مبتکران یا خیلی سبز جامع شیمی
-
سلام دوستان من برای شیمی دوازدهم به نظرتون مبتکران بخرم (یازدهمشو زدم ولی دهمو آیکیو زدم) یا خیلی سبز جامع ؟
لطفا نظرات و تجربه هاتونو بگید..ممنون -
فقط مبتکر
-
سلام.من از نردبام استفاده کردم.مبتکران یه تستم نزدم.
-
سلام دوستان من برای شیمی دوازدهم به نظرتون مبتکران بخرم (یازدهمشو زدم ولی دهمو آیکیو زدم) یا خیلی سبز جامع ؟
لطفا نظرات و تجربه هاتونو بگید..ممنون -
مبتکران خیلی حرف می زنه پر حرفه
من با پر حرفا حال نمی کنم -
Nela2 سلام به نظرم اول خیلی سبز رو کار کنید بعد vitهای مبتکران و بعد بقیه تست های مبتکران
اگه شیمیتون قوی هست مستقیم مبتکران کار کنید@Z-ns
بله شیمیم قویه
یعنی خیلی سبز سوالاش سطحش پایینه؟ -
سلام
این دعوا بین مبتکران و خیلی سبز همیشه بوده. من خودم حقیقتش با خیلی سبز راحت تر بودم و خیلی سبز کار کردم مخصوصا کتاب مسائلشو خیلی دوست داشتم.
ولی باز شما باید شرایط خودتونو بسنجین مبتکران باتوجه به حجمش کتاب یه سال نیست باید از پایه باهاش اومد جلو بنظرم ولی بازم شما چون مبتکران و آی کیو قبلا کار کردین و میگین شیمی قوی هستین، پس ممکنه مبتکران تو سال کنکور چالش زیادی براتون نداشته باشه. هرچند من آی کیو جامع هم داشتم و خودم راضی بودم بنظرم سطحش یه چیزی بین این دو کتابه. باز شرایط برای تصمیم گیری تون شخصیه و در نهایت خودتون باید اونی که براتون بهتره انتخاب کنین. و خیلی هم در این باب نگران نباشین، اول و آخر همشون یه چیزن. موفق باشین -
سلام
این دعوا بین مبتکران و خیلی سبز همیشه بوده. من خودم حقیقتش با خیلی سبز راحت تر بودم و خیلی سبز کار کردم مخصوصا کتاب مسائلشو خیلی دوست داشتم.
ولی باز شما باید شرایط خودتونو بسنجین مبتکران باتوجه به حجمش کتاب یه سال نیست باید از پایه باهاش اومد جلو بنظرم ولی بازم شما چون مبتکران و آی کیو قبلا کار کردین و میگین شیمی قوی هستین، پس ممکنه مبتکران تو سال کنکور چالش زیادی براتون نداشته باشه. هرچند من آی کیو جامع هم داشتم و خودم راضی بودم بنظرم سطحش یه چیزی بین این دو کتابه. باز شرایط برای تصمیم گیری تون شخصیه و در نهایت خودتون باید اونی که براتون بهتره انتخاب کنین. و خیلی هم در این باب نگران نباشین، اول و آخر همشون یه چیزن. موفق باشین -
Nela2 خیر، خیلی سبز سطح سوال پایینی نداره
ولی اول خیلی سبز رو بزنید بعد مبتکران بهتره. اگه کلش وقت نمیشه vitهاشو کار کنید هم خوبه.(البته اگه سطح شیمی بالایی داشته باشید خیلی سبز براتون زیاد کار نداره و میتونید تست های بیشتری از مبتکران کار کنید). شیمی آیکیو نداشتم و اطلاعی ندارم که سطحش چطوریه
انشاءالله که موفق باشید -
M M.an این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد