شیمی
اگه مطمئن هستین جواب بدین
-
@Zahra-Kazemi402
خب پس اگه اینه فکر می کنم خودتم متوجه شدی ،نه؟ -
@Zahra-Kazemi402
خب پس اگه اینه فکر می کنم خودتم متوجه شدی ،نه؟پرستو بابایی آره آره
....ی نکته کوچولو موچولو یادم رفته بود
-
ی سوال دیگه ....مخلوط آب و روغن بخواد به کلوئید تبدیل شه یه امر خود به خود هست! اینو قبلا از ی تستی برداشت کردم ولی بنظرم غلطه خب ما خودمون صابون رو اضافه میکنیم تازه تو متن گفته هم میزنیم چجوری نتیجه گرفته مخلوط آب و روغن خودبه خود به مخلوط آب و روغن و صابون(کلوئید)تبدیل میشه
@Zahra-Kazemi402 خود بخود ینی وقتی اضافه کنی دیگ لازم نیست هم بزنی که ایجاد شه بلکه خودبخود ایجاد میشه ( طبق متن فعالیت همون صفحه )
اینجور که شما میگید دیگ هیچکاری تو دنیا خودبخود انجام نمیشه ... -
@Zahra-Kazemi402 خود بخود ینی وقتی اضافه کنی دیگ لازم نیست هم بزنی که ایجاد شه بلکه خودبخود ایجاد میشه ( طبق متن فعالیت همون صفحه )
اینجور که شما میگید دیگ هیچکاری تو دنیا خودبخود انجام نمیشه ..._ Reza _ داداش خب خود متن گفته پس از همزدن؟!
-
این پست پاک شده!
-
اره قاطی کردم طبیعیه قبل کنکوره
-
_ Reza _ نه اشکال نداره اینی که من گفتم یکم ریز بود...ان شالله که نتیجه زحماتتون رو ببینید
-
_ Reza _ نه اشکال نداره اینی که من گفتم یکم ریز بود...ان شالله که نتیجه زحماتتون رو ببینید
@Zahra-Kazemi402 ممنونم همچنین شما
-
....۱۳۵ توضیح میدین دوستان...@f-nalist پرستو بابایی آدمک(البته هروقت منشن کردم جواب ندادی دیگه تیری تو تاریکی)
-
....دوستان شیمی دوازدهم صفرم برخلاف پایه...مسخره نکنید ولی چطور موازنه میشه واکنش سوال ۱۴۲
...پرستو بابایی _ Reza _ @f-nalist دوازدهم
-
....۱۳۵ توضیح میدین دوستان...@f-nalist پرستو بابایی آدمک(البته هروقت منشن کردم جواب ندادی دیگه تیری تو تاریکی)
@Zahra-Kazemi402 در شیمی
اگه مطمئن هستین جواب بدین گفته است:
به نظرم غلطه
داره میگه هر چی آنتالپی پیوند افزایش پیدا کنه ،خب وقتی از بالا به پایین میایم شعاع هی زیاده میشه ،وقتی شعاع زیاد میشه آنتالپی پیوند کم میشه
پس باید عکس این باشه
بالاترین عنصر گروه هالوژن ها ؛F
شعاع کمه و بنابراین آنتالپی فروپاشی زیاده ،ولی قدرت اسیدی نه! اتفاقا قدرت اسیدیش از بقیه کمتر هم هست -
-
....دوستان شیمی دوازدهم صفرم برخلاف پایه...مسخره نکنید ولی چطور موازنه میشه واکنش سوال ۱۴۲
@Zahra-Kazemi402
نه قربانت این چه حرفیه دختر
ببین عناصرشو جمع کن
مثلا CH3COOH بنویس C2H4O2 -
Na با بار مثبت و امثالهم جز بخش قطبی صابون هستن؟ ی جا گفته اره ی جا هم گفته که نه جز قطبی نه ناقطبی هست!آدمک پرستو بابایی @f-nalist
-
آدمک شوخی بود
...تشکر...ولی آیه داریم که میگه اگر مومنی منشن کنه جواب ندی ۱۰۰ ضربه شلاق داره
-
آدمک شوخی بود
...تشکر...ولی آیه داریم که میگه اگر مومنی منشن کنه جواب ندی ۱۰۰ ضربه شلاق داره
-
@Zahra-Kazemi402 سلام بر تو واکنش های تجزیه ( مثل همین که به یون استات و هیدرونیوم تجزیه شده ) خودش موازنه ست و اصلا لازم نبوده موازنه کنی بشمار شمار اتمارو هر دو طرفش باهم برابره
بعد یسوال دیگ هم استانی منیکدوم شهری ؟
-
@Zahra-Kazemi402 سلام بر تو واکنش های تجزیه ( مثل همین که به یون استات و هیدرونیوم تجزیه شده ) خودش موازنه ست و اصلا لازم نبوده موازنه کنی بشمار شمار اتمارو هر دو طرفش باهم برابره
بعد یسوال دیگ هم استانی منیکدوم شهری ؟
_ Reza _ سلام بر شما...آها ممنون....پلدختر
-
@Zahra-Kazemi402
نه قربانت این چه حرفیه دختر
ببین عناصرشو جمع کن
مثلا CH3COOH بنویس C2H4O2پرستو بابایی بی دقت تر از من نیست تو این دنیا .....موازنه به این آسونی ....
.....خدایا واقعا چطور ؟!
-
@Zahra-Kazemi402
-
Z Zahra2020 marked this topic as a question on
-
Z Zahra2020 has marked this topic as solved on