چرا نتونستم تستای کنکورشو حل کنم؟
-
سلاممم
بچه ها من یه مشکلی که توی درس حسابان پیدا کردم اینکه یه فصلیو کامل میخونم تستاشو از کتاب نشر الگو میزنم و وقتی میرم که تست های کنکورشو حل کنم مخصوصا کنکور های اخیر یه تعداد رو نمیتونم سریع کنم یا اگه حل کنم طول میکشه یا کلا بلد نیستم و باید بشینم فکر کنم تا بفهمم از چه راهی برم
اشکال کار من کجاست که نمیتونم کنکورشو حل کنم؟و چیکار کنم تا این مشکلم حل بشه؟
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلاممم
بچه ها من یه مشکلی که توی درس حسابان پیدا کردم اینکه یه فصلیو کامل میخونم تستاشو از کتاب نشر الگو میزنم و وقتی میرم که تست های کنکورشو حل کنم مخصوصا کنکور های اخیر یه تعداد رو نمیتونم سریع کنم یا اگه حل کنم طول میکشه یا کلا بلد نیستم و باید بشینم فکر کنم تا بفهمم از چه راهی برم
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء._.Zahra.K
تصوری که من از حل تست سر جلسه کنکور دارم اینکه اول تستایی که سریع میتونم حل کنم رو بزنم بعد تستایی که بیشتر طول میکشن رو حل کنم
و که وقتی سوالو دیدم بدونم حلش چیه و دست به قلم شم نه اینکه بشینم فک کنم میتونم حل کنم یا نه یا اینکه فک کنم خب از چه راهی بهتره
این تصورم درسته؟ -
سلاممم
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء._.Zahra.K سلام
من رشته تخصصیم ریاضی نیست اما حس میکنم این مشکل یه کلید مشترک داره
تست زماندار باید زیاد بزنی
شاید تو بتونی راحت یه مسئله رو تو وقت کافی و زیاد حل کنی و برات نهایت فقط سخت باشه نه غیر قابل حل کردن اما هنوز مغزت اونقدر شرطی نشده که درجا که مسئله رو دید تشخیص بده
یه سری مسئله رندوم رو زماندار بزن هرچی که خواستی حل کنی رو تو همون زمان حق داری حل کنی
اول برای خودت استراژی حلو تشخیص بده، یعنی تو ذهنت به محض دیدن مسئله اول شروع کن به چیدن روند حل مسئله بعد شروع کن حل کردن
مثلا اولا میتونی روند کلی حل مسئله رو اول جلوی مسئله بنویسی و بعد حلش کنی و بعدش کم کم دیگه استراتژی کلی حلو ننویس و فقط سریع مسائلو حل کن
اینطوری مغز شرطی میشه که قشنگ مسئله رو درک کنه استراژیشو بچینه و بعد سریع حلش کنه
درمورد مباحثی که حس کردی خوندی ولی بلد نیستی راهش چندین و چندبار حل کردن تستایی که قبلا زدی و مشکل داشتیه، یعنی همون مرور اون مبحث -
سلاممم
دانش-آموزان-آلاء
ریاضیا
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء._.Zahra.K تست بیشتر حل کن
تستای کنکور اخیر واقعا سختن نمیشه از تو ایراد گرفت
ولی از ازمون های ازمایشی هم تست بزن بعد برو کنکور
عادیه تست زیاد ببینی اوکی میشه
تست زماندار هم بزن . حوصله بخرج بده تست زیاد بزن، تست سخت !
یه مدت بعد درست میشه
تستای کنکور هر چقد میتونی بزن یادبگیری از چه راه و راهبردی رفته -
._.Zahra.K
تصوری که من از حل تست سر جلسه کنکور دارم اینکه اول تستایی که سریع میتونم حل کنم رو بزنم بعد تستایی که بیشتر طول میکشن رو حل کنم
و که وقتی سوالو دیدم بدونم حلش چیه و دست به قلم شم نه اینکه بشینم فک کنم میتونم حل کنم یا نه یا اینکه فک کنم خب از چه راهی بهتره
این تصورم درسته؟._.Zahra.K اره معمولا تو دفترچه سوال اول باید بری سراغ تستای اسون و مباحثی که میدونی قطعا میتونی بزنی یا حرفه ای هستی توش
زمان سیو کنی بعد بری سراغ تستایی که یکم فکر کردن میخوان
ولی فکر کردن در حد 30 ثانیه یا حتی 1 دقیقه مشکلی نداره گاها . ولی خب بدون فکر کردن سریع بفهمی چطوری این تیپ تست باید حل بشه توانایی خوب و مهمیه
اینکه میگم اول تستای اسون و اونایی که میتونی بزنی رو پیدا کن بزن اینه که برا تستای دیگه زمان ذخیره کنی اگه لازم باشه یکمی تایم فکر کردن داشته باشی -
._.Zahra.K اره معمولا تو دفترچه سوال اول باید بری سراغ تستای اسون و مباحثی که میدونی قطعا میتونی بزنی یا حرفه ای هستی توش
زمان سیو کنی بعد بری سراغ تستایی که یکم فکر کردن میخوان
ولی فکر کردن در حد 30 ثانیه یا حتی 1 دقیقه مشکلی نداره گاها . ولی خب بدون فکر کردن سریع بفهمی چطوری این تیپ تست باید حل بشه توانایی خوب و مهمیه
اینکه میگم اول تستای اسون و اونایی که میتونی بزنی رو پیدا کن بزن اینه که برا تستای دیگه زمان ذخیره کنی اگه لازم باشه یکمی تایم فکر کردن داشته باشی -
._.Zahra.K سلام
من رشته تخصصیم ریاضی نیست اما حس میکنم این مشکل یه کلید مشترک داره
تست زماندار باید زیاد بزنی
شاید تو بتونی راحت یه مسئله رو تو وقت کافی و زیاد حل کنی و برات نهایت فقط سخت باشه نه غیر قابل حل کردن اما هنوز مغزت اونقدر شرطی نشده که درجا که مسئله رو دید تشخیص بده
یه سری مسئله رندوم رو زماندار بزن هرچی که خواستی حل کنی رو تو همون زمان حق داری حل کنی
اول برای خودت استراژی حلو تشخیص بده، یعنی تو ذهنت به محض دیدن مسئله اول شروع کن به چیدن روند حل مسئله بعد شروع کن حل کردن
مثلا اولا میتونی روند کلی حل مسئله رو اول جلوی مسئله بنویسی و بعد حلش کنی و بعدش کم کم دیگه استراتژی کلی حلو ننویس و فقط سریع مسائلو حل کن
اینطوری مغز شرطی میشه که قشنگ مسئله رو درک کنه استراژیشو بچینه و بعد سریع حلش کنه
درمورد مباحثی که حس کردی خوندی ولی بلد نیستی راهش چندین و چندبار حل کردن تستایی که قبلا زدی و مشکل داشتیه، یعنی همون مرور اون مبحث -
._.Zahra.K تست بیشتر حل کن
تستای کنکور اخیر واقعا سختن نمیشه از تو ایراد گرفت
ولی از ازمون های ازمایشی هم تست بزن بعد برو کنکور
عادیه تست زیاد ببینی اوکی میشه
تست زماندار هم بزن . حوصله بخرج بده تست زیاد بزن، تست سخت !
یه مدت بعد درست میشه
تستای کنکور هر چقد میتونی بزن یادبگیری از چه راه و راهبردی رفته -
Aqua
آهااا ممنونم حتما میرم این مبحثو ازمونشم میزنم
من هر چی به مشاورم میگم برم آزمون هارو بزنم میگه نه
میگم چقدر زماندار بزنم؟ میگه فعلا نزن._.Zahra.K حالا یازدهمی سخت نگیر صبر داشته باش
ولی بعد عید وقت داری آزمونم بزنی
مثلا من خودم دوران مرور نوروز یادمه یازدهم نشستم تمام آزمونای مهر تا عید رو بررسی کردم دوباره و حل کردم
روزی یه آزمون
راجب سوالای کنکورم حواسم نبود یازدهمی
منبعت که اوکیه نشرالگو خوبه
اگه تمومش کردی برو نردبام هم بزن عالیه
بعد خواستی برداری رندوم سوالای ریاضی قلمچی رو رندوم حل کن -
میتونه مشکل از منبعم باشه؟
نشر الگو یازدهم میزنم._.Zahra.K هیچ مشکلی نه توی منبع نه خودت هست
یکم صبر کن، نردبام بزن تست زیاد بزن خودش اوکی میشه
اگه خوب تست زدی تا الان تست سخت و مفهومی بزن
یازدهمی فعلا. تستای کنکور 99 به بعد کلا ریاضی سختتر هستن
اگه قبل 99 میتونی بزنی خیلیم خوبه فعلا -
._.Zahra.K حالا یازدهمی سخت نگیر صبر داشته باش
ولی بعد عید وقت داری آزمونم بزنی
مثلا من خودم دوران مرور نوروز یادمه یازدهم نشستم تمام آزمونای مهر تا عید رو بررسی کردم دوباره و حل کردم
روزی یه آزمون
راجب سوالای کنکورم حواسم نبود یازدهمی
منبعت که اوکیه نشرالگو خوبه
اگه تمومش کردی برو نردبام هم بزن عالیه
بعد خواستی برداری رندوم سوالای ریاضی قلمچی رو رندوم حل کن -
Sachli
مرسییی آره تست زماندار کم میزنم
مبحثو کامل بلدم نکات و همه چیش هم یادم میاد ولی توی تستای کنکور ۹۹ به بعد نتوسنتم خوب عمل کنم._.Zahra.K هنوز یازدهمی؟ کلی وقت داری برای درست کردنش اصلا نگران نباش
-
._.Zahra.K هیچ مشکلی نه توی منبع نه خودت هست
یکم صبر کن، نردبام بزن تست زیاد بزن خودش اوکی میشه
اگه خوب تست زدی تا الان تست سخت و مفهومی بزن
یازدهمی فعلا. تستای کنکور 99 به بعد کلا ریاضی سختتر هستن
اگه قبل 99 میتونی بزنی خیلیم خوبه فعلا -
._.Zahra.K هنوز یازدهمی؟ کلی وقت داری برای درست کردنش اصلا نگران نباش
-
mr.vinyzo
همه همینن._.Zahra.K خداکنه
-
Sachli
آره
آخه سال دیگه هم دهم هم یازدهم هم دوازدهم هم نهاییا
واقعا خیلی سخته._.Zahra.K یه چیزی که هست اینه که درست کردن بحث مدیریت زمانت جدای از درس خوندنت نیست
یعنی همون موقع که داری درس میخونی باید اینکارو انجام بدی
مثلا وقتی داری یه مبحثی رو میخونی میای تستاشو میزنی یه زمانی که خودت از خودت شناخت داری رو در نظر میگیری مثلا اولا میگی هر تستی رو تو ۵ دقیقه حل کنم، دو سه دفعه بعدش میگی ۴ دقیقه و همینجور میرسونیش به یه تایم معقول
یعنی نیاز نیست جدای از پارتای تست زدنت درگیر افزایش سرعت باشی
یه چیز دیگه ایم که بهت کمک میکنه تکنیکای محاسباتیه، نه تکنیکایی که مجبوری حفظشون کنی برعکس تکنیکای که کلک هوشین و تو حتی اگه اون تیکه رو فراموشم کنی باز خودت میتونی بهش برسی -
._.Zahra.K یه چیزی که هست اینه که درست کردن بحث مدیریت زمانت جدای از درس خوندنت نیست
یعنی همون موقع که داری درس میخونی باید اینکارو انجام بدی
مثلا وقتی داری یه مبحثی رو میخونی میای تستاشو میزنی یه زمانی که خودت از خودت شناخت داری رو در نظر میگیری مثلا اولا میگی هر تستی رو تو ۵ دقیقه حل کنم، دو سه دفعه بعدش میگی ۴ دقیقه و همینجور میرسونیش به یه تایم معقول
یعنی نیاز نیست جدای از پارتای تست زدنت درگیر افزایش سرعت باشی
یه چیز دیگه ایم که بهت کمک میکنه تکنیکای محاسباتیه، نه تکنیکایی که مجبوری حفظشون کنی برعکس تکنیکای که کلک هوشین و تو حتی اگه اون تیکه رو فراموشم کنی باز خودت میتونی بهش برسی