال ها مثلا این مطلب تو کتاب یجور گفته شده ها ولی همه دنبال اینن نظر طراح کنکور رو به ترند جدید اون سال تبدیل کنن -
آدمک حالا مثلا طراح کنکور امسال نظرش این باشه که شکسته نمیشه
سال بعد تو آزمونا مینویسن مطابق کنکور 403 ....این پست پاک شده! -
مطابق کنکور 401
مطابق کنکور 400
حالا میری نگا میکنی تو همه این سال ها مثلا این مطلب تو کتاب یجور گفته شده ها ولی همه دنبال اینن نظر طراح کنکور رو به ترند جدید اون سال تبدیل کننآدمک دقیقا.. بعد اخه ببین الان بنظرت این گزینه اینجوری برداشت میشه که پیوند هیدروژنی راه انداز شکته میشه؟ من اصلا نمیتونم اینجوری برداشتش کنم:
Blue28 در زیست 12 فصل 2 گ3 گفته است:
مآهور
رفتم دنبالش،احتمالن این سوال بوده و احتمالن خاک بر سرشون چی بگم والا -
سم ترین کار یه کنکوری تو زیست شناسی اینه که به مراجع علمی مراجعه کنه.. و خب من مراجعه کردم و مثل اینکه در واقع شکسته میشه.. چیکار کنیم بنظرتون؟..
www.aparat.com/v/OLRhn?t=102
اینجا به بعدو ببینین.. -
سم ترین کار یه کنکوری تو زیست شناسی اینه که به مراجع علمی مراجعه کنه.. و خب من مراجعه کردم و مثل اینکه در واقع شکسته میشه.. چیکار کنیم بنظرتون؟..
اینجا به بعدو ببینین..مآهور
آقا من نظرم رو گفتم دیگه
همین
حالا هی رفرنس چک کنید
این فاز تستی داره و تو ازمونای مختلف اینجوری درنظر میگیرنش که شکسته میشه طبق شکل کتاب
الا شما ۳۰ مین وقت گذاشتین برای یه نکته ؟ -
فعلا خداحافظ همگی
-
مآهور
آقا من نظرم رو گفتم دیگه
همین
حالا هی رفرنس چک کنید
این فاز تستی داره و تو ازمونای مختلف اینجوری درنظر میگیرنش که شکسته میشه طبق شکل کتاب
الا شما ۳۰ مین وقت گذاشتین برای یه نکته ؟ -
اینجا به بعدو ببینین..مآهور نه نه من بحثم یخورده ریز تر بودا
من اینو میدونستم که موقع قرارگیری نوکلئوتید های ابتدایی مقداری از پیوند های هیدروژنی راه انداز هم شکسته میشه طبق همین شکل:
ولی من بحثم رو تنظیم منفی بود
من اعتقادم بر این بود که تا زمانی که پلیمراز به اولین نوکلئوتید قابل رونویسی نرسه دلیلی نداره بخواد هیدروژنی رو بشکونه
-
آدمک دقیقا.. بعد اخه ببین الان بنظرت این گزینه اینجوری برداشت میشه که پیوند هیدروژنی راه انداز شکته میشه؟ من اصلا نمیتونم اینجوری برداشتش کنم:
Blue28 در زیست 12 فصل 2 گ3 گفته است:
مآهور
رفتم دنبالش،احتمالن این سوال بوده و احتمالن خاک بر سرشون چی بگم والامآهور من میتونم تفاوتی بین این سوال و سوال قبلی قائل بشم
این سوال گفته در پی (ینی در اینده چه دور چه نزدیک) هیدروژنی میشکنه چه در تنظیم منفی چه مثبت
ولی قبلی گفته بود با اتصال پروتئین با دنا ( ینی همون موقع) که بنظرم این تو تنظیم منفی رخ نمیده -
مآهور من میتونم تفاوتی بین این سوال و سوال قبلی قائل بشم
این سوال گفته در پی (ینی در اینده چه دور چه نزدیک) هیدروژنی میشکنه چه در تنظیم منفی چه مثبت
ولی قبلی گفته بود با اتصال پروتئین با دنا ( ینی همون موقع) که بنظرم این تو تنظیم منفی رخ نمیده