اطمینان از درک مطلب
-
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟ -
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟ -
Narges_ خیلی ممنونم از کمکتوننن
بله اصلا دقت نکرده بودم که چرا اون دو سوال رو اشتباه نوشتم و فقط دوباره حلشون کردم ممنون بابت نکته هایی که گفتید تلاش میکنم همه رو رعایت کنم -
Narges_ خیلی ممنونم از کمکتوننن
بله اصلا دقت نکرده بودم که چرا اون دو سوال رو اشتباه نوشتم و فقط دوباره حلشون کردم ممنون بابت نکته هایی که گفتید تلاش میکنم همه رو رعایت کنم -
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟Last waltz سلام
وسواس بین دانش آموزان یک موضوع طبیعیه
معمولا دانش آموز قاضی خوبی نیست
برای این که مطمئن بشید که مطلبی رو بلدید یا نه به سوالات بسپرید اینو
وقتی شما بیش از ۶۰ـ۷۰ درصد سوالات رو بعد مطالعه درست جواب میدید یعنی فرایند یادگیری انجام شده و دیگه نیازی نیست روی این مطلب بمونید حالا بعد از این که تمام مطالب رو تموم کردید برگردید و دوباره به اون سوالاتی که نتوانستید سری اول پاسخ درست بدید مراجعه کنید در صورتی که .قت بود حتی سوالات مشابه هم از اون حل کنید
مهم اینه شما به یک شناخت نسبی از خودتون برسید اگر شناخت درستی پیدا کنید اعتماد به نفس خود به خود افزایش پیدا میکنه و باعث میشه راحت تر برنامه ریزی کنید.
هر درس و هر مبحثی که می خونی رو بنویس اونوقت سرعت تو تو هر درس مشخص میشه و همچنین ساعات پیک یادگیری هم مشخص میشه و راحت تر پیش میری -
دروس مفهومی مثل ریاضی و فیزیک اگه واقعا مفهوم رو یادگرفته باشی به هیچ عنوان مطالب یادت نمیره مگر اینکه فرمول یادت بره که اونم باید روی یه برگه بنویسی بزنی رو دیوار
دروس حفظی_مفهومی مثل زیست....
اول تدریست معلمت رو میبینی
۶۰ درصد رو یادمیگیرم تست آموزشی میزنی
اگه ۳۰ تازدی و هر ۳۰ تا رو هم غلط بزنی اشکال نداره چون داری تو تستا یادمیگیری
خبببب هر تست ۴ تا گزینه داره هر گزینه رو بررسی میکنی....
مثلاً هر تست میشه ۴ تا نکته ۲۰۰ تست میشه ۸۰۰ نکته
پس اگه ۵۰ تست اینا بزنی تقریبا بیشتر نکات رو یادگرفتی ۸۰ درصد رو کامل یادگرفتی
بعد هفته بعد دوباره میای این تستا رو میزنی
اینجوری تثبیت میشه -
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟Last waltz
اگه مثلاً امروز معلمتون درس داده فردا بخواد آزمون بگیره منطقی نیست و شرایطت رو درک میکنم
چون باید تمرین کنی و چند روز بگذره و دوباره تمرین کنی
چون باید تثبیت بشه
تکرار و تمرین
هم حفظی و هم مفهومی -
Last waltz
اگه مثلاً امروز معلمتون درس داده فردا بخواد آزمون بگیره منطقی نیست و شرایطت رو درک میکنم
چون باید تمرین کنی و چند روز بگذره و دوباره تمرین کنی
چون باید تثبیت بشه
تکرار و تمرین
هم حفظی و هم مفهومی@Sally بله دقیقا
-
دروس مفهومی مثل ریاضی و فیزیک اگه واقعا مفهوم رو یادگرفته باشی به هیچ عنوان مطالب یادت نمیره مگر اینکه فرمول یادت بره که اونم باید روی یه برگه بنویسی بزنی رو دیوار
دروس حفظی_مفهومی مثل زیست....
اول تدریست معلمت رو میبینی
۶۰ درصد رو یادمیگیرم تست آموزشی میزنی
اگه ۳۰ تازدی و هر ۳۰ تا رو هم غلط بزنی اشکال نداره چون داری تو تستا یادمیگیری
خبببب هر تست ۴ تا گزینه داره هر گزینه رو بررسی میکنی....
مثلاً هر تست میشه ۴ تا نکته ۲۰۰ تست میشه ۸۰۰ نکته
پس اگه ۵۰ تست اینا بزنی تقریبا بیشتر نکات رو یادگرفتی ۸۰ درصد رو کامل یادگرفتی
بعد هفته بعد دوباره میای این تستا رو میزنی
اینجوری تثبیت میشه@Sally کتاب تست برای زیست دهم فقط خیلی سبز کافیه؟ بعد این که مشاورمون گفت تا بهمن دست به تست نزنیم و فقط رو تشریحی کار کنیم بنظرتون روش درستیه یا عقب میمونم؟
-
Last waltz سلام
وسواس بین دانش آموزان یک موضوع طبیعیه
معمولا دانش آموز قاضی خوبی نیست
برای این که مطمئن بشید که مطلبی رو بلدید یا نه به سوالات بسپرید اینو
وقتی شما بیش از ۶۰ـ۷۰ درصد سوالات رو بعد مطالعه درست جواب میدید یعنی فرایند یادگیری انجام شده و دیگه نیازی نیست روی این مطلب بمونید حالا بعد از این که تمام مطالب رو تموم کردید برگردید و دوباره به اون سوالاتی که نتوانستید سری اول پاسخ درست بدید مراجعه کنید در صورتی که .قت بود حتی سوالات مشابه هم از اون حل کنید
مهم اینه شما به یک شناخت نسبی از خودتون برسید اگر شناخت درستی پیدا کنید اعتماد به نفس خود به خود افزایش پیدا میکنه و باعث میشه راحت تر برنامه ریزی کنید.
هر درس و هر مبحثی که می خونی رو بنویس اونوقت سرعت تو تو هر درس مشخص میشه و همچنین ساعات پیک یادگیری هم مشخص میشه و راحت تر پیش میریbehnam_esmaeeli خیلی ممنون از توضیحاتتون حتماً توی مطالعه های آینده ام لحاظ اش میکنم