ایمیل🥲اگه کسی بلده بیاد راهنماییم کنه
️
-
@kosar-ab خب اگر این نیستش،رو به علاوه زیر بزنید،بعدش بگیرید فایل مورد نظرتون رو بارگیری کنید یکم طول میکشه که اپلود شه چون سیو میشه رو سیستم گوگل،بعدش که بارگذاری شد از تو سیستم میتونی دانلود کنید
-
@kosar-ab باید صبر کنید بارگذاری بشه
-
@kosar-ab خب اگر این نیستش،رو به علاوه زیر بزنید،بعدش بگیرید فایل مورد نظرتون رو بارگیری کنید یکم طول میکشه که اپلود شه چون سیو میشه رو سیستم گوگل،بعدش که بارگذاری شد از تو سیستم میتونی دانلود کنید
-
@kosar-ab باید صبر کنید بارگذاری بشه
-
@kosar-ab حالا وارد گوگل درایور داخل سیستم بشید و راحت دانلودش کنید
-
@kosar-ab خواهش میکنم
-
امیدوارم کارتون راه افتاده باشه
-
@khanoomi @Comrade_Bayat
اینکه گفتم تنها راهم با ایمیله بخاطر این بود ک
همونطور ک گفتم گوشیم محدودیت داره…آیفونه
و نمیتونی فلش وصل کنی
نمیتونی رابط سیستم و گوشی وصل کنی
نمیتونی با شریت و… بفرستی
فقط با تلگرام ک بفرستی تو سیو مسیجت و از طریق سیستم بتونی بگیری
که وی پی انم نابود شد و دیگه دنبال یه راهی بودم ک دائمی باشه، هعی تا خود روز کنکور اذیتم نکنه و دنبال وی دی ان جدید نگردم…
بعد اینکه ایمیل فرستادن یا همین درایو هم خیلی راحته ، جوابهممنون از شما، از وقتی ک گذاشتین، تموم شد همه دان شد🥲
@O-P-S -
@khanoomi @Comrade_Bayat
اینکه گفتم تنها راهم با ایمیله بخاطر این بود ک
همونطور ک گفتم گوشیم محدودیت داره…آیفونه
و نمیتونی فلش وصل کنی
نمیتونی رابط سیستم و گوشی وصل کنی
نمیتونی با شریت و… بفرستی
فقط با تلگرام ک بفرستی تو سیو مسیجت و از طریق سیستم بتونی بگیری
که وی پی انم نابود شد و دیگه دنبال یه راهی بودم ک دائمی باشه، هعی تا خود روز کنکور اذیتم نکنه و دنبال وی دی ان جدید نگردم…
بعد اینکه ایمیل فرستادن یا همین درایو هم خیلی راحته ، جوابهممنون از شما، از وقتی ک گذاشتین، تموم شد همه دان شد🥲
@O-P-S -
سلام خب
من لپتابم تل داره، ولی وی پی انم بالا نمیاد..
نمیخوام نصب کنم وی پی ان
میخوام پی دی اف هایی ک میخوام بره ت لپتاب از طریق ایمیل بفرستم برا خودم
ینی ایمیل کنم برای خودم…حالا چجوری بتونم همه رو با هم ایمیل کنم و یکی یکی نکنم؟؟؟!@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402
-
@kosar-ab
نمیدونم ایفون چرا با این همه محدودیت اینقد طرفدار داره
واقعن همینه اگ چن نفر دنبال ی چیزی رفتنو گفتن مده دیگه همه میرن پی اش
پ ن 1: شاید الان بگین چون خودش باباش واسش نمیخره این حرفارو میزنه
پ ن 2: راست میگین -
کوثر ی چیز دیگم هس شاید بدردت خورد اگ نمیخای رو سیستم وی پی ان نصب کنی خود گوگل داره میتونی بری تو قسمت برنامه ها یا سرچش کنی اگ خاستی اسمشو بت میگم دیگ خیلی راحته فقط روشنش میکنی سرعتشم بالاس همه فیلترارم کنار میزنه
-
Saudade 19 0 حل شد