من یه آدم بی تربیتم
-
یه سری آدما وقتی کنارشون میشینی حتی بدون اینکه حرف بزنن یه هاله انرژی دارن بهت حس آرامش میدن
مثل پری ها میمونن
لعیا زنگنه توی فیلم در قلب من رو یادتونه ؟
من انقدر از اینجور آدما خوشم میاد
پر از لطافت و آرامشن -
MSina
واااایی اصلا نمیتونم مخصوصا توی بحث کردن همه بهم میگن نباید بحث کنی ولی وقتی حس میکنم حقم داره پایمال میشه یا طرف منو خنگ فرض کرده گلوله آتیش میشم -
بچه ها من خیلی پرخاشگرم
زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم
️
اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم )
اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم
اینا واقعا دارم آزارم میدن
Any idea? -
-
بچه ها من خیلی پرخاشگرم
زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم
️
اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم )
اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم
اینا واقعا دارم آزارم میدن
Any idea?اولاً باید ارزش خودتون رو متوجه بشید
اون وقت حتی حاضر نمی شید با هر کسی بحث کنید ...
ثانیاً خوب فکر کنید که با رفتارتون چی میتونید به دست بیارید ؟!
مثلا اگه پرخاش کنید ممکنه پیروز نبردِ بحث و جدل بشید اما یه دختر غرغرو و خیره سر نشون داده میشید اما اگر بزرگ منشانه بر خورد کنید با قضیه ، یک شخصیت کاریزماتیکی نشون داده میشید که خیلی ها اخلاقاً می خوان شبیه شما بشن ...
ثالثاً به جِبِلَت خودتون خوب نگاه کنید ...
این طور که من از شما شناخت پیدا کردم به نظرم جبلته هویج خانم پر از مهربونی ، هیجان ، عاطفه ، احساسات گوناگون و فراوان ، دوستی و البته شیطنت هست و همین طور کم صبر هم هستید که باید این همه احساست مدیریت بشه در شما و یک کسی که بر اساس جبلتش خروجیش میتونه بشه یک فردی که خوش اخلاقه چطور الکی الکی خودش رو بد اخلاق جلوه بده ؟!
کسی که میتونه با حس شوخ طبعیش کمک کننده باشه ، بی ملاحظه جلوه داده بشه ...
کسی که میتونه کاریزماتیک باشه ، غرغرو نشون داده بشه ...
کسی که میتونه با حس دوستی طلبیش و ایثارش از خود گذشتگی کنه ، یه آدم خودخواه جلوه داده بشه ...
کسی که میتونه خیلی چیزا ها رو داشته باشه ...
شما میتونید در عین اینکه حالِ خودتون بده حال دیگران رو خوب کنید ...
شما میتونید دل به دله بچه ها بدید چون دلی سرزنده و شاداب دارید ...
شما میتونید طرفدار حق باشید در عین حفظ ادب و متانت ...
شما میتونید با سنگین رنگین بودنتون نگین مجلس ها باشید ...
شما می تونید با رفتار بزرگوارانه ، آرامشتون رو در زندگیتون بیشتر کنید ...
حالا تصمیم بگیرید که میخواید این هویج خانم باشید که گل سر سبد مجالسه و به خوش مَنِشی و خوش خلقی زبانزده یا اون هویخ خانم باشید ؟
رابعاً دست آورد ها و از دست داده های یک تصمیمتون رو مرور کنید و در یک دفترچه یادداشت کنید
در این قضیه وقتی ببینید که این راه بحث کردن و پرخاش کردن دست آورده زیادی براتون نداره و به جاش خیلی چیزا از دست میدید ، با نوشتن ، مرور کردن و فکر کردن بهش ذهنتون فیلتر میشه و سوق داده میشید به راه صبر و آرامش
خامساً شرایطتون رو عرضه کنید به نفستون ...
هر چی نفستون گفت بر عکس عمل کنید ...
نفس آدم اون حالت دم دستی رو انتخاب می کنه پس انتخابش غلطه
حالا ببینید انتخاب دم دستی هویج خانم چیه ؟! پرخاش یا صبر ؟!
پرخاش راحت تره ... اما شما اگه میخواید پیشرفت کنید باید خودساخته و اهل تلاش باشید و با خودتون مبارزه کنید ، پس راه سخت تر که صبر هست رو باید انتخاب کنید .
سادساً خوندن زندگینامه ی افراد بزرگ که سرشون به تنشون می ارزه و وجودِ وجودیشون رو توسعه دادن میتونه کمک کنه تا ترغیب بشید و راحت تر ادامه بدید
سابعاً کاری نکنید که مجبور به عذر خواهی بشید ...
این حدیثه امام حسین (ع) هست
چون با عذر خواهی زیاد و الکی از دیگران ، شخصیتتون ذره ذره زیر سایه میره
پس مواظب این موضوع باشیدببخشید که زیاد شد
مرسی که تحمل کردید
ان شاءالله که روز به روز پیشرفت کنید و از آدم های لول بالا باشید -
اولاً باید ارزش خودتون رو متوجه بشید
اون وقت حتی حاضر نمی شید با هر کسی بحث کنید ...
ثانیاً خوب فکر کنید که با رفتارتون چی میتونید به دست بیارید ؟!
مثلا اگه پرخاش کنید ممکنه پیروز نبردِ بحث و جدل بشید اما یه دختر غرغرو و خیره سر نشون داده میشید اما اگر بزرگ منشانه بر خورد کنید با قضیه ، یک شخصیت کاریزماتیکی نشون داده میشید که خیلی ها اخلاقاً می خوان شبیه شما بشن ...
ثالثاً به جِبِلَت خودتون خوب نگاه کنید ...
این طور که من از شما شناخت پیدا کردم به نظرم جبلته هویج خانم پر از مهربونی ، هیجان ، عاطفه ، احساسات گوناگون و فراوان ، دوستی و البته شیطنت هست و همین طور کم صبر هم هستید که باید این همه احساست مدیریت بشه در شما و یک کسی که بر اساس جبلتش خروجیش میتونه بشه یک فردی که خوش اخلاقه چطور الکی الکی خودش رو بد اخلاق جلوه بده ؟!
کسی که میتونه با حس شوخ طبعیش کمک کننده باشه ، بی ملاحظه جلوه داده بشه ...
کسی که میتونه کاریزماتیک باشه ، غرغرو نشون داده بشه ...
کسی که میتونه با حس دوستی طلبیش و ایثارش از خود گذشتگی کنه ، یه آدم خودخواه جلوه داده بشه ...
کسی که میتونه خیلی چیزا ها رو داشته باشه ...
شما میتونید در عین اینکه حالِ خودتون بده حال دیگران رو خوب کنید ...
شما میتونید دل به دله بچه ها بدید چون دلی سرزنده و شاداب دارید ...
شما میتونید طرفدار حق باشید در عین حفظ ادب و متانت ...
شما میتونید با سنگین رنگین بودنتون نگین مجلس ها باشید ...
شما می تونید با رفتار بزرگوارانه ، آرامشتون رو در زندگیتون بیشتر کنید ...
حالا تصمیم بگیرید که میخواید این هویج خانم باشید که گل سر سبد مجالسه و به خوش مَنِشی و خوش خلقی زبانزده یا اون هویخ خانم باشید ؟
رابعاً دست آورد ها و از دست داده های یک تصمیمتون رو مرور کنید و در یک دفترچه یادداشت کنید
در این قضیه وقتی ببینید که این راه بحث کردن و پرخاش کردن دست آورده زیادی براتون نداره و به جاش خیلی چیزا از دست میدید ، با نوشتن ، مرور کردن و فکر کردن بهش ذهنتون فیلتر میشه و سوق داده میشید به راه صبر و آرامش
خامساً شرایطتون رو عرضه کنید به نفستون ...
هر چی نفستون گفت بر عکس عمل کنید ...
نفس آدم اون حالت دم دستی رو انتخاب می کنه پس انتخابش غلطه
حالا ببینید انتخاب دم دستی هویج خانم چیه ؟! پرخاش یا صبر ؟!
پرخاش راحت تره ... اما شما اگه میخواید پیشرفت کنید باید خودساخته و اهل تلاش باشید و با خودتون مبارزه کنید ، پس راه سخت تر که صبر هست رو باید انتخاب کنید .
سادساً خوندن زندگینامه ی افراد بزرگ که سرشون به تنشون می ارزه و وجودِ وجودیشون رو توسعه دادن میتونه کمک کنه تا ترغیب بشید و راحت تر ادامه بدید
سابعاً کاری نکنید که مجبور به عذر خواهی بشید ...
این حدیثه امام حسین (ع) هست
چون با عذر خواهی زیاد و الکی از دیگران ، شخصیتتون ذره ذره زیر سایه میره
پس مواظب این موضوع باشیدببخشید که زیاد شد
مرسی که تحمل کردید
ان شاءالله که روز به روز پیشرفت کنید و از آدم های لول بالا باشید