شیمی فصل سه
-
H Halt marked this topic as a question on
-
سلام سوال اولتون: ببیند متن گفته از این رو شاید تصور کنید که ساختار این دو شبیه بهم هست،یعنی ساختار سلیسیم و کربن شبیه بهم نیست!! نگفته این دوتا شبیه بهم هستن(بازی با کلمات کرده
)
سوال دوم: نقطه ذوب سیلیس بیشتر از کربن دی اکسید هست پس پیوند هاش قوی تره -
سلام سوال اولتون: ببیند متن گفته از این رو شاید تصور کنید که ساختار این دو شبیه بهم هست،یعنی ساختار سلیسیم و کربن شبیه بهم نیست!! نگفته این دوتا شبیه بهم هستن(بازی با کلمات کرده
)
سوال دوم: نقطه ذوب سیلیس بیشتر از کربن دی اکسید هست پس پیوند هاش قوی تره@O-P-S پیروش،ساختار کربن دی اکسید و سیلیس هم شکل های زیر همین پاراگراف پایین صفحه نشون داده که اصلا شبیه بهم نیستن
-
)
سوال دوم: نقطه ذوب سیلیس بیشتر از کربن دی اکسید هست پس پیوند هاش قوی تره -
Halt اگر بخوای شکل قرار گیری اتم هارو بگیم بله شبیه به هم هستن، کربن وسط دو تا اکسیژن هست و سیلیسیم هم بین دوتا اکسیژن ولی بنظرت کربن با پیوند دوگان به اکسیژن وصل شده ولی سیلیسیم با پیوند یگانه شبیه هستن؟ بیا یکم زوم اوت کنیم تو سیلیس ما فقط پیوند داریم و نیرو نداریم،ولی تو کربن دی اکسید نیرو داریم اینا شبیه هستن؟
-
آدمک
یک دستی به ما برسون حس میکنم قانع نمیشن با این توضیح -
آدمک
یک دستی به ما برسون حس میکنم قانع نمیشن با این توضیح -
Halt اگر بخوای شکل قرار گیری اتم هارو بگیم بله شبیه به هم هستن، کربن وسط دو تا اکسیژن هست و سیلیسیم هم بین دوتا اکسیژن ولی بنظرت کربن با پیوند دوگان به اکسیژن وصل شده ولی سیلیسیم با پیوند یگانه شبیه هستن؟ بیا یکم زوم اوت کنیم تو سیلیس ما فقط پیوند داریم و نیرو نداریم،ولی تو کربن دی اکسید نیرو داریم اینا شبیه هستن؟
-
سلام
تو دو جمله آخر دو تا سوال برام ایجاد شد
اول اینکه:از چه لحاظ ساختارشون شبیه همه؟!
و دوم: پیوند سیلیس محکم تر از کربن دی اکسید، درسته؟!
اگه درسته چرا؟!
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دوازدهمHalt در شیمی فصل سه گفته است:
از چه لحاظ ساختارشون شبیه همه؟!
ببینید میتونیم بگیم ساختار سیلیسیم (Si) و کربن (C) شبیه به هم هست
هر کربن در الماس به 4 کربن دیگه متصله همونطور که هر سیلیسیم در جامد کووالانسیش به 4 سیلیسیم دیگه متصله و هر دو ساختارشون چهار وجهی میشهHalt در شیمی فصل سه گفته است:
سیلیس (SiO2) یه جامد کووالانسی هستش به این معنی که مثل مثال های بالایی که گفتم همه پیوند هاش کووالانسی هستن و خبری از نیرو های بین مولکولی نیس چون مولکولای کوچیک وجود ندارن و این جامد کووالانسی یه مولکول بسیااار بزرگ با تعداد خیلییی زیادی پیوند کووالانسی بین اتم های سیلیسیم و اکسیژن هستش
ولی کربن دی اکسید یه جامد مولکولی هستش به این معنی که از تعداد زیادی مولکول های کوچک و جدا از هم CO2 تشکیل شده که در هر مولکول کوچک هر کربن به 2 اکسیژن پیوند های دوگانه داده
خب طبعا باید سیلیس محکم تر از کربن دی اکسید باشه -
Halt در شیمی فصل سه گفته است:
از چه لحاظ ساختارشون شبیه همه؟!
ببینید میتونیم بگیم ساختار سیلیسیم (Si) و کربن (C) شبیه به هم هست
هر کربن در الماس به 4 کربن دیگه متصله همونطور که هر سیلیسیم در جامد کووالانسیش به 4 سیلیسیم دیگه متصله و هر دو ساختارشون چهار وجهی میشهHalt در شیمی فصل سه گفته است:
سیلیس (SiO2) یه جامد کووالانسی هستش به این معنی که مثل مثال های بالایی که گفتم همه پیوند هاش کووالانسی هستن و خبری از نیرو های بین مولکولی نیس چون مولکولای کوچیک وجود ندارن و این جامد کووالانسی یه مولکول بسیااار بزرگ با تعداد خیلییی زیادی پیوند کووالانسی بین اتم های سیلیسیم و اکسیژن هستش
ولی کربن دی اکسید یه جامد مولکولی هستش به این معنی که از تعداد زیادی مولکول های کوچک و جدا از هم CO2 تشکیل شده که در هر مولکول کوچک هر کربن به 2 اکسیژن پیوند های دوگانه داده
خب طبعا باید سیلیس محکم تر از کربن دی اکسید باشه -
H Halt has marked this topic as solved on
-
آدمک مرسی آدمک
-
آدمک مرسی آدمک
-
مواد ملکولی و یونی رو چطوری میشه تشخیص داد؟!
از روی نمادشون یا فرمولشون میشه فهمید یا حتما باید به خصوصیات ذرات سازندشون مشرف بود؟!
آدمک
@O-P-S
نمی دونم دیگه کی رو تگ کنم هرکی میدونه پاسخ بده لطفااگر ممکنه همینجا جواب بدید که یه تاپیک دیگه نزنم برای سوال به این بدیهی
-
از روی نمادشون یا فرمولشون میشه فهمید یا حتما باید به خصوصیات ذرات سازندشون مشرف بود؟!
آدمک
@O-P-S
نمی دونم دیگه کی رو تگ کنم هرکی میدونه پاسخ بده لطفااگر ممکنه همینجا جواب بدید که یه تاپیک دیگه نزنم برای سوال به این بدیهی
آدمک
@O-P-S
مواد یونی که معلومه از یک نافلز و فلز تشکیل شدن،مولکولی رو هم میتونید از روی فرمول متوجه بشید که اغلب نافلز با نافلز هست(الماس هم نافلز نافلز ولی کووالانسی هستش)
-
آدمک
@O-P-S
مواد یونی که معلومه از یک نافلز و فلز تشکیل شدن،مولکولی رو هم میتونید از روی فرمول متوجه بشید که اغلب نافلز با نافلز هست(الماس هم نافلز نافلز ولی کووالانسی هستش)
-
Halt من نتم یکم ضعیفه مگر نه یک دسته بندی خوب براتون ارسال میکردم
-
Halt من نتم یکم ضعیفه مگر نه یک دسته بندی خوب براتون ارسال میکردم
-
آدمک
@O-P-S
-
آدمک
@O-P-S
@O-P-S در شیمی فصل سه گفته است:
از یک نافلز و فلز
همیشه اینطور نیست
مثلا NH4Cl هم یک ترکیب یونی هس که توش خبری از فلز نیست
در کل باید تشخیص داد ایا کاتیون و انیون داره ترکیب یا نه