دوازدهم غیرحضوری
-
سلام.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
نظرتون درباره غیرحضوری کردن پایه دوازدهم چیه؟
چند تا نکته هم در ادامه میخواستم بگم اینکه من مشکلی با خونه موندن ندارم (یعنی با اون خستگی و فرسایشی بودن روند میتونم کنار بیام) و اینکه با تدریس مدرسه هم ارتباط نمیگیرم یعنی وقتی خودم میخونم و کلاس شرکت میکنم بهتر متوجه میشم. الان من بین دوراهی هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید. -
من اگه برمیگشتم به دوازدهم تو خونه میموندم (مدرسم خوب نبود) اونموقع خانوادم مخالف بودن ولی خب بعدا فهمیدن مخالفتشون الکی بود...
mr.vinyzo من مدرسه ام خوبه اما خودم نمیتونم باهاش کنار بیام. یعنی وقتی میرم سرکلاس های مدرسه شرکت میکنم هیچی بهم اضافه نمیشه الکی هم وقتمو تلف میکنم.
خود مدرسمون به دوازدهمیا از اواخر اسفند میگه دیگه نیاید مدرسه ولی خب کو تا اسفند! من میخوام یا مرتب شرکت کنم یا کلا نرم. از هرکی میپرسم یه چیزی میگه. نظرات زمین تا آسمون متفاوته. من که گیج شدم... -
مشاورم میگه باید مدرسه رفتنت رو به حداقل میزان ممکن برسونی. خب منظورت چیه؟ یا باید برم یا نه دیگه! نمیشه که یک روز برم دو روز نرم باز سه روز برم چهار روز نرم. وقتی پیوستگی نداشته باشه قاعدتاً از درس ها هم هیچی متوجه نمیشی چون جلسات قبلش نبودی.
-
سلام.
امیدوارم حالتون خوب باشه.
نظرتون درباره غیرحضوری کردن پایه دوازدهم چیه؟
چند تا نکته هم در ادامه میخواستم بگم اینکه من مشکلی با خونه موندن ندارم (یعنی با اون خستگی و فرسایشی بودن روند میتونم کنار بیام) و اینکه با تدریس مدرسه هم ارتباط نمیگیرم یعنی وقتی خودم میخونم و کلاس شرکت میکنم بهتر متوجه میشم. الان من بین دوراهی هستم
ممنون میشم راهنمایی کنید.E.B.BUTTERFLY سلام کلا نرو
یعنی از ابتدا تا انتها
یه چیزی خیلی مهمه
تو وقت اضافه زیاد داری باید مواظب باشی تایم تلف نکنی
و اینم هست که کلاس های سالیانه حجم واقعا بالایی دارن
هر روز از تقریبا اواسط مرداد ساعت مطالعت باید بالای ۹ باشه یه ساعت مطالعه ای که کمک کنه تو برسی به هر چی نیاز داری بخونی
و یه چیزی که خیلی تو این حالت مهمه اینه که حتما هر چند وقت یه بار بیرون بری
چه با دوستات چه تنها یعنی هر طوری که خودت حالت خوب میشه
چون نمیتونی مدت زمان طولانی رو همیشه داخل خونه سپری کنی -
mr.vinyzo من مدرسه ام خوبه اما خودم نمیتونم باهاش کنار بیام. یعنی وقتی میرم سرکلاس های مدرسه شرکت میکنم هیچی بهم اضافه نمیشه الکی هم وقتمو تلف میکنم.
خود مدرسمون به دوازدهمیا از اواخر اسفند میگه دیگه نیاید مدرسه ولی خب کو تا اسفند! من میخوام یا مرتب شرکت کنم یا کلا نرم. از هرکی میپرسم یه چیزی میگه. نظرات زمین تا آسمون متفاوته. من که گیج شدم...E.B.BUTTERFLY نمیدانم .منم با مدرسم کنار نمیومدم و خب تو اولین تاپیکی که زدم هم سوال تورو پرسیدم ولی خب الان پشیمونم...
-
E.B.BUTTERFLY سلام کلا نرو
یعنی از ابتدا تا انتها
یه چیزی خیلی مهمه
هر روز از تقریبا اواسط مرداد ساعت مطالعت باید بالای ۹ باشه یه ساعت مطالعه ای که کمک کنه تو برسی به هر چی نیاز داری بخونی
چون نمیتونی مدت زمان طولانی رو همیشه داخل خونه سپری کنیNarges_ بعد به نظرتون به مدرسه چی بگم؟ خیلی روی این موضوع حساسه. هر سال دوازدهمیای بیچاره رو اذیت میکنه سر حضور غیاب.
-
E.B.BUTTERFLY سلام کلا نرو
یعنی از ابتدا تا انتها
یه چیزی خیلی مهمه
چون نمیتونی مدت زمان طولانی رو همیشه داخل خونه سپری کنیNarges_ خیلی درباره توی خونه موندن فکر کردم و دیدم میتونم با همه سختی که داره به هرحال کنار بیام ولی خب همونطور که شما هم گفتید باید هر چند وقت یکبار ریکاوری هم داشته باشم. کلا توی خونه موندن ایده جالبی نیست.
-
Narges_ بعد به نظرتون به مدرسه چی بگم؟ خیلی روی این موضوع حساسه. هر سال دوازدهمیای بیچاره رو اذیت میکنه سر حضور غیاب.
در دوازدهم غیرحضوری گفته است:
Narges_ بعد به نظرتون به مدرسه چی بگم؟
اگه دولتی باشه خیلی گیر میدن
من ندیدیم سر دولتی کسی بتونه زود تر از پایان دی ماه که همون اول اسفنده نره مدرسه
میتونی غیر دولتی ثبت نام کنی
گیر نمیدنخیلی روی این موضوع حساسه. هر سال دوازدهمیای بیچاره رو اذیت میکنه سر حضور غیاب.
بله مطلعم
-
Narges_ خیلی درباره توی خونه موندن فکر کردم و دیدم میتونم با همه سختی که داره به هرحال کنار بیام ولی خب همونطور که شما هم گفتید باید هر چند وقت یکبار ریکاوری هم داشته باشم. کلا توی خونه موندن ایده جالبی نیست.
-
در دوازدهم غیرحضوری گفته است:
Narges_ بعد به نظرتون به مدرسه چی بگم؟
اگه دولتی باشه خیلی گیر میدن
من ندیدیم سر دولتی کسی بتونه زود تر از پایان دی ماه که همون اول اسفنده نره مدرسه
میتونی غیر دولتی ثبت نام کنی
گیر نمیدنخیلی روی این موضوع حساسه. هر سال دوازدهمیای بیچاره رو اذیت میکنه سر حضور غیاب.
بله مطلعم
Narges_ نمونه دولتیه. غیردولتی خیلی خوب هم توی شهرمون هست ولی مشاورم اصرار داره که مدرسه ات خیلی خوبه و نباید از اونجا بیای بیرون ضرر میکنی. خب وقتی قرار نیست کلاس هاش رو شرکت کنم چه ضرری میکنم
از کلاس کنکوری که مدرسمون تابستون میخواد برگزار کنه فقط شیمی رو ثبت نام کردم. دیگه هیچ سودی به جز این برام نداره. -
E.B.BUTTERFLY آره این که دائم بمونی اصلا ایده ی جالبی نیست
فضای خونه نباید تبدیل به یه فضای فوق تکراری بشه
آخراش نفس گیر میشهNarges_ اگه بشه هر دوهفته یکبار مثلا جمعه ها بعد قلمچی یکم میرم بیرون در حد یک ساعت.
بعد همین کلاس های کنکوری هم که میرم به هرحال باید از خونه خارج بشم اونم خوبه. حداقل یکم شهر رو میبینم. -
Narges_ نمونه دولتیه. غیردولتی خیلی خوب هم توی شهرمون هست ولی مشاورم اصرار داره که مدرسه ات خیلی خوبه و نباید از اونجا بیای بیرون ضرر میکنی. خب وقتی قرار نیست کلاس هاش رو شرکت کنم چه ضرری میکنم
از کلاس کنکوری که مدرسمون تابستون میخواد برگزار کنه فقط شیمی رو ثبت نام کردم. دیگه هیچ سودی به جز این برام نداره.E.B.BUTTERFLY در دوازدهم غیرحضوری گفته است:
Narges_ نمونه دولتیه. غیردولتی خیلی خوب هم توی شهرمون هست ولی مشاورم اصرار داره که مدرسه ات خیلی خوبه و نباید از اونجا بیای بیرون ضرر میکنی. خب وقتی قرار نیست کلاس هاش رو شرکت کنم که ضرری میکنم
ببین به من ثابت شده میخوای بری از اول تا آخر باید بری نمیخوای بری هم بحثش جداست کلا نباید بری
نصفه نیمه به درد نمیخوره
تو فقط به شدت باید حواست باشه اساتید متناسب با خودت رو انتخاب کنی
خیلی از بچه های نمونه دولتی از اونجا میان بیرون میرن غیر دولتی که از این قضایا راحت باشن
خوب در مورد خودت فکر کن
به نتیجه برس
درسا رو تو میخوای بخونی نه مشاورتاز کلاس کنکوری که مدرسمون تابستون میخواد برگزار کنه فقط شیمی رو ثبت نام کردم. دیگه هیچ سودی به جز این برام نداره.
خوبه دیگه
-
Narges_ اگه بشه هر دوهفته یکبار مثلا جمعه ها بعد قلمچی یکم میرم بیرون در حد یک ساعت.
بعد همین کلاس های کنکوری هم که میرم به هرحال باید از خونه خارج بشم اونم خوبه. حداقل یکم شهر رو میبینم.E.B.BUTTERFLY دیدن شهر زیاد اهمیتی نداره راستش
باید بری جایی که حس خوبی بهت دست بده
مثلا کسی که صمیمی ترین دوستش تو مدرسس هر روز داره دوستشو میبینه باهاش حرف میزنه از دغدغه های هم کم میکنن و میرن جلو
ولی کسی که تنها میمونه خونه باید بدونه سر فشارهایی که قراره بهش وارد شه میخواد چیکار کنه -
E.B.BUTTERFLY در دوازدهم غیرحضوری گفته است:
Narges_ نمونه دولتیه. غیردولتی خیلی خوب هم توی شهرمون هست ولی مشاورم اصرار داره که مدرسه ات خیلی خوبه و نباید از اونجا بیای بیرون ضرر میکنی. خب وقتی قرار نیست کلاس هاش رو شرکت کنم که ضرری میکنم
ببین به من ثابت شده میخوای بری از اول تا آخر باید بری نمیخوای بری هم بحثش جداست کلا نباید بری
نصفه نیمه به درد نمیخوره
تو فقط به شدت باید حواست باشه اساتید متناسب با خودت رو انتخاب کنی
خیلی از بچه های نمونه دولتی از اونجا میان بیرون میرن غیر دولتی که از این قضایا راحت باشن
خوب در مورد خودت فکر کن
به نتیجه برس
درسا رو تو میخوای بخونی نه مشاورتاز کلاس کنکوری که مدرسمون تابستون میخواد برگزار کنه فقط شیمی رو ثبت نام کردم. دیگه هیچ سودی به جز این برام نداره.
خوبه دیگه
Narges_ منم کاملا موافقم. یا کامل برم یا کلا نرم. با خود مدرسه صحبت میکنم متقاعدشون میکنم که قرار نیست امسال رو بیام. بعد یه سوال، امتحانات دی رو باید بدم؟
-
Narges_ منم کاملا موافقم. یا کامل برم یا کلا نرم. با خود مدرسه صحبت میکنم متقاعدشون میکنم که قرار نیست امسال رو بیام. بعد یه سوال، امتحانات دی رو باید بدم؟
-
از لحاظ انتخاب اساتید هم، استادام رو قبلا انتخاب کردم یازدهم هم باهاشون بودم و راضیم. عمومی ها رو خودم میتونم بخونم ولی خب برای نهایی باید از خیلی وقت قبلش شروع کنم به استارت زدن. مشکلی نیست فوقش بهش میگم از همون اول عمومی رو هرچند کم توی برنامه قرار بده. ذره ذره بخونم ولی پیوسته.
-
E.B.BUTTERFLY دیدن شهر زیاد اهمیتی نداره راستش
باید بری جایی که حس خوبی بهت دست بده
مثلا کسی که صمیمی ترین دوستش تو مدرسس هر روز داره دوستشو میبینه باهاش حرف میزنه از دغدغه های هم کم میکنن و میرن جلو
ولی کسی که تنها میمونه خونه باید بدونه سر فشارهایی که قراره بهش وارد شه میخواد چیکار کنهNarges_ من معمولا دوست اونجور صمیمی توی مدرسه ندارم و کسی نیست بخوام درباره این مسائل باهاش صحبت کنم. به جز خانواده ام که اونا هم زندگی خودشون رو دارن نمیخوام درگیر من بشن. کلا عادت ندارم مشکلاتم رو به کسی بگم خودم حلشون میکنم.
فوقش میرم طبیعت. با حتی پیاده روی توی پارک و دیدن آدما. -
E.B.BUTTERFLY نمیدانم .منم با مدرسم کنار نمیومدم و خب تو اولین تاپیکی که زدم هم سوال تورو پرسیدم ولی خب الان پشیمونم...
mr.vinyzo توی مدرستون کسی بود که کلا نیومده باشه؟
-
mr.vinyzo توی مدرستون کسی بود که کلا نیومده باشه؟
E.B.BUTTERFLY نه .یکی از بچه ها هفته ای دو روز میومد از تجربیا