اختلاف
-
سلام
من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم
بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده
به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم
اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه
خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم
ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟
میتونید از حالتون بهم بگین؟
واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ
دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم...
دانشجویان-پزشکی دوازدهم -
سلام
به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم
دانشجویان-پزشکی دوازدهمHg L 0 واقعیت نباید اهمیت بدی، یعنی نمیدونم یه جوری باید پررو باشی بگی درس و زندگی خودمه دخالت نکنید بزارید تو آرامش کارمو بکنم
من مامانم یکمی هوامو داره، این روی بابام صدق نمیکنه
البته راجب درس نیس سر مسائل دیگه رابطمون بد شده منم واقعیت اصلا از پارسال مهر که دوازدهم شروع شد پشت سرهم همش بد بیاری آوردم
پارسالشم مریض شدم، به وضوح میدیدن و یهو میدیدی تیکه مینداختن تو نمیخوای بخونی خودتو زده به فلجی
دیگه منم تحمل نمیتونم بکنم جوابشونو میدم
احترام باید دو طرفه باشه دیگه، قرار نیس که من هر چی بگن چشم پوشی کنم
تو ترجیحا یا واقعا محکم باش، البته بستگی به طرف مقابل هم داره و خودت
و شایدم الان وقتش نیست، نمیدونم مامان تو چطوریه
یا بیخیال بشو، چون دم کنکوره الکی ذهنتو درگیر نکن
بهشون رک بگو که دم کنکوره اذیتم نکنید
و خب ترجیحا وقتی چیزی میگه اصلا نه نگاه کن نه جواب بده جوری که مهم نیست برات، گذر کن برو تو اتاقت -
Hg L 0 واقعیت نباید اهمیت بدی، یعنی نمیدونم یه جوری باید پررو باشی بگی درس و زندگی خودمه دخالت نکنید بزارید تو آرامش کارمو بکنم
من مامانم یکمی هوامو داره، این روی بابام صدق نمیکنه
البته راجب درس نیس سر مسائل دیگه رابطمون بد شده منم واقعیت اصلا از پارسال مهر که دوازدهم شروع شد پشت سرهم همش بد بیاری آوردم
پارسالشم مریض شدم، به وضوح میدیدن و یهو میدیدی تیکه مینداختن تو نمیخوای بخونی خودتو زده به فلجی
دیگه منم تحمل نمیتونم بکنم جوابشونو میدم
احترام باید دو طرفه باشه دیگه، قرار نیس که من هر چی بگن چشم پوشی کنم
تو ترجیحا یا واقعا محکم باش، البته بستگی به طرف مقابل هم داره و خودت
و شایدم الان وقتش نیست، نمیدونم مامان تو چطوریه
یا بیخیال بشو، چون دم کنکوره الکی ذهنتو درگیر نکن
بهشون رک بگو که دم کنکوره اذیتم نکنید
و خب ترجیحا وقتی چیزی میگه اصلا نه نگاه کن نه جواب بده جوری که مهم نیست برات، گذر کن برو تو اتاقتAqua این نیست که همیشه هیچی نگم ولی اکثرا چیزی نمیگم چون حوصلم نمکیشه هی بخوام حرف بزنم یا چیزی بگم
تو اتاقمم خیلی سر و صدا میکنم
کلا اوضاع مسخره ای شده
من هر روز میخونم
حول و هوش 11 ساعت
ولی بحث هست
سر و صدا های مسخره رو مخمه
فکر میکنم برای اولین سال حق اینو دارم که یه فضای آرومو داشته باشم ولی خیلی اینطور نیست
نمیدونم واقعا چیکار کنم
کتابخونه و پانسیون اینا هم کنسله چون اکثر درسا تو سیستمه... -
Aqua این نیست که همیشه هیچی نگم ولی اکثرا چیزی نمیگم چون حوصلم نمکیشه هی بخوام حرف بزنم یا چیزی بگم
کلا اوضاع مسخره ای شده
من هر روز میخونم
حول و هوش 11 ساعت
ولی بحث هست
سر و صدا های مسخره رو مخمه
فکر میکنم برای اولین سال حق اینو دارم که یه فضای آرومو داشته باشم ولی خیلی اینطور نیست
نمیدونم واقعا چیکار کنم
کتابخونه و پانسیون اینا هم کنسله چون اکثر درسا تو سیستمه...این نیست که همیشه هیچی نگم ولی اکثرا چیزی نمیگم چون حوصلم نمکیشه هی بخوام حرف بزنم یا چیزی بگم
یه ده روز تحمل کن کنکور بگذره
باقیش هم چیزی نمونده امیدوارم امسال بیاری راحت بشی سال دوم نکشهتو اتاقمم خیلی سر و صدا میکنم
سر و صدا میکنی یا میکنن؟
کلا اوضاع مسخره ای شده
من هر روز میخونم
حول و هوش 11 ساعت
ولی بحث هستدرک میکنم، تقریبا اکثریت همینن
خوب میخونی، توجه نکن میدونم سخته
من خودم پارسال که میگفتن بهونه میاری قشنگ انگار منفجر میشدم عین بمب، یعنی قشنگ اشکم در میومدفکر میکنم برای اولین سال حق اینو دارم که یه فضای آرومو داشته باشم ولی خیلی اینطور نیست
نمیدونم واقعا چیکار کنمصد سالم بمونی این حقو داری
سعی کن صحبت کنی بگی سر و صدا کم بشه، توضیح بده که آقا روزای مهمی هستش، از اونطرف وقتی انتظار رشته خوب دارید باید همکاری کنید دیگه نمیشه که اینجوری
در نهایت امیدوارم هفته بعد کنکورو خوب بدی، تحمل کن میگذره -
سلام
دانشجویان-پزشکی دوازدهمHg L 0
سلام
من اخلاق خانواده و شرایطشون رونمیدونم ولی یه بار رک بهشون بگو که الان ده روز مونده به کنکور و نیاز به یه فضای آرام و با آرامش داری و وقتی انتظار رشته خوب دارن دیگه باید شرایط هم فراهم کنن نمیشه که اینجوری
ولی خب اگه از اخلاقشون جوریه به خاطر این یه حرف کلی بحث دیگه پیش بیاد شاید تحمل کنی بهتر باشه
ولی خب بعضی وقتا لازمه آدما شفاف و واضح با مسائل روبهرو بشن تا از اهمیتش با خبر بشن -
این نیست که همیشه هیچی نگم ولی اکثرا چیزی نمیگم چون حوصلم نمکیشه هی بخوام حرف بزنم یا چیزی بگم
باقیش هم چیزی نمونده امیدوارم امسال بیاری راحت بشی سال دوم نکشهتو اتاقمم خیلی سر و صدا میکنم
سر و صدا میکنی یا میکنن؟
کلا اوضاع مسخره ای شده
من هر روز میخونم
حول و هوش 11 ساعت
من خودم پارسال که میگفتن بهونه میاری قشنگ انگار منفجر میشدم عین بمب، یعنی قشنگ اشکم در میومدفکر میکنم برای اولین سال حق اینو دارم که یه فضای آرومو داشته باشم ولی خیلی اینطور نیست
سعی کن صحبت کنی بگی سر و صدا کم بشه، توضیح بده که آقا روزای مهمی هستش، از اونطرف وقتی انتظار رشته خوب دارید باید همکاری کنید دیگه نمیشه که اینجوری
در نهایت امیدوارم هفته بعد کنکورو خوب بدی، تحمل کن میگذرهاین نیست که همیشه هیچی نگم ولی اکثرا چیزی نمیگم چون حوصلم نمکیشه هی بخوام حرف بزنم یا چیزی بگم
برای این کنکور دارم میخونم ولی هدفم از اول تیر بوده نه اردیبهشت
باقیش هم چیزی نمونده امیدوارم امسال بیاری راحت بشی سال دوم نکشه
ممنونم همینطور شما
سر و صدا میکنی یا میکنن؟
حوصله بحث 2 طرفه ندارم میام تو اتاقم با خودم غز میزنم...
کلا اوضاع مسخره ای شده
من هر روز میخونم
حول و هوش 11 ساعت
من خودم پارسال که میگفتن بهونه میاری قشنگ انگار منفجر میشدم عین بمب، یعنی قشنگ اشکم در میومدهعی
در نهایت امیدوارم هفته بعد کنکورو خوب بدی، تحمل کن میگذرهدرسته ولی میگم صحبت رو در رو امکان پذیر نیست
دعوامون میشه...
ممنونم -
Hg L 0
سلام
من اخلاق خانواده و شرایطشون رونمیدونم ولی یه بار رک بهشون بگو که الان ده روز مونده به کنکور و نیاز به یه فضای آرام و با آرامش داری و وقتی انتظار رشته خوب دارن دیگه باید شرایط هم فراهم کنن نمیشه که اینجوری
ولی خب اگه از اخلاقشون جوریه به خاطر این یه حرف کلی بحث دیگه پیش بیاد شاید تحمل کنی بهتر باشه
ولی خب بعضی وقتا لازمه آدما شفاف و واضح با مسائل روبهرو بشن تا از اهمیتش با خبر بشن -
این نیست که همیشه هیچی نگم ولی اکثرا چیزی نمیگم چون حوصلم نمکیشه هی بخوام حرف بزنم یا چیزی بگم
باقیش هم چیزی نمونده امیدوارم امسال بیاری راحت بشی سال دوم نکشه
ممنونم همینطور شما
سر و صدا میکنی یا میکنن؟
کلا اوضاع مسخره ای شده
من هر روز میخونم
حول و هوش 11 ساعت
من خودم پارسال که میگفتن بهونه میاری قشنگ انگار منفجر میشدم عین بمب، یعنی قشنگ اشکم در میومدهعی
در نهایت امیدوارم هفته بعد کنکورو خوب بدی، تحمل کن میگذرهدرسته ولی میگم صحبت رو در رو امکان پذیر نیست
دعوامون میشه...
ممنونمحوصله بحث 2 طرفه ندارم میام تو اتاقم با خودم غز میزنم...
خیلیم عالی . منم اینجوریم
حالا برنامه خودتا داریاا من دخالتی ندارم. ولی خب سر جلسه کنکور اردیبهشت با این تصور برو که تنها کنکورته، شاید دیدی همین جا ترازتو گرفتی
درسته ولی میگم صحبت رو در رو امکان پذیر نیست
دعوامون میشه...
ممنونماهان پس گذر کن برو دیگه مجبوری
https://forum.alaatv.com/topic/64847/هرچی-تودلته-بریز-بیرون
اینجا هم میتونی خودتو خالی کنی وقتایی که حالت بده -
خیلیم عالی . منم اینجوریم
حالا برنامه خودتا داریاا من دخالتی ندارم. ولی خب سر جلسه کنکور اردیبهشت با این تصور برو که تنها کنکورته، شاید دیدی همین جا ترازتو گرفتی
درسته ولی میگم صحبت رو در رو امکان پذیر نیست
دعوامون میشه...
ممنونماهان پس گذر کن برو دیگه مجبوری
https://forum.alaatv.com/topic/64847/هرچی-تودلته-بریز-بیرون
اینجا هم میتونی خودتو خالی کنی وقتایی که حالت بدهAqua خیلی خوشحال میشم اگه سر اردیبهشت کنکورم اوکی بشه و دارم تلاشمو میکنم ولی خب فکر نمیکنم از همه ی درسا بتونم اون نتیجه دلخواه و مناسب رو بگیرم
تراز اردیبهشت کی میاد؟
تاپیکی که میگین رو دیدم ولی دوستم بهم گفته گویا اعتیاد آوره سر همین فعلا که نمیام -
Aqua خیلی خوشحال میشم اگه سر اردیبهشت کنکورم اوکی بشه و دارم تلاشمو میکنم ولی خب فکر نمیکنم از همه ی درسا بتونم اون نتیجه دلخواه و مناسب رو بگیرم
تراز اردیبهشت کی میاد؟
تاپیکی که میگین رو دیدم ولی دوستم بهم گفته گویا اعتیاد آوره سر همین فعلا که نمیامخیلی خوشحال میشم اگه سر اردیبهشت کنکورم اوکی بشه و دارم تلاشمو میکنم ولی خب فکر نمیکنم از همه ی درسا بتونم اون نتیجه دلخواه و مناسب رو بگیرم
امیدوارم بتونی
تراز اردیبهشت کی میاد؟
والا پارسال یادمه شب امتحان گسسته بود اومد
تقریبا 27 یا 28 خرداد بود
اواخر خرداد
خیلی یهویی اومد .تاپیکی که میگین رو دیدم ولی دوستم بهم گفته گویا اعتیاد آوره سر همین فعلا که نمیام
اما متشکرماره راست گفته منم حواسم نبود دادم ببخشید
-
خیلی خوشحال میشم اگه سر اردیبهشت کنکورم اوکی بشه و دارم تلاشمو میکنم ولی خب فکر نمیکنم از همه ی درسا بتونم اون نتیجه دلخواه و مناسب رو بگیرم
امیدوارم بتونی
تراز اردیبهشت کی میاد؟
والا پارسال یادمه شب امتحان گسسته بود اومد
تقریبا 27 یا 28 خرداد بود
اواخر خرداد
خیلی یهویی اومد .تاپیکی که میگین رو دیدم ولی دوستم بهم گفته گویا اعتیاد آوره سر همین فعلا که نمیام
اما متشکرماره راست گفته منم حواسم نبود دادم ببخشید
-
Hg L 0 اگه اشتباه نکنم تراز هم اومده بود
درصد که همون موقع از کنکور برمیگردی خونه خودت با کلید حساب میکنی -
._.Zahra.K در اختلاف گفته است:
دقیقا همینه
ممنونم ازتHg L 0
اره میفهممت و واقعا خیلی سخته
فکر میکنم حداقل تا اردیبهشت سکوت کنی بهتر باشه ولی بعد اردیبهشت باهاشون صحبت منطقی و اروم و با حوصله بکن(معمولا اینجور خانواده هارو نمیشه اینقد اروم بباهاشون صحبت کرد ولی خب دیگه تنها راهه) که دیگه برای نهاییا و تیر خیلی مشکلی نباشه -
Hg L 0 اگه اشتباه نکنم تراز هم اومده بود
درصد که همون موقع از کنکور برمیگردی خونه خودت با کلید حساب میکنی -
Hg L 0
اره میفهممت و واقعا خیلی سخته
فکر میکنم حداقل تا اردیبهشت سکوت کنی بهتر باشه ولی بعد اردیبهشت باهاشون صحبت منطقی و اروم و با حوصله بکن(معمولا اینجور خانواده هارو نمیشه اینقد اروم بباهاشون صحبت کرد ولی خب دیگه تنها راهه) که دیگه برای نهاییا و تیر خیلی مشکلی نباشه._.Zahra.K همینطوره مرسی
-
Hg L 0 کلید که چند روز بعد میاد
تو وقتی میرسی خونه دفترچه رو دانلود میکنی سوالات رو علامت میزنی، من الان واسه پارسالمو دارم هنوز علامت زدم
حالا همون روز دبیرا کلید میدن خودشون که فرقی نمیکنه با سنجش
بعدا همون فایلت رو با کلید سنجش هم مقایسه میکنی -
Hg L 0 کلید که چند روز بعد میاد
تو وقتی میرسی خونه دفترچه رو دانلود میکنی سوالات رو علامت میزنی، من الان واسه پارسالمو دارم هنوز علامت زدم
حالا همون روز دبیرا کلید میدن خودشون که فرقی نمیکنه با سنجش
بعدا همون فایلت رو با کلید سنجش هم مقایسه میکنی