مقاومت معادل
-
-
آدمک
هرچی مقاومت معادل میگیریم و میریم جلو، مقاومت معادل مرحله قبلی به مرحله بعدی نزدیک و نزدیک تر میشه
وقتی تعداد مقاومت ها میل میکنه به بی نهایت، اختلاف اون دو تا هم میل میکنه به صفر، یکی در نظر میگیریم و معادله رو حل میکنیم
ولی جواب نهایی حدی هست نه مطلقبین مقاومت معادل یه مرحله و مقاومت معادل مرحله بعدش، الگو وجود داره که بهش میگیم دنباله بازگشتی که تو ریاضی دهم خوندیم
عدد هم بدیم واضحه که جواب میل میکنه به 2.732 که همون1 +3√ هست
-
@f-nalist یا خدا
-
فکر کنم سروکله حد در بینهایت پیدا شه
-
گ۳ ؟
-
@f-nalist
منبع تست چیه ؟ -
_ Reza _ رضا میتونی منطق اینکه چرا Rab مساوی با Req شده رو توضیح بدی؟ من متوجهش نشدم، واسه همین نتونستم عدد دقیق رو پیدا کنم
-
_ Reza _ رضا میتونی منطق اینکه چرا Rab مساوی با Req شده رو توضیح بدی؟ من متوجهش نشدم، واسه همین نتونستم عدد دقیق رو پیدا کنم
آدمک
هرچی مقاومت معادل میگیریم و میریم جلو، مقاومت معادل مرحله قبلی به مرحله بعدی نزدیک و نزدیک تر میشه
وقتی تعداد مقاومت ها میل میکنه به بی نهایت، اختلاف اون دو تا هم میل میکنه به صفر، یکی در نظر میگیریم و معادله رو حل میکنیم
ولی جواب نهایی حدی هست نه مطلق -
آدمک
ولی جواب نهایی حدی هست نه مطلقSaudade 19 0 دقیقا
-
آدمک
ولی جواب نهایی حدی هست نه مطلقبین مقاومت معادل یه مرحله و مقاومت معادل مرحله بعدش، الگو وجود داره که بهش میگیم دنباله بازگشتی که تو ریاضی دهم خوندیم
عدد هم بدیم واضحه که جواب میل میکنه به 2.732 که همون1 +3√ هست
-
آدمک
ولی جواب نهایی حدی هست نه مطلقSaudade 19 0 اها بله حدی منطقیه
فکر کردم مطلق بوده که واقعا منطقی بنظر نمیرسید -
@f-nalist
کدوم کتابه؟
بخدا اگه مثل اون سری سوال ماز رو عوض کرده باشی با خود کتاب اوهانیون میوفتم به جونت -
Saudade 19 0 دقیقا
_ Reza _
یه راهی رفته بودی که خودتم نمیتونستی توضیحش بدی منتظر بودی یکی مثل من بیاد شفاف سازی کنه
شهود بالایی داری -
مریم میرزاخانی هم اینطور بود
بهش میگفتن چطور حل کردی میگفت نمیدونم -
مریم میرزاخانی هم اینطور بود
بهش میگفتن چطور حل کردی میگفت نمیدونم -
_ Reza _
یه راهی رفته بودی که خودتم نمیتونستی توضیحش بدی منتظر بودی یکی مثل من بیاد شفاف سازی کنه
شهود بالایی داریSaudade 19 0 چطور فمیدی