یاختههای پوششی زبان
-
سلام خسته نباشید ایا توسط یاختههای پوششی زبان موسین ترشح میشود یا کلاً چیزی توسط یاخته های پوششی زبان ترشح میشود؟
-
jahad_121 کتاب چیزی در این رابطه نگفته
-
jahad_121 کتاب چیزی در این رابطه نگفته
amirhossein020
نگفته بزاغ ترشح می کنند؟ -
amirhossein020
نگفته بزاغ ترشح می کنند؟jahad_121 نه بزاقو گفته غده های بزاقی ترشح میکنه و چیزی در رابطه با نقش زبان گفته نشده
-
jahad_121 نه بزاقو گفته غده های بزاقی ترشح میکنه و چیزی در رابطه با نقش زبان گفته نشده
amirhossein020 اها من متاسفانه مرور نداشتم مطالب یادم نیست دانشجو هستم
ببخشید اشتباه هم نوشتم بزاق رو
ولی حتما منشن کردم کمکتون می کنند -
amirhossein020 اها من متاسفانه مرور نداشتم مطالب یادم نیست دانشجو هستم
ببخشید اشتباه هم نوشتم بزاق رو
ولی حتما منشن کردم کمکتون می کنندjahad_121 عه بابا این چه حرفی ممنونم که سعی کردی بهم کمک کنی دمت گرم عیب نداره فدا سرت
-
jahad_121 عه بابا این چه حرفی ممنونم که سعی کردی بهم کمک کنی دمت گرم عیب نداره فدا سرت
amirhossein020 سلامت باشید خواهش میکنم
️
-
سلام خسته نباشید ایا توسط یاختههای پوششی زبان موسین ترشح میشود یا کلاً چیزی توسط یاخته های پوششی زبان ترشح میشود؟
amirhossein020 سلام. کتاب نقش زبان رو فقط عامل ایجاد عمل بلع بیان کرده. به این صورت که زبان با کمک ماهیچه هاش به سمت بالا حرکت میکنه و تودهی غذایی رو به عقب دهان و ابتدای حلق هدایت میکنه و از اونجا فرآیند بلع شروع میشه.
اون موسینی که شما میفرمایید بخشی از بزاق هست و توسط غدد بزاقی بزرگ و کوچک موجود در دهان ترشح میشه. همین موسین که جزء ترکیبات بزاق هست با جذب آب زیاد، مادهی مخاطی تولید میکنه. -
amirhossein020
سلام وقتت بخیر یاخته های زبان طبق کتاب فقط پوشش سطحی و حس چشایی دارن
یاخته های غدد بزاقی و مجراش موسین ترشح میکنن و موسین در محیط دهان وجود دارد .
یه نکته هم ک هست حواست باشه اگه گفت مخاط ترشح میکنند هم بهش گیر نده چون توی متن کتاب گفته شده .
jahad_121 ممنون بابت منشن -
amirhossein020
سلام وقتت بخیر یاخته های زبان طبق کتاب فقط پوشش سطحی و حس چشایی دارن
یاخته های غدد بزاقی و مجراش موسین ترشح میکنن و موسین در محیط دهان وجود دارد .
یه نکته هم ک هست حواست باشه اگه گفت مخاط ترشح میکنند هم بهش گیر نده چون توی متن کتاب گفته شده .
jahad_121 ممنون بابت منشن_ Reza _ ممنون
-
amirhossein020 سلام. کتاب نقش زبان رو فقط عامل ایجاد عمل بلع بیان کرده. به این صورت که زبان با کمک ماهیچه هاش به سمت بالا حرکت میکنه و تودهی غذایی رو به عقب دهان و ابتدای حلق هدایت میکنه و از اونجا فرآیند بلع شروع میشه.
اون موسینی که شما میفرمایید بخشی از بزاق هست و توسط غدد بزاقی بزرگ و کوچک موجود در دهان ترشح میشه. همین موسین که جزء ترکیبات بزاق هست با جذب آب زیاد، مادهی مخاطی تولید میکنه.E.B.BUTTERFLY ممنونم ازتون
️
️