سوالاتم از زیست فناوری:)🦠
-
- اگه بگن یاخته بنیادی مورولا غلطه؟
-
پرستو بابایی سلام خدمت شما پرستوی عزیز.....بنظرم ایرادی نداره حالا بقیه هم نظرشونو بگن مخصوصا ایشون@f-nalist
-
پرستو بابایی سلام خدمت شما پرستوی عزیز.....بنظرم ایرادی نداره حالا بقیه هم نظرشونو بگن مخصوصا ایشون@f-nalist
@Zahra-Kazemi402 @f-nalist ...
-
@Zahra-Kazemi402
مرسی ازت
توی تستا دیدم استفاده کردن ..ولی خب کتاب اینو گفته :- یاخته بنیادی جنینی ،همان توده یاخته ای درونی هستند
و البته توی چند جای کتابم اینو یادداشت کردم که مورولا بنیادی جنینی نیست ،ولی اگه بگن بنیادی دوره جنینی ایرادی نداره
- یاخته بنیادی جنینی ،همان توده یاخته ای درونی هستند
-
اگه بپرسه که چه تعداد پیوند بین زنجیره های انسولین فعال تشکیل میشه ۲ تا رو باید نظر بگیریم یا اون ۴ تا رو ؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
اگه بپرسه که چه تعداد پیوند بین زنجیره های انسولین فعال تشکیل میشه ۲ تا رو باید نظر بگیریم یا اون ۴ تا رو ؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403پرستو بابایی سلام بله،پیوند از نوع اشتراکیه ولی حواست باشه فسفودی استر و اینارو نندازن بهت=)
-
پرستو بابایی سلام بله،پیوند از نوع اشتراکیه ولی حواست باشه فسفودی استر و اینارو نندازن بهت=)
Blue28
یعنی اون ۲ تا ؟ -
@Zahra-Kazemi402
مرسی ازت
توی تستا دیدم استفاده کردن ..ولی خب کتاب اینو گفته :- یاخته بنیادی جنینی ،همان توده یاخته ای درونی هستند
و البته توی چند جای کتابم اینو یادداشت کردم که مورولا بنیادی جنینی نیست ،ولی اگه بگن بنیادی دوره جنینی ایرادی نداره
پرستو بابایی سلام ببین پرستو جان من در اصل نظرم اینه اگه بگه بنیادی جنینی فقط اون توده درونی مدنظر قرار میگیره اگه بگن بنیادی (خالی)...میتونه مورولا..بلاستولا رو هم در نظر بگیره...البته این نظر منه از ی کاربلدتر هم بپرسی بد نیس ولی فک کنم همین باشه ...چیزی یافتی بگو ذهنم درگیرشه دیگ
- یاخته بنیادی جنینی ،همان توده یاخته ای درونی هستند
-
پرستو بابایی سلام ببین پرستو جان من در اصل نظرم اینه اگه بگه بنیادی جنینی فقط اون توده درونی مدنظر قرار میگیره اگه بگن بنیادی (خالی)...میتونه مورولا..بلاستولا رو هم در نظر بگیره...البته این نظر منه از ی کاربلدتر هم بپرسی بد نیس ولی فک کنم همین باشه ...چیزی یافتی بگو ذهنم درگیرشه دیگ
@Zahra-Kazemi402
باشه عزیزم
می پرسم حتما بهت خبر میدم -
Blue28
یعنی اون ۲ تا ؟پرستو بابایی دوتا دیگه
-
پرستو بابایی دوتا دیگه
-
Blue28
مرسی️
پرستو بابایی خواهش میکنم
-
پرستو بابایی در سوالاتم از زیست فناوری:)🦠 گفته است:
نتیجه این سوال
نه غلط نیست
حتی توی حاشیه صفحه ۱۰۰ توی توضیح شکل ۱۰ از لفظ یاخته های بنیادی مورولا استفاده کرده
@Zahra-Kazemi402 -
پرستو بابایی در سوالاتم از زیست فناوری:)🦠 گفته است:
نتیجه این سوال
نه غلط نیست
حتی توی حاشیه صفحه ۱۰۰ توی توضیح شکل ۱۰ از لفظ یاخته های بنیادی مورولا استفاده کرده
@Zahra-Kazemi402پرستو بابایی اگ بگ یاخته بنیادی جنینی مورولا غلطه ولی؟
-
پرستو بابایی اگ بگ یاخته بنیادی جنینی مورولا غلطه ولی؟
@Zahra-Kazemi402
نه شهرت غلط نیست
️
-
@Zahra-Kazemi402
نه شهرت غلط نیست
️
پرستو بابایی آها الان که شکل نگا کردم فهمیدم مرسی ...
-
@Zahra-Kazemi402
نه شهرت غلط نیست
️
-
پرستو بابایی آها الان که شکل نگا کردم فهمیدم مرسی ...
@Zahra-Kazemi402
خواهش می کنم -
پرستو بابایی شهرت چیه دیگ