تغییر رشته پایه یازدهم
-
واقعا اینکه تاثیر معدل از قطعی به مثبت تغییر کرد به خاطر اعتراض یه دانش آموز بوده؟ اصلا نمیدونستم خوب شد که بهم اطلاع دادین ولی ممکنه دانش آموز معمولی نباشه چون معمولاا ما دانش /موزا اونقدر قدرت نداریم یا اگرم داریم من نمیدونستم
-
السا بله؛ امیدوارم عوض بشه!
راجع به آینده ی خودمم که شما گفتی،،باید بگم گرچه تا اینجا همه چیز بهم تحمیل شد، گرچه توی تصمیماتم تقریبا هیچ دخالتی نداشتم(!)؛ ولی محالِ ممکنه بذارم شرایط همینجوری بمونه!محالِ ممکن!!
یه برنامه هایی دارم! یه جایی بالاخره میان بُر میزنم و میرم همون سمتی که باید میرفتم!
-
واقعا اینکه تاثیر معدل از قطعی به مثبت تغییر کرد به خاطر اعتراض یه دانش آموز بوده؟ اصلا نمیدونستم خوب شد که بهم اطلاع دادین ولی ممکنه دانش آموز معمولی نباشه چون معمولاا ما دانش /موزا اونقدر قدرت نداریم یا اگرم داریم من نمیدونستم
السا در تغییر رشته پایه یازدهم گفته است:
اتفاقا کامل معمولی بود
به دیوان عدالت اداری شکایت کرده بود
آقای سیطی هم زیاد تو کار شکایت و اینا هستند و کمپین های خوبی میزنند.شایدم تا همین الان برای این موضوع زده باشند.
ان شا الله که همه چی بر وفق مرادتون باشه -
اتفاقا کامل معمولی بود
به دیوان عدالت اداری شکایت کرده بود
آقای سیطی هم زیاد تو کار شکایت و اینا هستند و کمپین های خوبی میزنند.شایدم تا همین الان برای این موضوع زده باشند.
ان شا الله که همه چی بر وفق مرادتون باشه -
joy بخشید این آقایی که گفتین رو من نمیشناسم اگه ممکنه معرفیشون کنید کامل ممنون انشالله
-
gollnar موفق باشید منم حتما اینکار رو میکنم چوم مطمینا الان نکنم در اینده از نو شروع میکنم چه بهتر که الان بتونم
السا اوهوم..درست میگی!
متاسفانه خیلیا،،تاکید میکنم؛ "خیلیا" نمیرن سمتِ علاقه شون! حالا به هر دلیلی...که یکی از اون خیلیا هم منم..بینِ دوستامم که تقریبا 80٪ مشکلِ منو دارن! تا بحثِ بی علاقگی به رشته میشه همه فوری میگن: وای آره گلنار! منم همینطور!...که این فاجعه ست!
ولی امیدوارم دیگه واقعا برسیم به جایی که بفهمیم جُورِ این بی توجهی به استعداد و علاقه مون رو فقط قراره "خودمون" در آینده بکشیم و همین باعث بشه تسلیم باورهای بقیه و جامعه نشیم!
به امیدِ موفقیتت السایِ عزیز -
اهاا منظورتون آقای سبطی بود بله ایشون رو میشناسم ممنون که بهم اطلاع دادین
-
السا اوهوم..درست میگی!
متاسفانه خیلیا،،تاکید میکنم؛ "خیلیا" نمیرن سمتِ علاقه شون! حالا به هر دلیلی...که یکی از اون خیلیا هم منم..بینِ دوستامم که تقریبا 80٪ مشکلِ منو دارن! تا بحثِ بی علاقگی به رشته میشه همه فوری میگن: وای آره گلنار! منم همینطور!...که این فاجعه ست!
ولی امیدوارم دیگه واقعا برسیم به جایی که بفهمیم جُورِ این بی توجهی به استعداد و علاقه مون رو فقط قراره "خودمون" در آینده بکشیم و همین باعث بشه تسلیم باورهای بقیه و جامعه نشیم!
به امیدِ موفقیتت السایِ عزیزgollnar بله همینطوره حتی تو سن ماهم همینطوره با اینکه هنوز دوسال از متوسطه دوم گذشته ولی خیلی از دوستای من رشتشون ربطی به علاقشون نداره و متاسفانه قدرت اینکه این وضعو تغییر بدن ندارن منم چون معدلم بالا بود معلما و خانواده یکم قانع شدن اصلنم ربطی نداره ولی ...
بازم ممنونم از راهنماییت اگه بتونم به هدفم برسم هیچوقت نظر مثبتت رو تاثیرش فراموشم نمیشه امیدوارم هرچی زودتر راهت عوض کنی و به هرچیزی که دوست داری برسی -
gollnar بله همینطوره حتی تو سن ماهم همینطوره با اینکه هنوز دوسال از متوسطه دوم گذشته ولی خیلی از دوستای من رشتشون ربطی به علاقشون نداره و متاسفانه قدرت اینکه این وضعو تغییر بدن ندارن منم چون معدلم بالا بود معلما و خانواده یکم قانع شدن اصلنم ربطی نداره ولی ...
بازم ممنونم از راهنماییت اگه بتونم به هدفم برسم هیچوقت نظر مثبتت رو تاثیرش فراموشم نمیشه امیدوارم هرچی زودتر راهت عوض کنی و به هرچیزی که دوست داری برسی -
خواهش میکنم مرسی از شما که انقدر شفاف و قشنگ منو راهنمایی کردین و تجربتونو در اختیارم گذاشتین