دوازدهم غیرحضوری
-
E.B.BUTTERFLY دیدن شهر زیاد اهمیتی نداره راستش
باید بری جایی که حس خوبی بهت دست بده
مثلا کسی که صمیمی ترین دوستش تو مدرسس هر روز داره دوستشو میبینه باهاش حرف میزنه از دغدغه های هم کم میکنن و میرن جلو
ولی کسی که تنها میمونه خونه باید بدونه سر فشارهایی که قراره بهش وارد شه میخواد چیکار کنهNarges_ من معمولا دوست اونجور صمیمی توی مدرسه ندارم و کسی نیست بخوام درباره این مسائل باهاش صحبت کنم. به جز خانواده ام که اونا هم زندگی خودشون رو دارن نمیخوام درگیر من بشن. کلا عادت ندارم مشکلاتم رو به کسی بگم خودم حلشون میکنم.
فوقش میرم طبیعت. با حتی پیاده روی توی پارک و دیدن آدما. -
E.B.BUTTERFLY نمیدانم .منم با مدرسم کنار نمیومدم و خب تو اولین تاپیکی که زدم هم سوال تورو پرسیدم ولی خب الان پشیمونم...
mr.vinyzo توی مدرستون کسی بود که کلا نیومده باشه؟
-
mr.vinyzo توی مدرستون کسی بود که کلا نیومده باشه؟
E.B.BUTTERFLY نه .یکی از بچه ها هفته ای دو روز میومد از تجربیا
-
E.B.BUTTERFLY نه .یکی از بچه ها هفته ای دو روز میومد از تجربیا
mr.vinyzo هفته ای دو روز؟ فقط برای اینکه مدرسه ایراد نگیره میومد یا واقعا همون هفته ای دو روز براش مفید بود؟ بعید میدونم با هفته ای دو روز مدرسه اومدن کار مفیدی بشه انجام داد. پیوستگی نداره.
-
mr.vinyzo هفته ای دو روز؟ فقط برای اینکه مدرسه ایراد نگیره میومد یا واقعا همون هفته ای دو روز براش مفید بود؟ بعید میدونم با هفته ای دو روز مدرسه اومدن کار مفیدی بشه انجام داد. پیوستگی نداره.
E.B.BUTTERFLY مدرسه ایراد نگیره
-
E.B.BUTTERFLY مدرسه ایراد نگیره
mr.vinyzo احتمالا اون دو روز رو به خاطر درس خاصی مثل ریاضی یا فیزیک میومده. چقدر خوب حداقل مدرسه شرایط رو برای شما سخت تر نمیکنه.
-
mr.vinyzo احتمالا اون دو روز رو به خاطر درس خاصی مثل ریاضی یا فیزیک میومده. چقدر خوب حداقل مدرسه شرایط رو برای شما سخت تر نمیکنه.
E.B.BUTTERFLY پول ملاکه ...پول بده هیچ روز نرو....حتی اگه دولتی باشه..
-
E.B.BUTTERFLY پول ملاکه ...پول بده هیچ روز نرو....حتی اگه دولتی باشه..
mr.vinyzo تا چند روز آینده میرم مدرسه باهاشون اتمام حجت میکنم که دیگه بهانه ای برای آوردن من به مدرسه نداشته باشن هی هر روز تماس بگیرن اعصاب آدم رو به هم بریزن.
-
Narges_ من معمولا دوست اونجور صمیمی توی مدرسه ندارم و کسی نیست بخوام درباره این مسائل باهاش صحبت کنم. به جز خانواده ام که اونا هم زندگی خودشون رو دارن نمیخوام درگیر من بشن. کلا عادت ندارم مشکلاتم رو به کسی بگم خودم حلشون میکنم.
فوقش میرم طبیعت. با حتی پیاده روی توی پارک و دیدن آدما. -
E.B.BUTTERFLY خلاصه هر چی باشه باید باعث باشه فشار روت کم بشه
نمیخوام استرس بدم ولی دوازدهم یه سال واقعا پر فشاره و باید بتونی تحملش کنیNarges_ دیگه وقتی دوست قابل اعتمادی نداشته باشم که باهاش حرف بزنم مجبورم خودم یه راهی برای آزاد کردن روحم پیدا کنم.
ممنونم از اینکه وقت گذاشتید.
امیدوارم موفق باشید.