زیست گیاهی فصل ۶ دوازدهم
-
parsa_tabaei والا جوری که کتاب صحبت کرده بنظر میاد کالوین فقط تو غلاف اوندیه
ینی سلول های میانبرگ مراحل قبلی فتونستز رو انجام میدن ولی محصولاتشونو میفرستن به غلاف اوندی تا اونجا کالوین انجام بگیره
تقریبا میتونم این حرفمو از روی نمودار کتاب استدلال کنم
چرا تو شرایط خیلی خوب گیاه C3 بهتر فتوسنتز میکنه؟ دلیلش میتونه همین باشه که تو گیاهان C4 سلولایی که کالوین انجام میدن محدودن (همون غلاف آوندی)تنفس نوری هم جایی رخ میده که آنزیم روبیسکو باشه ینی غلاف آوندی، پس ربطی به میانبرگ نداره
آدمک در زیست گیاهی فصل ۶ دوازدهم گفته است:
چرا تو شرایط خیلی خوب گیاه C3 بهتر فتوسنتز میکنه؟ دلیلش میتونه همین باشه که تو گیاهان C4 سلولایی که کالوین انجام میدن محدودن (همون غلاف آوندی)
واقعا استنباط قویی بود
مرسی
️
-
آدمک در زیست گیاهی فصل ۶ دوازدهم گفته است:
چرا تو شرایط خیلی خوب گیاه C3 بهتر فتوسنتز میکنه؟ دلیلش میتونه همین باشه که تو گیاهان C4 سلولایی که کالوین انجام میدن محدودن (همون غلاف آوندی)
واقعا استنباط قویی بود
مرسی
️
parsa_tabaei خواهش میکنم لطف دارید
-
من یه نکته نوشتم که کلروفیل آ داخل مرکز واکنش با کلروفیل آ های آنتنها فرق داره. درسته ؟؟؟
چون الان یکم تو تستا داره بد قلقی میکنه -
من یه نکته نوشتم که کلروفیل آ داخل مرکز واکنش با کلروفیل آ های آنتنها فرق داره. درسته ؟؟؟
چون الان یکم تو تستا داره بد قلقی میکنه -
چون الان یکم تو تستا داره بد قلقی میکنهparsa_tabaei سلام. اولین باره این نکته رو میشنوم نمیدونم
-
parsa_tabaei سلام. اولین باره این نکته رو میشنوم نمیدونم
مآهور
مورد آخراما منم مطمئن نیستم درست باشه
-
مآهور
مورد آخراما منم مطمئن نیستم درست باشه
parsa_tabaei منم مطمئن نیستم ولی بعید میدونم، شاید منظورش این بوده تو مرکز واکنش فقط کلروفیل a داریم ولی تو آنتن ها انواع کلروفیل (مثل aوbو..) داریم
-
گزینه 2جوابه
بازهم گزینه 2
این دو تست هم میتونه کامل رد کنه این نکته رو@آدمک مآهور
به احتمال زیاد درست نیست -
parsa_tabaei منم مطمئن نیستم ولی بعید میدونم، شاید منظورش این بوده تو مرکز واکنش فقط کلروفیل a داریم ولی تو آنتن ها انواع کلروفیل (مثل aوbو..) داریم
-
آدمک اره احتمالا یه همچین برداشتی داشت
کتاب زیر ذره بینه؟ parsa_tabaeiمآهور
جزوه راه ابریشم -
مآهور
جزوه راه ابریشمparsa_tabaei اقای جوهری درسته؟
بعضی وقتا پیش میاد بعضی نکات معلما اشتباه یا خارج از کتابن بیشتر اولویتتونو رو تستای معتبر بزارین -
parsa_tabaei اقای جوهری درسته؟
بعضی وقتا پیش میاد بعضی نکات معلما اشتباه یا خارج از کتابن بیشتر اولویتتونو رو تستای معتبر بزارین