روابط مقایسه ای
-
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. -
سلام من زیاد از گزینه ایی که بدست اومده مطمئن نیستم اگر درست بود و سوالی داشتید بگید توضیح بدم.
-
سلام من زیاد از گزینه ایی که بدست اومده مطمئن نیستم اگر درست بود و سوالی داشتید بگید توضیح بدم.
Mehrzaddd ممنونم از توضیحتون. گزینه ای که انتخاب کردید پاسخ تست هست.
فقط محاسبات این قسمت رو متوجه نشدم به چه صورت حل کردید. لطفا همین قسمت رو توضیح بدید. -
Mehrzaddd ممنونم از توضیحتون. گزینه ای که انتخاب کردید پاسخ تست هست.
فقط محاسبات این قسمت رو متوجه نشدم به چه صورت حل کردید. لطفا همین قسمت رو توضیح بدید.Saba Lotfi
تو صورت سوال گفته شده که پنجاه درصد بار q1 رو به q2 میدیم. اینجا ما میایم F2 رو تعریف میکنیم با بار های جدید که اون اول با رنگ سفید بار های جدید رو نوشتم.
وقتی که F رو با بار های جدید مینویسیم میشه قسمت بنفش،بعد از این وقتی که ساده میکنیم یعنی مخرج 2 که تو صورت هست رو میدیم به مخرج کسر و q1 رو تو پرانتز ضرب میکنیم میشه قسمت قرمز حالا اون قسمتی که هایلایتش کردم دقیقا همون F1 هست که ما داریمش پس میتونیم بجای اون عبارت سفید رو بنویسیم. -
Saba Lotfi
تو صورت سوال گفته شده که پنجاه درصد بار q1 رو به q2 میدیم. اینجا ما میایم F2 رو تعریف میکنیم با بار های جدید که اون اول با رنگ سفید بار های جدید رو نوشتم.
وقتی که F رو با بار های جدید مینویسیم میشه قسمت بنفش،بعد از این وقتی که ساده میکنیم یعنی مخرج 2 که تو صورت هست رو میدیم به مخرج کسر و q1 رو تو پرانتز ضرب میکنیم میشه قسمت قرمز حالا اون قسمتی که هایلایتش کردم دقیقا همون F1 هست که ما داریمش پس میتونیم بجای اون عبارت سفید رو بنویسیم.Mehrzaddd متوجه شدم. ممنونم از توضیحتون.
-
Mehrzaddd متوجه شدم. ممنونم از توضیحتون.
Saba Lotfi خواهش میکنم.