ماده ذخیره کننده اطلاعات وراثتی رو دنا در نظر بگیریم یا دنا و رنا باهم ؟
-
رنا هم اطلاعات وراثتی رو ذخیره میکنه /؟؟/
-
shkyba
فصل ۱ دهم صفحه اخر گفتار۲:
اطلاعات وراثتی در دنا ذخیره میشود نگفته فقط ولی یجوری گفته که مثل اینکه فقط در دنا ذخیره میشه
فصل ۱ دوازدهم صفحه اول گفتار۳:
...دنا و رنا که در یاخته ذخیره و انتقال اطلاعات را بر عهده دارند...
در مورد این جمله دو نظر دیدم یکیش اینه که میگن به ترتیب دنا ذخیره و رنا انتقال اطلاعات رو بر عهده داره(بنظرم زیاد جالب نیست)
و نظر دیگه اینه که چون کلمه وراثتی رو بکار نبرده میتونیم بگیم ذخیر و انتقال اطلاعات برای رنا هم درستهMSina بنظرتون با توجه به این دو جمله بالا و در سطح کنکور میتونیم بگیم رنا هم ذخیره کننده اطلاعات وراثتی هست؟
نظر من اینه که وقتی ذخیره اطلاعات رو به رنا نسبت داد درسته دلیلم هم اینه که رنا اطلاعات رو از دنا به خارج هسته میبره و اونجا در پروتیئن سازی استفاده یجوری ذخیره و انتقال اطلاعات حساب میشه
ولی اگه ذخیره اطلاعات وراثتی رو به رنا نسبت بده غلطه
دلیلی هم الان نتونستم بیارم -
منم یادمه سال کنکور درگیر این بودم آخرشم به این نتیجه رسیدم که باید رنا رو هم بگیرم، ولی باز بعضی تستا فقط دنا رو میگرفتن🦦
-
Blue28 یعنی اگر داخل کنکورتون میومد رنا رو هم میگرفتین درسته؟
پ.ن: دانشجوی پزشکی هستین اطمینانه خیلی بیشتر میشه -
Blue28 خیلیم خفن و عالی
یه سوال دیگه من کنکور خیلی زیاد نزدم هنوز
ولی آزمون آزمایشی زیاد زدم سوالم اینه
گاهی وقتا دیدم یکی از گزینه ها یه سری اطلاعاتی داره که دانش آموز هیچی ازشون نخونده و عمدا این گزینه رو میزارن که شخص بین این گزینه و حالا جواب درست تست شک بکنه ندونه کدومو بزنه و کسی موفق میشه که به جواب تست مطمئن باشه
با همچین چیزیم مواجه شدین؟
مثلا تو همین سوال ایشون یه مطلبی بیاد تو کنکور نیومده
شما هم مطمئن 2 گزینه رو رد کردین ولی بین 2 تا گزینه موندین اینجا تستو ول میکنین یا چی؟ -
shkyba
فصل ۱ دهم صفحه اخر گفتار۲:
اطلاعات وراثتی در دنا ذخیره میشود نگفته فقط ولی یجوری گفته که مثل اینکه فقط در دنا ذخیره میشه
فصل ۱ دوازدهم صفحه اول گفتار۳:
...دنا و رنا که در یاخته ذخیره و انتقال اطلاعات را بر عهده دارند...
در مورد این جمله دو نظر دیدم یکیش اینه که میگن به ترتیب دنا ذخیره و رنا انتقال اطلاعات رو بر عهده داره(بنظرم زیاد جالب نیست)
و نظر دیگه اینه که چون کلمه وراثتی رو بکار نبرده میتونیم بگیم ذخیر و انتقال اطلاعات برای رنا هم درستهMSina بنظرتون با توجه به این دو جمله بالا و در سطح کنکور میتونیم بگیم رنا هم ذخیره کننده اطلاعات وراثتی هست؟
نظر من اینه که وقتی ذخیره اطلاعات رو به رنا نسبت داد درسته دلیلم هم اینه که رنا اطلاعات رو از دنا به خارج هسته میبره و اونجا در پروتیئن سازی استفاده یجوری ذخیره و انتقال اطلاعات حساب میشه
ولی اگه ذخیره اطلاعات وراثتی رو به رنا نسبت بده غلطه
دلیلی هم الان نتونستم بیارمwandering
هم دنا و هم رنا در ذخیره و انتقال اطلاعات وراثتی نقش دارن
ذخیره کننده بودن دنا رو ک میدونین
انتقالش هم تو آزمایش گریفیت دیده میشه
برای رنا هم حالت ذخیره سازیش و هم حالت انتقال اطلاعات وراثتی در بعضی ویروسها وجود داره(این حالت علمیشه اما اینکه براساس کتاب زیست با چه استدلالی میشه ثابتش کرد رو حقیقتا کتاب زیست اونقدر دقیق تو ذهنم نمونده)
شاید همینکه از روی دنا رونویسی میشه باعث شه که بتونیم جزو ذخیره کنندههای اطلاعات وراثتی در نظر بگیریمش(مثه mRNA) که اطلاعات ساخت پروتیین رو در خودش ذخیره داره -
wandering
برای رنا هم حالت ذخیره سازیش و هم حالت انتقال اطلاعات وراثتی در بعضی ویروسها وجود داره(این حالت علمیشه اما اینکه براساس کتاب زیست با چه استدلالی میشه ثابتش کرد رو حقیقتا کتاب زیست اونقدر دقیق تو ذهنم نمونده)
شاید همینکه از روی دنا رونویسی میشه باعث شه که بتونیم جزو ذخیره کنندههای اطلاعات وراثتی در نظر بگیریمش(مثه mRNA) که اطلاعات ساخت پروتیین رو در خودش ذخیره داره -
wandering
shkyba بله ذخیره میکنه
برای کنکور بگیرید چون اون نگاه خیلی ریز و شکاکانه که تو اکثر آزمونای آزمایشی لازمه تو کنکور اتفاقا باعث غلط زدن تست میشه
اینو به همه ی تست ها تعمیم نمیدم ولی خب... -
Hg L 0 اخه مشکل اینه هیچ جای کتاب مستقیما نگفته رنا هم بگیرید
یعنی درباره ذخیره اطلاعات وراثتی نگفته -
shkyba استاد فرهمند نیا گفتن اول گفتار 2 فصل 2 هستش"ایشون همون تو فصل 1 گفتار 1 گفتن اینو)
من هر چی گشتم ندیدم
پایین تر از پست خودتون عکسش رو فرستادن -
Blue28 خیلیم خفن و عالی
گاهی وقتا دیدم یکی از گزینه ها یه سری اطلاعاتی داره که دانش آموز هیچی ازشون نخونده و عمدا این گزینه رو میزارن که شخص بین این گزینه و حالا جواب درست تست شک بکنه ندونه کدومو بزنه و کسی موفق میشه که به جواب تست مطمئن باشه
شما هم مطمئن 2 گزینه رو رد کردین ولی بین 2 تا گزینه موندین اینجا تستو ول میکنین یا چی؟Hg L 0 در ماده ذخیره کننده اطلاعات وراثتی رو دنا در نظر بگیریم یا دنا و رنا باهم ؟ گفته است:
Blue28 خیلیم خفن و عالی
شما هم مطمئن 2 گزینه رو رد کردین ولی بین 2 تا گزینه موندین اینجا تستو ول میکنین یا چی؟منظورتون مطلب نخونده و خارج کتاب هست یا یوقت نکته از شکل و اینا که نمی دونستین؟
من معمولا رد می کردم اینطور سوالارو..