حرکت شناسی-نمودار سرعت زمان
-
@liy2099
ایول
من خودم با سطح زیر نمودار حال نمیکنم و با روابط بین سرعت ها راحت تر به جواب میرسم...ولی خب اینم یه روشهSaudade 19 0
اونجوری هم میشه فقط باید یجورایی میانگین وزنی بگیریم ۳ تا ۵ رو چون دو تا شتاب داریم.(وقتی شتابا فرق داره در حالت کلی واضحه ک نمیشه سرعت اولیه و نهایی رو جمع و تقسیم بر ۲ کرد.)
بعد سرعتارو بر حسب مثلا همین سرعت ماکسیمم بنویسی نسبت رو حساب کنی. فکر نکنم کار رو راحت تر کنه. من مساحت اول اومد تو ذهنم و نوشتمش دیگه ... -
Saudade 19 0
اونجوری هم میشه فقط باید یجورایی میانگین وزنی بگیریم ۳ تا ۵ رو چون دو تا شتاب داریم.(وقتی شتابا فرق داره در حالت کلی واضحه ک نمیشه سرعت اولیه و نهایی رو جمع و تقسیم بر ۲ کرد.)
بعد سرعتارو بر حسب مثلا همین سرعت ماکسیمم بنویسی نسبت رو حساب کنی. فکر نکنم کار رو راحت تر کنه. من مساحت اول اومد تو ذهنم و نوشتمش دیگه ...@liy2099 در حرکت شناسی-نمودار سرعت زمان گفته است:
بعد سرعتارو بر حسب مثلا همین سرعت ماکسیمم بنویسی نسبت رو حساب کنی. فکر نکنم کار رو راحت تر کنه. من مساحت اول اومد تو ذهنم و نوشتمش دیگه ...اسمش نمیدونم چیه ولی باهاش میرم جلو
به جای این که بشینم مطالعه کنم سوادم رو زیاد کنم میشینم همه چی رو از اول کشف میکنم خودم -
@liy2099 در حرکت شناسی-نمودار سرعت زمان گفته است:
بعد سرعتارو بر حسب مثلا همین سرعت ماکسیمم بنویسی نسبت رو حساب کنی. فکر نکنم کار رو راحت تر کنه. من مساحت اول اومد تو ذهنم و نوشتمش دیگه ...اسمش نمیدونم چیه ولی باهاش میرم جلو
به جای این که بشینم مطالعه کنم سوادم رو زیاد کنم میشینم همه چی رو از اول کشف میکنم خودمSaudade 19 0
چیز عجیب و خاصی نیستش (البته میانگین وزنی رو باید خونده باشی!!!)سرعت متوسط هر بازه رو حساب مکینیم ضربدر مدت زمان اون بازه میکنیم بعد با هم جمع میکنیم که همون مسافت کل هست بعد تقسیم بر زمان کل میکنیم. همین منظورته دیگه؟
-
Saudade 19 0
چیز عجیب و خاصی نیستش (البته میانگین وزنی رو باید خونده باشی!!!)سرعت متوسط هر بازه رو حساب مکینیم ضربدر مدت زمان اون بازه میکنیم بعد با هم جمع میکنیم که همون مسافت کل هست بعد تقسیم بر زمان کل میکنیم. همین منظورته دیگه؟
Saudade 19 0
(البته میانگین وزنی رو باید خونده باشی!!!)تو کتاب آمار و احتمال؟
سرعت متوسط هر بازه رو حساب مکینیم ضربدر مدت زمان اون بازه میکنیم بعد با هم جمع میکنیم که همون مسافت کل و تقسیم بر زمان کل هست. همین منظروته دیگه؟
عا دقیقا همین
-
Saudade 19 0
(البته میانگین وزنی رو باید خونده باشی!!!)تو کتاب آمار و احتمال؟
سرعت متوسط هر بازه رو حساب مکینیم ضربدر مدت زمان اون بازه میکنیم بعد با هم جمع میکنیم که همون مسافت کل و تقسیم بر زمان کل هست. همین منظروته دیگه؟
عا دقیقا همین
Saudade 19 0 در حرکت شناسی-نمودار سرعت زمان گفته است:
تو کتاب آمار و احتمال؟
راستش نمیدونم، من یه جایی در موردش خوندم اما نمیدونم کجا ...
Saudade 19 0 در حرکت شناسی-نمودار سرعت زمان گفته است:
عا دقیقا همین
خب اینم روش خوبیه ...