Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها )
-
سلام
تو درس ریاضی در کنکور 96 حدود 20 هزار نفر ریاضی رو بالای 50 زدن ک من تضمین میکنم خیلی هاشون ریاضی فیزیک هایی هستن ک برای دست گرمی کنکور میدن و شاید سال بعدش یه کنکوری بشن (خودم تجربهشو دارم ک میگم )
یعنی با درصد ریاضی آبرو مند میشه یه تراز خیلی خوب گرفت
برخلاف زیست ک خیلی هاااا درصد بالایی میزنن ( شرط لازمه برای قبولی ولی کافی نیست )
خب آقا پس من برم برنامه 4 ماهه مکتبستان یا افشار یا کوروشی رو بگیرم ؟
بذارید یه کار ناجوان مردانه بکنم و اول بزنم یکی ازین برنامه ها رو با خاک یکی کنم
برای حفظ حق مولف کل برنامهشو نمیذارم و فقط یه قسمت کوچیکشو میذارم ک بتونم تحلیل کنم
خب آدم با سوادی ک اینو نوشتی :| آخه مرد مومن ! حد و پیوستگی رو بخونه بعدش مشتق نخونه بره انتگرال بخونه ؟؟بعد برای بدست آوردن 72 درصد ریاضی نیاز به مسلط بودن رو مثلثات نیست ؟؟؟؟؟؟؟
بعد من عاشق اون 26 درصدیم ک حساب کردی ! عمرا از اون مباحث 26 درصد بیاد خب بلد نیستی مجبوری با آینده بچها بازی کنی ؟
من برنامه مکتبستان و افشار و هزار تا ازینا رو دیدم و میگم هیچ کودوم بدرد نمیخوره
شاید الان یکی بگی مشاور های سطح یک کشور بلد نیستن تو بلدی ؟
اولا میگم آره
دوما میگم من تو خونه زیر کولر تو گرما یا کنار بخاری تو سرما ننشستم یه برنامه بریزم بگم انجام بدید ک اگه میخواستم این کارم بکنم باز بهتر از اینی ک اومده فقط برای اینکه درصد سطح متوسط رو ببره بالا 4 تا سوال هندسه رو گذاشته جزوشون !حالا میریم سر وقت تاپیک خوشگل خودم
تو این تاپیک قراره باهم یکم بحث و گفت و گو کنیم و بعدش یه برنامه جمع و جور کافی برای زدن یه درصد حداقل بالای 40 برای بچهای گل آلایی برسیم
5 هفته تا آزمون اول سنجش ک جمع بندی پایهست و از اونور تا ازمون جامعی اولش 3 هفته ک مجموعا حدود 8 هفته تا اولین آزمون جامع فرصته
من میخوام تا اون موقع بخونیم تا آزمون دوم جامعش رفع اشکال کنیم وتا آزمون سوم و آخر جامعش مرور و مرو کنیم
و کنکور رو هم بتررررررررررکونیم
بقیه صحبت ها و برنامه ریزی ها تو کامنت ها با توجه به توانایی بچها ریخته میشه و آخر سر از یکی از بچها خواهش میکنم خیلی تر و تمیز بنویستش و به صورت یه فایل تا عکس و اینا جمع بندی میشه
فقط بازم میگم برنامه به تنهایی کافی نیست کارایی ک میگم رو هم باید انجام بدیداگه کسی هست ک فکر میکنه درصدش 0عه لطفا اینجا اعلام کنه اگه روش نمیشه تو پی وی اعلام کنه چون میخوام برنامه برای کسی ک سطحش 0 هم هست کار آمد باشه
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @ادمین
آقا sohrab دیگه تصمیم گرفتم تاپیک سال آلا رو بزنم -
تو این تاپیک یکی از مهم ترین چیز ها روش هاست و باید یه سری چیزا رو قبول کنید و انجامش بدید
اولین مورد وقت تلف کردنه ک باید ازش جلوگیری بشه چون وقت کمه
%(#00e1ff)[مورد اول]وقت تلف کردن چیست :
ببینید 3 ماه مونده تا کنکور
هر تستی خارج از چهارچوب کنکور میشه وقت تلف کردن
برای مشخص کردن این چهارچوب همه باید اولین کاری ک بعد خوندن درسنامه مختصر میکنید این باشه ک برید سر وقت تست های کنکور
خیلی زیاد دیدم کسایی رو که میرن سروقت 30 سال کنکور و میگن کنکوره دیگه مهمه !نه این کار اشتباهه !کنکور های 90 به بعد یا دیگه 88 به بعد و بعدش سوالات سنجش جامع 3 سال اخیر ک تو گوگل سرچ کنید میاد
اینکه چطوری تست تالفی بزنیم یا اصلا نزنیم هم تو یه کامنت دیگه توضیح میدم هر کامنت سعی میکنم یه موضوع رو روشن کنم -
ببینید
اولین بخشی ک باید خونده شه ترکیبیات و احتماله ( حدود 2 تا 3 سوال )
دومین بخش آمار ( 2 سوال )
سومین بخش الگو و دنباله ( حدود یک تا دو سوال )
تا اینجا حدود 6 تا سوال جمع میشه ک واقعا هم میشه زد تو کنکور و میشه حدود 20 درصد مفت کنکور
ازین جا به بعد برای خوندن هر مبحثی باید رو مثلثات تسلط داشت
توی مثلثات توصیهم اینه : آقای امینی راد و بعدش تست هایی ک گفتم
پس مثلثات هم مییخونیم ک ( 2 سوال مستقیم و کلییییییییی غیر مستقیم ) {یکیشو میشه با تسلط داشتن حتما زد}
بعد از مثلثات دو دسته میکنیم افراد رو
%(#f525ba)[دسته اول]
این ها افرادین ک مشتق و این ها رو یکم بلدن
باید برن سر وقت حد و پیوستگی و مجانب و مشتق و کاربرد مشتق و انتگرال (حدود 10 سوال ){7 تاشو میشه با مسلط بودن رو کنکور ها زد }
تا اینجای کار برای این گروه حدود 18 سوال کنکور جمع شده ک 14 تاشو میشه زد
این دست از افراد اگه وقت زیاد آوردن توصیه من اینه برن سر وقت نظریه معادلات(حدود یکی دو سوال )
%(#f525ba)[دسته دوم]
افرادی ک مشتق نخوندن و سرعت ریاضی به نسبت کندی دارن
کل تابع و بعدش نظریه معادلات (حدود 7 سوال )
تا اینجای کار برای این گروه 14 تا سوال کنکور جمع شده ک بگیریم 3 تاشم نزنیم میشه 11 تاشو میشه درست زد
این دست از افراد اگه وقت زیاد آوردن توصیه من اینه برن سر وقت حد و پیوستگی ( 2 سوال )خب این برنامه اولیهست
اگه مخالفتی ویرایشی هست بگید انجام میشه وگرنه این میشه برنامه کلی بعدش توی هفته ها جا گذاری میشه و بعدش اینکه چطوری بخونید و برای فصل هایی ک یه قلقی داره قلقه گفته میشه
فعلا منتظر نظرات شماهام تا برنامه کلی تثبیت شه -
شاهین در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
@zahra-m1999
خط ویژه خوبه برای یادگیری و جمعبندی
ولی اگه سرعت براتون ملاکه موج آزمون خیلی خوبه..البت موج آزمون به نظر میرسه بعضی قسمتا بیش از حد سختش کرده...بازم هر دو رو ببینید یکی رو انتخاب کنید ...چند منبعی نباشیداصلا و ابدا تو این بازهی زمانی کسی سراغ موج آزمون ریاضی نره
-
@دانش-آموزان-آلاء نظرات و انتقادات رو ک گفتید چارچوب اصلی چیده میشه
بعدش توی هفته ها چیده میشه
بعدش طرز انجامش و آخر سر قلق ها گفته میشه -
@zahra-m1999 در برنامه برای درس ریاضی تو 3 ماه مونده (مختص دکتر ها ) گفته است:
با اجازه صاحب تاپیک
من خودم خیلی سبز دارم ریاضی اما خب برای فرصت کم تعریف خط ویژه گاج شنیدم می تونید تحقیق کنید اگه خواستید استفاده کنیدکتاب خوبیه حتی تو قسمت های درسنامه خوندن میشه از خط ویژه یا سیب مهر و ماه و ... استفاده کرد
تو یه کامنت هم اونا رو کامل شرح میدم -
mozhgan_99 تو این زمان مونده فقط و فقط تست های کنکور