راه قانونی برای مدرسه نرفتن
-
فکر کنم یه چندروز میتونین نرین و حذف نشین فکر کنم هر ۴۰ روزه نمیدونم از بقیه هم بپرسین باز
-
من دهم انسانیم خیلی مدرسه اذیتم میکنه کلا میرم انقدر اذیت میشم استرس میگیرم انگار شب قبل اعداممه درسمم خوبه ولی با اون فضا مشکل دارم تو زندگی عادیم همچی خوبه ولی با مدرسه کنار نمیام میخوام یه راهی پیدا کنم تو خونه بخونم فقط برم امتحان بدم راهی هست جز غیر انتفاعی ممنون میشم بگید
Zohaaaa سلام ببین معمولا مدیر موظفه اجازه نده بهتون ولی با اساتید صحبت کن اگه اجازه دادن اون دروس رو حضور پیدا نکنی ولی غیبت برات نزنن بعضیا موافقت میکنن بعضیام نه
اما اگه سختگیری کردن و نشد پله ای غیبت کن یعنی این هفته شنبه یکشنبه نرو هفته بعدش دوشنبه و سهشنبه نرو به این صورت غیبت هاتو پخش کن...
برای مدارس دولتی فقط این رو میتونم پیشنهاد بدم از طرفی دهم هستی مدرسه هم بری مشکلی پیش نمیاد حالا زوده خیلی به خودت سخت نگیر -
Zohaaaa سلام ببین معمولا مدیر موظفه اجازه نده بهتون ولی با اساتید صحبت کن اگه اجازه دادن اون دروس رو حضور پیدا نکنی ولی غیبت برات نزنن بعضیا موافقت میکنن بعضیام نه
اما اگه سختگیری کردن و نشد پله ای غیبت کن یعنی این هفته شنبه یکشنبه نرو هفته بعدش دوشنبه و سهشنبه نرو به این صورت غیبت هاتو پخش کن...
برای مدارس دولتی فقط این رو میتونم پیشنهاد بدم از طرفی دهم هستی مدرسه هم بری مشکلی پیش نمیاد حالا زوده خیلی به خودت سخت نگیر@_-Reza-_ نه من دیگه میخوام کلا نرم سخت گیری در کار نیست من برم بیشتر اذیت میشم موندم به هر دریم بتونم دلم میخواد بزنم برم بزرگسالان
-
@_-Reza-_ نه من دیگه میخوام کلا نرم سخت گیری در کار نیست من برم بیشتر اذیت میشم موندم به هر دریم بتونم دلم میخواد بزنم برم بزرگسالان
-
من دهم انسانیم خیلی مدرسه اذیتم میکنه کلا میرم انقدر اذیت میشم استرس میگیرم انگار شب قبل اعداممه درسمم خوبه ولی با اون فضا مشکل دارم تو زندگی عادیم همچی خوبه ولی با مدرسه کنار نمیام میخوام یه راهی پیدا کنم تو خونه بخونم فقط برم امتحان بدم راهی هست جز غیر انتفاعی ممنون میشم بگید
Zohaaaa راهی نیست حقیقتا
جز اینکه یا با مدیر صحبت کنید و آشنایی چیزی باشه قبول کنه نیاید و فقط امتحانات رو برید
یه راه دیگه ام من دیدم بوده، اینه که یه نامه از روانپزشک داشته باشی مبنی بر اینکه تجویز شده حضور پیدا نکنی
اونجا مدرسه و اداره معمولا راه میان باهات -
-
Zohaaaa
سلام. امیدوارم حالت خوب باشه.
قبل از هرچیز، میخوام بدونم مشکلت با مدرسه چیه؟
بهخصوص سال دهم. اگر سال دوازدهم بودی شاید راحتتر میپذیرفتم این حرف رو.
ولی سال دهم خیلی زوده برای این فکر و اقدام. -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده!