جمع بندی۹۷-شایان سعیدی
-
0_1524135351240_جمع بندی حشرات.pdf
اینم سورپرایز امروز تقدیم بچه های گل آلا همراهای همیشگی♡♡♡
-
@اسما-م سلام دوست عزیز خاهش میکنم امیدوارم مفید واقع بشن براتون.
پایدار باشید -
-
سلام
من هنوز پیش 2 رو نخوندم زیست ولی دارم از زیست 2 دوباره شروع کردم اما خیلی میترسم از این ک نرسم خوب بخونم باتوجه به این ک تراز زیستم تو قلم چی 6300 هستش اما بریده بریده خوندم به نظر شما چی کار کنم ؟
از خیلی تعریف از جزوه اقای عمار لو میکنن
دیگه نمی دونم چی کار کنم
ولی اینو میخوام ک درصد زیستم 70 به بالا شه
ممنون میشم راهنماییم کنید اقا شایان -
سلام
شما تو این بازه از زمان اولا باید ۴ فصل پیش ۲ رو کامل بخونیداز کتاب(که من برا تسریع این فرایند کتابو تحلیلی گذاشتم تو این پست) بعد تست مجموعه ای ۵۰ تایی کار کنید و پیوسته تا کنکور مرور کنید.
در کنار این دستگاه های بدن رو هر روز تست کار کنید تا متوجه بشید چه نکاتی باعث غلط و نزده هاتونه ضمنا چون تعداد فصلش زیاده شما باید در حد تیتر های فصلا ریز بشید تا دقیقا بدونید مثلا از گردش مواد تو بخش انعقاد خون مشکل دارین که دوباره کاری نشه و برین نوار قلبیو که بلدین مجدد وقت بزارین و تلف بشه زمانتون(اردیبهشت ماه رو به این فرآیند اختصاص بدین)
از اول خرداد ماه هم گیاهی رو اول مرور کنید بعد شروع کنید تست کار کنید و در کنار اون مباحث پرتکرار ژنتیکو فقط تست زنی کنید تا اخر خرداد.(نگران مباحثی که در اردیبهشت خوندین نباشین چون با ۳ روز یکبار جمع بندی کردنی مرور میشن براتون)
هفته ی آخر مجموعه ای از نکات و تستا جمع شده براتون که میتونید با مرور سریع اونا به بهترین درصد برسید و حتی بالای ۸۰ بزنید.
البته جزوات و ویس های تدریسی هم که بنده اینجا و کانال میزارم دقیقا خط کتابه و میتونه دیدتونو وسیع تر کنه و با نگرش طراح اشناتون کنه حتما استفاده کنید تا اثرشو ببیند.
موفق و سربلند باشید. -
سلام
شما تو این بازه از زمان اولا باید ۴ فصل پیش ۲ رو کامل بخونیداز کتاب(که من برا تسریع این فرایند کتابو تحلیلی گذاشتم تو این پست) بعد تست مجموعه ای ۵۰ تایی کار کنید و پیوسته تا کنکور مرور کنید.
در کنار این دستگاه های بدن رو هر روز تست کار کنید تا متوجه بشید چه نکاتی باعث غلط و نزده هاتونه ضمنا چون تعداد فصلش زیاده شما باید در حد تیتر های فصلا ریز بشید تا دقیقا بدونید مثلا از گردش مواد تو بخش انعقاد خون مشکل دارین که دوباره کاری نشه و برین نوار قلبیو که بلدین مجدد وقت بزارین و تلف بشه زمانتون(اردیبهشت ماه رو به این فرآیند اختصاص بدین)
از اول خرداد ماه هم گیاهی رو اول مرور کنید بعد شروع کنید تست کار کنید و در کنار اون مباحث پرتکرار ژنتیکو فقط تست زنی کنید تا اخر خرداد.(نگران مباحثی که در اردیبهشت خوندین نباشین چون با ۳ روز یکبار جمع بندی کردنی مرور میشن براتون)
هفته ی آخر مجموعه ای از نکات و تستا جمع شده براتون که میتونید با مرور سریع اونا به بهترین درصد برسید و حتی بالای ۸۰ بزنید.
البته جزوات و ویس های تدریسی هم که بنده اینجا و کانال میزارم دقیقا خط کتابه و میتونه دیدتونو وسیع تر کنه و با نگرش طراح اشناتون کنه حتما استفاده کنید تا اثرشو ببیند.
موفق و سربلند باشید. -
سلام
موفق و سربلند باشید. -
دوست عزیز گیاهی یکی از اسون ترینای کنکوره چون طراحا بدلیل محدودیت خط کتاب در شرح و تفضیل مطالب نمیتونن سوالات فرادانشی طرح کنند.
لذا با تکیه بر مفاهیم کتاب و تست زنی از سوالات گواه دهه ۹۰ به همراه سوالات دو سال اخیر ازمون های آزمایشی معتبر میتوانید به راحتی امتیاز این مبحث را کسب کنید.
البته برای راحتی شما من جزوه ی مخصوص گیاهی رو که با سبک جدیدی نوشتم قرار میدم و در کنار اون ویس اموزشی پارت های مهمشو میزارم تا کلا مشکلتون رفع بشه.
موفق و اثرگذار باشید. -
@shayan_19 ببخشید منظور تون از مجموعه تست 50تایی برا
ی یه مبحثه یا مثل کنکور برای تمامی مباحث باشه@اسما-م به طور مثال شمال تو اردیبهشت چون پیش ۲ رو کار میکنید باید مجموعه ی ۵۰ تایی از ۴ فصل آخرو بزنید، و ن کل مباحث بلکه به تناسب مباحث مورد مطالعه.
-
@اسما-م خاهش میکنم دوست عزیز
ذاتا شما خیلی دانش آموز قوی هستید و با ترازی که دارین قطعا میتونید توکنکور بهترین نتیجه رو کسب کنید و تاپ ترین رشته و دانشگاه کشورو انتخاب قطعی خودتون بکنید.
به امید بزرگترین پیروزی های زندگی -
ExOrt خاهش میکنم دوست عزیز.
من فارغ التحصیلم. -
اون دسته از دوستای گلم که فردا از مبحث ویروس و باکتری+آغازیان آزمون دارن
لطفا امشب یه دور دیگه جزواتی که گذاشتمو مرور کنید.دیگ فردا منتظر خبرای خوب ولی از طرف شمامااااااااااا
موفق باشید عزیزای دل♡ -
ExOrt خاهش میکنم دوست عزیز.
من فارغ التحصیلم.این پست پاک شده! -
دوست عزیز گیاهی یکی از اسون ترینای کنکوره چون طراحا بدلیل محدودیت خط کتاب در شرح و تفضیل مطالب نمیتونن سوالات فرادانشی طرح کنند.
لذا با تکیه بر مفاهیم کتاب و تست زنی از سوالات گواه دهه ۹۰ به همراه سوالات دو سال اخیر ازمون های آزمایشی معتبر میتوانید به راحتی امتیاز این مبحث را کسب کنید.
البته برای راحتی شما من جزوه ی مخصوص گیاهی رو که با سبک جدیدی نوشتم قرار میدم و در کنار اون ویس اموزشی پارت های مهمشو میزارم تا کلا مشکلتون رفع بشه.
موفق و اثرگذار باشید.@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
موفق و اثرگذار باشید.مرسی مرسی....فقط خاهشا تا اولین ازمون جمع بندی سنجش مطالبتونو قرار بدین
-
@اسما-م خاهش میکنم دوست عزیز
ذاتا شما خیلی دانش آموز قوی هستید و با ترازی که دارین قطعا میتونید توکنکور بهترین نتیجه رو کسب کنید و تاپ ترین رشته و دانشگاه کشورو انتخاب قطعی خودتون بکنید.
به امید بزرگترین پیروزی های زندگی -
@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
موفق و اثرگذار باشید.مرسی مرسی....فقط خاهشا تا اولین ازمون جمع بندی سنجش مطالبتونو قرار بدین
negwin حتما دوست عزیز نگران نباشید.
من تلاشم اینه زود آماده کنم که شما بتونید استفاده کنید تا موفقیتتون تضمینی باشه.
ایشالا یه بیمه نامه با متد انحصاریم تهیه میکنم براتون و یک هفته قبل کنکور منتشرش میکنم که توش نزدیک به ۵۰ درصد کنکور پیش بینی شده باشه. -
من تلاشم اینه زود آماده کنم که شما بتونید استفاده کنید تا موفقیتتون تضمینی باشه.
ایشالا یه بیمه نامه با متد انحصاریم تهیه میکنم براتون و یک هفته قبل کنکور منتشرش میکنم که توش نزدیک به ۵۰ درصد کنکور پیش بینی شده باشه.@shayan_19 در جمع بندی۹۷-شایان سعیدی گفته است:
ایشالا یه بیمه نامه با متد انحصاریم تهیه میکنم براتون و یک هفته قبل کنکور منتشرش میکنم که توش نزدیک به ۵۰ درصد کنکور پیش بینی شده باشه.مغسی یه دنیا....شما کنکوری هستین؟