تیزهوشان
-
@هویججج نه از این لحاظ میگم که پسربچهها یکم شیطونترن بعد کلا دوست دارن تا جایی که میتونن مستقل باشن برای همینم خیلی کم کمک میگیرن یا اگه یه مشکلی تو درساشون پیش میاد که نمیتونن حلش کنن جای اینکه مشورت بگیرن میریزن تو خودشون بعد ساکت یه گوشه رو نگاه میکنن
Maaah
اخی نازی 🥲 -
مدرسه مهمه ، ولی بنظر من دیگه انصافا نه داخل راهنمایی ، داخل راهنمایی باید عشق و حال کنی و علایقتو پیدا کنی
که اصلا چه رشته ای بری ، بعد سیاست اینا اینه که شیمی و زیست میدن به بچه راهنمایی بخونه ، که چی بشه حالا...
دبیرستان حالا یچیزی
نظر من اینه که اگه راهنمایی هم عشق و حال نکنی دیگه زندگی چه معنی داره ، راهنمایی درسا جامع است و کلا تخصصی نیست میشه هم خوب درس بخونی هم عشق و حال کنی ولی با سیاست مدارس خاص کلا دوران راهنماییت عوض میشه ، نمیدونم ، شاید از نظر یکی سطح علمی براش مهم تر هرچیزی باشه ، ولی بنظر من راهنمایی باید عشق و حال کنی و یجوری مسیر آیندت و رشتتو پیدا کنی نه اینکه بیای زیست و شیمی بخونی -
مدرسه مهمه ، ولی بنظر من دیگه انصافا نه داخل راهنمایی ، داخل راهنمایی باید عشق و حال کنی و علایقتو پیدا کنی
که اصلا چه رشته ای بری ، بعد سیاست اینا اینه که شیمی و زیست میدن به بچه راهنمایی بخونه ، که چی بشه حالا...
دبیرستان حالا یچیزی
نظر من اینه که اگه راهنمایی هم عشق و حال نکنی دیگه زندگی چه معنی داره ، راهنمایی درسا جامع است و کلا تخصصی نیست میشه هم خوب درس بخونی هم عشق و حال کنی ولی با سیاست مدارس خاص کلا دوران راهنماییت عوض میشه ، نمیدونم ، شاید از نظر یکی سطح علمی براش مهم تر هرچیزی باشه ، ولی بنظر من راهنمایی باید عشق و حال کنی و یجوری مسیر آیندت و رشتتو پیدا کنی نه اینکه بیای زیست و شیمی بخونیولی آدم باید واقعیت هام بپذیره
اگه فرضا یه دانش آموز از عادی بره تیزهوشان
چند ماه اول فقط باید سعی کنه برسه به سطح بقیه
مخصوصا اوایل دبیرستان ، چون این مباحثو اونا یه دور تو راهنمایی خوندن و شاید برا اهمیت ندادن به همین چیزاست که رتبه دارن
ولی در کل راهنمایی مقطع سنگینی نیست برا کسی که بره داخل مدارس عادی ، اینا میان درسا دبیرستان تدریس میکنن برا راهنماییا سنگینش میکنن ، الان این پیام قبلیمو رد کرد ... ولی خب -
ولی آدم باید واقعیت هام بپذیره
اگه فرضا یه دانش آموز از عادی بره تیزهوشان
چند ماه اول فقط باید سعی کنه برسه به سطح بقیه
مخصوصا اوایل دبیرستان ، چون این مباحثو اونا یه دور تو راهنمایی خوندن و شاید برا اهمیت ندادن به همین چیزاست که رتبه دارن
ولی در کل راهنمایی مقطع سنگینی نیست برا کسی که بره داخل مدارس عادی ، اینا میان درسا دبیرستان تدریس میکنن برا راهنماییا سنگینش میکنن ، الان این پیام قبلیمو رد کرد ... ولی خب -
دبیرستان حالا یچیزی
نظر من اینه که اگه راهنمایی هم عشق و حال نکنی دیگه زندگی چه معنی داره ، راهنمایی درسا جامع است و کلا تخصصی نیست میشه هم خوب درس بخونی هم عشق و حال کنی ولی با سیاست مدارس خاص کلا دوران راهنماییت عوض میشه ، نمیدونم ، شاید از نظر یکی سطح علمی براش مهم تر هرچیزی باشه ، ولی بنظر من راهنمایی باید عشق و حال کنی و یجوری مسیر آیندت و رشتتو پیدا کنی نه اینکه بیای زیست و شیمی بخونی -
بستگی داره از نگاه تو عشق و حال چی باشه؟
-
چرا فکر میکنی کسی که بره مدرسه نمیتونه کلاس ورزشی و یا کلاس موسیقی بره؟
( من خودم آدم اهمال کاری هستم و هیچ وقت نه میرسم درس بخونم نه کارای دیگه انجام بدم ولی دخترخاله ام هم ازمون قلم چی میده هم عضو ارکسته هم انجمن نویسندگان و.....) -
در ضمن مطالبی که می خونن تو راهنمایی خصوصا زیست یسری مطالب فوق العاده اضافی ای هست که تو دانشگاه هم بدردشون نمی خوره(مدرسه اینجا که اینطوره)
Blue28
اره متاسفانه
خودش اصرار داره منم باید کمکش کنم
️