معرفیِ مشاور و برنامه ریز:))
-
مشاور خوب:exclamation_question_mark: پیگیر
جدی
بداخلاق
منظبط
دارای قوانین خاص
دارای تنبیه واخراج
بررسی علت ها
دادن راهکار اساسی نه تکراری بر اساس همگانی بودن ی موضوع چون شخصیت هرکس و زندگیش متفاوته
خواستن وسنگین کردن وظایف ب مروروظایف دانش اموز:exclamation_question_mark:
دروغ نگفتن
جدی عمل کردن
تعیین حدومرز و مشخص کردن عادات و برنامه روزمره برای مشاور
جدی بودن
مصمم بوده -
مشاور خوب:exclamation_question_mark: پیگیر
جدی
بداخلاق
منظبط
دارای قوانین خاص
دارای تنبیه واخراج
بررسی علت ها
دادن راهکار اساسی نه تکراری بر اساس همگانی بودن ی موضوع چون شخصیت هرکس و زندگیش متفاوته
خواستن وسنگین کردن وظایف ب مروروظایف دانش اموز:exclamation_question_mark:
دروغ نگفتن
جدی عمل کردن
تعیین حدومرز و مشخص کردن عادات و برنامه روزمره برای مشاور
جدی بودن
مصمم بوده -
سلام من مشاور خودمو معرفی میکنم 5سال سابقه دارمو پارسال 4تا رتبه 3 رقمی داشته سید علی طباطبایی از شاهرود اسمش اینه اگه بخوایید کانالشومیدم بهتون
behniasasa چقد بهش پول میدید؟؟
-
behniasasa چقد بهش پول میدید؟؟
reza213 ماهی 140
-
دکتر داووداکبری که دوستمه خودش تو۳۲ سالگی کنکورداد و۱۵۴ منطقه ۲ شد میتونین تحقیق کنین
-
دکتر داووداکبری که دوستمه خودش تو۳۲ سالگی کنکورداد و۱۵۴ منطقه ۲ شد میتونین تحقیق کنین
sattaralipour بله ایشونو توی سایت کانون دیدم شمارشم خیلی حرفه ای گذاشته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
sattaralipour بله ایشونو توی سایت کانون دیدم شمارشم خیلی حرفه ای گذاشته:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
behniasasa آره اصلا حال میکنم با مصاحبت باهاش فوق العاده اس تو انگیزه دادن
-
sattaralipour جدی؟ چه عالی! فکر کنم شنیدم اسمشُ...یکی از مشاورای قلم چی هستن .نه؟
-
sattaralipour جدی؟ چه عالی! فکر کنم شنیدم اسمشُ...یکی از مشاورای قلم چی هستن .نه؟
gollnar
نه اون داوود اکبری که شما میفرمایین اون بله مشاور قلمچیه ولی این که من میگم دوستمه قبلا باهم پشتیبان بودیم -
gollnar
نه اون داوود اکبری که شما میفرمایین اون بله مشاور قلمچیه ولی این که من میگم دوستمه قبلا باهم پشتیبان بودیمsattaralipour آها! کانالِ تلگرام دارن؟
-
behniasasa آره اصلا حال میکنم با مصاحبت باهاش فوق العاده اس تو انگیزه دادن
sattaralipour از ایشون هم بپرسید که از بهمن میشه قبول شد اخه یکی خیلی نامید بود
-
sattaralipour از ایشون هم بپرسید که از بهمن میشه قبول شد اخه یکی خیلی نامید بود
behniasasa
ازنظر ایشون همه چی امکان پذیره چون خودش از۲۲ آذر شروع کرد اونم با وضعیتی که ازش خبر داشتم درآمد پایین و یه دختر کوچیک و زندگی و...
و۸۰۰ساعت تا کنکور درس خوند -
gollnar
نه اون داوود اکبری که شما میفرمایین اون بله مشاور قلمچیه ولی این که من میگم دوستمه قبلا باهم پشتیبان بودیمsattaralipour ایشون؟:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:
http://web.teleyare.com/Expert/View/40760?cid=54 -
behniasasa
ازنظر ایشون همه چی امکان پذیره چون خودش از۲۲ آذر شروع کرد اونم با وضعیتی که ازش خبر داشتم درآمد پایین و یه دختر کوچیک و زندگی و...
و۸۰۰ساعت تا کنکور درس خوندsattaralipour دمش گرم واقعا باید براش ایستاد و دست زد
-
sattaralipour ایشون؟:backhand_index_pointing_down_light_skin_tone:
http://web.teleyare.com/Expert/View/40760?cid=54gollnar
بله -
gollnar
بلهsattaralipour مرسی برای معرفی. تحقیق میکنم راجع به شون
-
گلییییییییییییییی جان یافدی؟
-

-
بگیرید بخابید ک مثل من امتحانتونو نرید التماس کنید نمره بده استادتون :))