نظرتون چیه در موردش چیه؟
-
متاسفانه از این مبحث زیاد تست نزدم و رد شدم پس بدون دلیل خاصی میزنم گزینه 2 ولی فکر کنم اشتباهه
-
در فاصله دور مثلا در بینهایت میدان به صفر میل میکنه
هرچی بیایم پایین تر میدان شروع میکنه به افزایش تا جایی که به یه حالت حد اکثری میرسه
بعد از اون دوباره کم میشه تااا وقتی که دقیقا رو O میشه صفر
پس گزینه ۴ -
متاسفانه از این مبحث زیاد تست نزدم و رد شدم پس بدون دلیل خاصی میزنم گزینه 2 ولی فکر کنم اشتباهه
-
آدمک از شما هم خیلی ممنونم
و منم با شما هم نظرم به اضافه ی این که استادمم که یه تستو با همین تیپ حل کردن جواب مشابه شما رو دادن
اما خود تست گزینه ی ۲ رو جواب درست گرفته
من جواب رو میفرستم لطفا بهش فکر کنید و نظرتون رو بگین -
آدمک از شما هم خیلی ممنونم
و منم با شما هم نظرم به اضافه ی این که استادمم که یه تستو با همین تیپ حل کردن جواب مشابه شما رو دادن
اما خود تست گزینه ی ۲ رو جواب درست گرفته
من جواب رو میفرستم لطفا بهش فکر کنید و نظرتون رو بگین -
outsider خب پس نباید وقتی از دلتا شروع میکنه به حرکت در واقع پتانسیلش کمتر باشه و وقتی میرسه به O به بیشترین مقدار؟
یعنی بشه گزینه ی ۳؟
من اشتباها گفتم ۴@_Narges در نظرتون چیه در موردش چیه؟ گفته است:
خب پس نباید وقتی از دلتا شروع میکنه به حرکت در واقع پتانسیلش کمتر باشه و وقتی میرسه به O به بیشترین مقدار؟
یعنی بشه گزینه ی ۳؟در بی نهایت پتانسیل رو 0 فرض کردیم. اگر از بی نهایت به O برید پتانسیل پیوسته زیاد میشه.
اگر از O برید به بی نهایت پتانسیل پیوسته کم میشه. -
@_Narges بیخشید من فکر کردم میدان رو میخواد سوال
مقدار پتانسیل رو میخواد
پس همون گزینه ۲ میشه
دبیرتونم حتما حواسش نبوده مثه من حواسش رفته به میدان بجای پتانسیل -
@_Narges در نظرتون چیه در موردش چیه؟ گفته است:
خب پس نباید وقتی از دلتا شروع میکنه به حرکت در واقع پتانسیلش کمتر باشه و وقتی میرسه به O به بیشترین مقدار؟
یعنی بشه گزینه ی ۳؟در بی نهایت پتانسیل رو 0 فرض کردیم. اگر از بی نهایت به O برید پتانسیل پیوسته زیاد میشه.
اگر از O برید به بی نهایت پتانسیل پیوسته کم میشه.