سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
انتخاب رشته ️
-
Hamid.s ببخشید اگر دانشگاه ازاد یا نوبت دوم پرستاری بزنم بازم محرومیت داره ؟
آ من میدونم قبول نمی کنن ولی سعیم رو می کنم -
@Parisa-Azimi
آزاد محرومیت نداره
شهریه پرداز دقیق نمیدونم -
Hamid.s خیلی ممنون ازتون
ببخشید خیلی مزاحمتون هم شدم -
@Parisa-Azimi
موفق باشید ان شاءالله سال بعد خبر قبولیتون رو بزارید
حتما راضی کنید خانواده دوستدار آدمه
اگه هدفتون جدی باشه سعی کنید راضی کنید -
خوابگاه استیجاری چیه؟
هزینه خوابگاه استیجاری چطوریه معمولا؟ ب صرفه هست؟ -
Michael Vey سلامپرنیا
الان دیدم مدیکال جواب داده بود به این سوال
خوابگاه ملکی رو دانشگاه میده و با نرخ کم
اما خوابگاه استیجاری هزینش بیشتر از ملکیه و خب اونم دانشگاه میده -
Michael Vey در انتخاب رشته ️ گفته است:
خوابگاه استیجاری چیه؟
هزینه خوابگاه استیجاری چطوریه معمولا؟ ب صرفه هست؟تو دفترچه
خوابگاه ملکی خوابگاه با نرخ دولتی و کم هست هر ترم حدودا ۶۰۰ هزار تومن
خوابگاه استیجاری خوابگاه خصوصی حساب میشه با نرخ خصوصی هر ترم حدودا ۲ میلیون تومن
اونایی هم که زده فاقد خوابگاه یعنی خوابگاه میده اما همون خوابگاه استیجاری -
اونایی که تصمیمشون امسال به رفتنه و به پشت کنکور فکر نمیکنن
انتخاب رشتهی امسال یه نکته خیلی مهمی داره .
گوش کنید بگم بهتونقبولی امسال با تمام سال های قبلی فرق داره. چرا ؟ چون خیلی از کسایی که پارسال کنکور دادن و الان دانشجوی رشته ها ی تاپ ۳ رشته هستن، بازم رتبه برتر شدن ؛ طبیعتا طبق قانون دفترچه نمیتونن انتخاب رشته کنن؛ از طرفی خیلیا به خاطر بحث محرومیت ممکنه انتخاب رشته نکنن به خاطر اینکه بتونن پشت کنکور بمونن در نتیجه این وسط کلی رتبهی تقریبا فیک و الکی داریم .
اگه قصدتون رفتن به دانشگاهه
پس امسال بدون شک قبولی ها بهتر از سال های گذشته هست. به هیچ وجه هیچ شانس ریزی رو از دست ندید. به هیچ وجه نگید من رتبه م بالا بوده پس انتخاب رشته نمی کنم. به هیچ وجه موقع انتخاب رشته بدبین نباشید . به هیچ وجه صرفا بر اساس دیتای سال قبل تصمیم نگیرید!قبلنا میگفتیم:
یک چهارم انتخاب رشته خوش بینانه
دو چهارم واقع بینانه
یک چهارم بدبینانهولی الان شرایط فرق کرده . به نظرم باید اینطور باشه :
یک پنجم خیلی خوشبینانه (۳۰ کد)
یک پنجم خوشبینانه (۳۰ کد)
دو پنجم واقع بینانه (۶۰ کد)
یک پنجم بدبینانه (۳۰ کد آخر)اینم حواستون باشه که منظورم از خیلی خوشبینانه، مثلا پزشکی بهشتی با رتبه ۱۵ هزار نیست. خیلی خوشبینانه ولی منطقی و معقول
-
سلام ببخشید امکان ش هیت در رابطه با دانشگاه اموزش عالی غیر انتفاعی مطالبی قرار بدید که چه ویژگی های اره؟!
چون دیدم خیلی از مهندسی ها رو که رشته تجربی نداره این نوع دانشگاه ها داخل دفترچه شامل می شند و دارند
خیلی ممنون
-
نکاتی در مورد خوابگاه دانشگاه ها
دانشگاه های دولتی عموما خوابگاه داره و اگه نداشته باشه، یه خوابگاه های خودگردان دارند که هزینه اندکی بابت خوابگاه از دانشجو میگیرند. دردفترچه انتخاب رشته بخش پیوست توضیحات مربوط به خوابگاه دانشگاه ها داده شده است.
برخی دانشگاه ها نوشته فاقد خوابگاه، یعنی کلا خوابگاه ندارند ولی معمولا خوابگاه های خود گردان دارند که هزینه آن را از دانشجو می گیرند.
(تو دفترچه
خوابگاه ملکی خوابگاه با نرخ دولتی و کم هست هر ترم حدودا ۶۰۰ هزار تومن
خوابگاه استیجاری خوابگاه خصوصی حساب میشه با نرخ خصوصی هر ترم حدودا ۲ میلیون تومن
اونایی هم که زده فاقد خوابگاه یعنی خوابگاه میده اما همون خوابگاه استیجاری)🟢برخی دانشگاه ها نوشته شده محدودیت خوابگاه، یعنی خوابگاه دارند اما ممکنه به واسطه کمبود جا، خوابگاه های شلوغ تری باشه یا به دانشجویان ترم های بالاتر خوابگاه بدن. البته برای ورودی های جدیدشون هم پیش بینی هایی دارند.
🟣برخی دانشگاه ها سر ریز خوابگاه روزانه را به دانشجویان شبانه میدن، ولی کلا شبانه ها پذیرش اصلی اش استانیه و معمولا خوابگاه نداره.
🟡دانشگاه های غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد هم بعضا با خوابگاه و برخی بدون خوابگاه است ولی بصورت خودگردان خوابگاه دارند.
🟠پیام نور ها به هیچ وجه خوابگاه ندارند و اصولا تحصیل در اون بصورت نیمه حضوری و گاها غیرحضوری است، و اصلا هیچ نوع خوابگاهی ندارد.
برعکس، دانشگاه های بورسیه مثل ارتش یا سپاه ویا دانشگاه فرهنگیان تماما خوابگاه دارند و مشکلی از این بابت برای دانشجو ایجاد نمی شود.
@دانش-آموزان-آلاء -
🟢 هزینه انصراف از دانشگاه هاا
هزینه انصراف از دانشگاه پیام نور = 1.5 برابر شهریه ثابت یک ترم دانشجو(بهترین گزینه بخاطر مشمولیت سربازی و کنکور سوم پسران)
هزینه انصراف از دانشگاه دولتی شبانه = 1.5 برابر شهریه ثابت یک ترم دانشجو(اینم زیاد درنمیاد)
هزینه انصراف از دانشگاه غیرانتفاعی = شهریه ثابت 1 ترم + شهریه متغیر 7 واحد درسی
-
Hamid.s در انتخاب رشته ️ گفته است:
@Parisa-Azimi
آزاد محرومیت نداره
شهریه پرداز دقیق نمیدونمرشته تجربی :
اگه شما امسال یه دانشگاه قبول بشین، سال بعد دوباره کنکور بدین دوباره نمیتونین یه دانشگاه روزانه برین! ( میمونه 2 سال بعد )برای رشته های (پزشکی، دندان، دارو، دام) حتی اگه شهریه پرداز یا آزاد هم قبول بشین این محرومیت هست ( هم سراسری ، هم شهریه پرداز و هم آزاد )
ولی برای بقیه رشته ها، فقط دولتیشون محرومیت داره! ( شهریه پرداز و آزاد مشکلی ایجاد نمیکنه )
-
️ امسال هم خبری از کارنامه سبز برا جابهجایی نیست
پس مجددا میگم به امید اینکه بعدا مکاتبه کنید و براتون جابهجا کنن انتخاب رشته نکنید
@دانش-آموزان-آلاء -
jahad_121
سلام وقتتون بخیر
https://sabkino.com/blog/what-is-nonprofit-institute/
این سایت رو مطالعه کنید سوال خاصی بود بپرسید حتما -
Hamid.s ببخشید دوباره می پرسم فقط می خوام مطمئن بشم
الان اگر یک رشته شبانه یا دانشگاه ازاد بریم برای کنکور مشکلی نداره؟
واگر روزانه بریم کلا نمی تونیم تا یکسال کنکور بدیم یا می تونیم کنکور بدیم و فقط نمی تونیم کد رشته های روزانه رو انتخاب کنیم مثل فرهنگیان ؟ -
الان اگر یک رشته شبانه یا دانشگاه ازاد بریم برای کنکور مشکلی نداره؟
واگر روزانه بریم کلا نمی تونیم تا یکسال کنکور بدیم یا می تونیم کنکور بدیم و فقط نمی تونیم کد رشته های روزانه رو انتخاب کنیم مثل فرهنگیان ؟ -
@Parisa-Azimi در انتخاب رشته ️ گفته است:
الان اگر یک رشته شبانه یا دانشگاه ازاد بریم برای کنکور مشکلی نداره؟شبانه رو پرس و جو میشم ولی آزاد محرومیت نداره
واگر روزانه بریم کلا نمی تونیم تا یکسال کنکور بدیم یا می تونیم کنکور بدیم و فقط نمی تونیم کد رشته های روزانه رو انتخاب کنیم مثل فرهنگیان ؟
روزانه قبول بشید کلا دو سال محرومید نمیتونید کنکور بدید
بعد دوسال اگه بخواهید کنکور بدید قبل ثبت نام باید انصراف بدید -
Hamid.s خیلی ممنون
خیلی لطف کردید