از الان من چیکار کنم برای کنکور
-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من دانشجوی رشته برق مخابرات هستم که الان انصراف دادم
و تصمیم دارم از الان برای کنکور بخونم
من ورودی سال 94 هستم پس میتونم کنکور بدم
بنظر شما میشه از الان خوند و یک رتبه خوب اورد؟
من پایه فیزیکم و دین وزندگیم بالاست و ریاضیاتم متوسط رو به بالاست
خواهش میکنم کمکم کنید
چون به راهنماییتون نیاز دارم
من از الان چیکار کنم؟ چطور بخونم؟ چی بخونم؟ چقدر بخونم که بتونم یه رتبه خوب تو رشته ریاضی بیارم
و اینکه من منطقه 3 هستم -
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۷، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این خیلی خوبه که از فضای درس خارج نشدین، زمانتون ک فوق العاده خوبه فقط یه عزم میخواین که کم کم تو طول دو ماه ساعت مطالعتونو دو رقمی کنین،سوالتون خیلی کلی هستش! الان مشکلتون چیه ینی؟ مشکل منابع دارین؟ نمیدونین از کجا باید شروع کنین؟ چطور شروع کنین؟:/
-
خب مسلما وقتی دانشجوی رشته ی برقین فیزیکتون خوبه ،اگه فیزیگتون اونقد قوی هست که فیزیک 3 و پیش رو مسلطین ،پس خیلی رو فیزیک وقت نذارین برین سمت ریاضی ، ریاضیم یه درس زنجیرواره خیلی فصلا به هم مربوطن ،مثلا فصل 1 حسابلن و فصل مثلثات اینا پیش نیازن هرفصلیو بخواسن بخونین اینا به کارتون میاد ، غیر ازینا فصل حد و پیوستگی و کل ریاضی پایه راحتن میشه خیلی راحت ازشون نمره گرفت ، مشتق دیفرانسیل یکم کار زیاد داره و بستگی به پایتون و وقتتون داره ،انتگرالم فصل ساده ایه که معمولا دوتا سوال تو کنکور داره که تیپ سوالاتش خیبی مشخصن ، هندسه تحلیلیم که 8 تا تست داره حداقل 5 تاش اونقد سخت نیستن پس میتونین روش حساب باز کنین ،
گسسته هم بین افراد متفاوته یکی گسستش ذاتا خوبه یکی نه اصلا دوس نداره و نمی خونه خیلیا حذفش میکنن واسه کنکور بستگی به شرایط خودتون داره ،میمونه هندسه پایه و امار ،امار که خیلی ساده است و یکی دوتا تست داره که صرفا محاسبات سنگینی داره ،هندسه پایه هم مثل گسسته بستگی به علاقه و توانایی و محدودیت زمانی خودتون داره ،عمومیا هم که راحت تو این سه ماه جمع میشه ،میمونه شیمی که هزچند به اندازه ریاضی فیزیک تعیین کننده نیست ولی زدنش خیلی بهتر از زدنشه ،اونم شیمی 3 فصل 1 رو حتما بخوتین پیش نیازه واقعا ،شیمی 2 فصل 1،2،3،4 واقعا راحته ، شیمی پیشم به نظر من فصل 1،2.4 فوق للعاده سادست ،البته اسید و بازم سخت نیست ابنم باز به خودتون برمیگرده ، -
این خیلی خوبه که از فضای درس خارج نشدین، زمانتون ک فوق العاده خوبه فقط یه عزم میخواین که کم کم تو طول دو ماه ساعت مطالعتونو دو رقمی کنین،سوالتون خیلی کلی هستش! الان مشکلتون چیه ینی؟ مشکل منابع دارین؟ نمیدونین از کجا باید شروع کنین؟ چطور شروع کنین؟:/
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۷، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoein
سلام نه مشکل منابع ندارم
مشکل برنامه ریزی دارم
که نمیدونم چه چیزی رو چقدر بخونم
کدومو اول بخونم کدومو آخر
چقدر بخونم
اصن از کجا بخونم به کجا بریم
چیکار کنم که عزمم قویتر بشه و بتونم موفق بشم
یا اینکه من از الان جدی بخونم می تونن به رتبه ۳رقمی واسه تهران فکر کنم یا نه
استرس دارم ک نتونم
ی برنامه نوشتم
نمیدونم چقدر درسته و چقدر اشتباه
مشاوره گرفتم ولی ب کارم نیومد چون حرفاشون غیر منطقیه
مشاور خوب ک کمکم کنه از کجا بیارم
ک بهم بگه راهم درسته یا غلط
ک کمک کنه قدم ب قدم پیش برم -
خب مسلما وقتی دانشجوی رشته ی برقین فیزیکتون خوبه ،اگه فیزیگتون اونقد قوی هست که فیزیک 3 و پیش رو مسلطین ،پس خیلی رو فیزیک وقت نذارین برین سمت ریاضی ، ریاضیم یه درس زنجیرواره خیلی فصلا به هم مربوطن ،مثلا فصل 1 حسابلن و فصل مثلثات اینا پیش نیازن هرفصلیو بخواسن بخونین اینا به کارتون میاد ، غیر ازینا فصل حد و پیوستگی و کل ریاضی پایه راحتن میشه خیلی راحت ازشون نمره گرفت ، مشتق دیفرانسیل یکم کار زیاد داره و بستگی به پایتون و وقتتون داره ،انتگرالم فصل ساده ایه که معمولا دوتا سوال تو کنکور داره که تیپ سوالاتش خیبی مشخصن ، هندسه تحلیلیم که 8 تا تست داره حداقل 5 تاش اونقد سخت نیستن پس میتونین روش حساب باز کنین ،
گسسته هم بین افراد متفاوته یکی گسستش ذاتا خوبه یکی نه اصلا دوس نداره و نمی خونه خیلیا حذفش میکنن واسه کنکور بستگی به شرایط خودتون داره ،میمونه هندسه پایه و امار ،امار که خیلی ساده است و یکی دوتا تست داره که صرفا محاسبات سنگینی داره ،هندسه پایه هم مثل گسسته بستگی به علاقه و توانایی و محدودیت زمانی خودتون داره ،عمومیا هم که راحت تو این سه ماه جمع میشه ،میمونه شیمی که هزچند به اندازه ریاضی فیزیک تعیین کننده نیست ولی زدنش خیلی بهتر از زدنشه ،اونم شیمی 3 فصل 1 رو حتما بخوتین پیش نیازه واقعا ،شیمی 2 فصل 1،2،3،4 واقعا راحته ، شیمی پیشم به نظر من فصل 1،2.4 فوق للعاده سادست ،البته اسید و بازم سخت نیست ابنم باز به خودتون برمیگرده ،نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۷، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahdis127
سلام
ممنون بابت راهنمایی شما
من فیزیک ۳رو هنوز شروع نکردم
ولی فیزیک ۴رو تقریبا تموم کردم
شیمی ۳ رو دارم میخونم
مشکل منم توی درس شیمیه،میخونم ولی نمیتونم ب سوالاش بعد از چند روز جواب بدم، فرارترین درس من شیمیهبهترین روش مطالعه ریاضی چیه؟
از کجا شروع کنم؟ از کدوم مبحث؟ از کدوم کتابش ک بتونم ی درصد خوب بیارم از ریاضی -
@mahdis127
سلام
ممنون بابت راهنمایی شما
شیمی ۳ رو دارم میخونم
مشکل منم توی درس شیمیه،میخونم ولی نمیتونم ب سوالاش بعد از چند روز جواب بدم، فرارترین درس من شیمیهبهترین روش مطالعه ریاضی چیه؟
از کجا شروع کنم؟ از کدوم مبحث؟ از کدوم کتابش ک بتونم ی درصد خوب بیارم از ریاضینوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbahari در از الان من چیکار کنم برای کنکور گفته است:
بهترین روش مطالعه ریاضی چیه؟
از کجا شروع کنم؟ از کدوم مبحث؟ از کدوم کتابش ک بتونم ی درصد خوب بیارم از ریاضیبهترین روشش ک قطعن تمرین حل کردنه |: چون ریاضی ک خوندنی نیس قاعدتن:/
منبعم ک میتونین نشرالگو رو بخونین..کتاب قویی هسش...با توجه به اینکه ریاضیتون متوسط رو به بالاس
ای کیو گاج هم برا دیف خوبههمچنین ای کیو گسسته و ای کیو تحلیلی
-
@mahdis127
سلام
ممنون بابت راهنمایی شما
شیمی ۳ رو دارم میخونم
از کجا شروع کنم؟ از کدوم مبحث؟ از کدوم کتابش ک بتونم ی درصد خوب بیارم از ریاضیbahari واسه شیمی پیشنهاد میکنم کتاب فیل شیمی مبتکرانو بخرین درسنامه عالی ای داره
-
@mahdis127
سلام
ممنون بابت راهنمایی شما
شیمی ۳ رو دارم میخونم
از کجا شروع کنم؟ از کدوم مبحث؟ از کدوم کتابش ک بتونم ی درصد خوب بیارم از ریاضیbahari البته اگه ریاضیتون متوسط به بالاست با الگو شرو کنین .ترتیب خاصی نداره ولی خب اول اون دو فصل پیش نیازو بخونین بعد دیگه انتخاب با خودتونه
-
bahari در از الان من چیکار کنم برای کنکور گفته است:
بهترین روش مطالعه ریاضی چیه؟
از کجا شروع کنم؟ از کدوم مبحث؟ از کدوم کتابش ک بتونم ی درصد خوب بیارم از ریاضیبهترین روشش ک قطعن تمرین حل کردنه |: چون ریاضی ک خوندنی نیس قاعدتن:/
منبعم ک میتونین نشرالگو رو بخونین..کتاب قویی هسش...با توجه به اینکه ریاضیتون متوسط رو به بالاس
ای کیو گاج هم برا دیف خوبههمچنین ای کیو گسسته و ای کیو تحلیلی
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۷، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@phenomenon
فیلم های سایت نظرتون چیه در موردش
دیدن اونا و زدن تست های کنکور -
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahari شیمی اقا جانی عالیه همراه تست کنکور و حفظ ریز ریز کتاب
-
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahari ذهنتو مشغول نکن فکر شغل باش نه درس
ولی اگه دوس داری استرس نداشته باش اگه امسالم نشه قطعا بعدا میشه پس بی استرس بخون برای فشارتم خوبه -
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahari عمومیارو باید بالای 70 بزنی تا رتبت عالی شه
فیزیک یا ریاضی یدونشم بالا 50باشه رتبه رو میاره تا 2000 -
نوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۷، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahari فقط تو دوماه تسسسست کنکورو بزن
برو دفتر چه های کنکورو بخر مال ده سال اخیر داخل و خارجو بعد هر درسو که میخونی برو سراغ سوالا -
bahari فقط تو دوماه تسسسست کنکورو بزن
برو دفتر چه های کنکورو بخر مال ده سال اخیر داخل و خارجو بعد هر درسو که میخونی برو سراغ سوالانوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۷، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemdr1378
بنظرت زدن تنها تست کنکور معقولانس؟ -
bahari عمومیارو باید بالای 70 بزنی تا رتبت عالی شه
فیزیک یا ریاضی یدونشم بالا 50باشه رتبه رو میاره تا 2000نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemdr1378 هووووم!!! این درصدا واسه منطقه ۱ نه منطقه ۳
ایشون منطقه ۳ هستن اگه میانگین درصداشون۴۰ الی ۵۰باشه رتبه زیر پانصد منطقه رو اوردن -
fatemdr1378 هووووم!!! این درصدا واسه منطقه ۱ نه منطقه ۳
ایشون منطقه ۳ هستن اگه میانگین درصداشون۴۰ الی ۵۰باشه رتبه زیر پانصد منطقه رو اوردننوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemehahmadi99
ببینید من درصد خامی که واسه خودم بدون سوابق درنظر گرفتم اینه
ادبیات40
عربی30
دین و زندگی70
زبان30
ریاضی20
فیزیک 50
شیمی 20
با این درصدا میشه به رتبه ام امیدوار باشم؟؟ -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@phenomenon
فیلم های سایت نظرتون چیه در موردشفیلم های استاد شامیزاده رو من دنبال میکردم...خیلی خوب بودن..البته از فیلم هایی ک الان دارن میان رو سایت نکته و تست کنکور - محمد صادق ثابتی - صفر تا صد کنکور - محمد صادق ثابتی اینام خیلی خوبن...و بنظرم بیشتر مناسب شما هستن...
دیدن اونا و زدن تست های کنکور
همین رویه خوبه..منم اینکارو میکردم
-
fatemehahmadi99
ادبیات40
عربی30
دین و زندگی70
زبان30
ریاضی20
فیزیک 50
شیمی 20
با این درصدا میشه به رتبه ام امیدوار باشم؟؟نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbahari در از الان من چیکار کنم برای کنکور گفته است:
fatemehahmadi99
ادبیات40
عربی30
دین و زندگی70
زبان30
ریاضی20
فیزیک 50
شیمی 20
با این درصدا میشه به رتبه ام امیدوار باشم؟؟یخورده باید بیشتر کنید مثلن تخصصی اگه هرسه تاشون روی 50 باشن مطمئن تره
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط _Mohammad_reza_ انجام شده
............
-
fatemdr1378
بنظرت زدن تنها تست کنکور معقولانس؟نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۷، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbahari آره