عربی/حال/سوال
-
unuccustoლed اهان ببخشید اشتباه متوجه شدم
برا متن بنظرم اگه شبی یه دونه متن بزنین دستتون راه میفته همه اولش اینجورین@اسمان-ابی در عربی/حال/سوال گفته است:
unuccustoლed اهان ببخشید اشتباه متوجه شدم
برا متن بنظرم اگه شبی یه دونه متن بزنین دستتون راه میفته همه اولش اینجوریناهان ممنون
-
@mahdis127 اره درسته توگوگل سرچ کردم....یه توضیحی اورد که وحد ومعا حال رو بیان مکنه
unuccustoლed میگم یه چیزی یادم بود پس هنوز مغزم یه ذره کار میکنه من خودم فقط چن درس سال سومو از فیلمای اقای جلادتی دیدم بقیه رو ناصح زاده دیدم ،در مجموع اقای ناصح زاده عالیه
-
unuccustoლed میگم یه چیزی یادم بود پس هنوز مغزم یه ذره کار میکنه من خودم فقط چن درس سال سومو از فیلمای اقای جلادتی دیدم بقیه رو ناصح زاده دیدم ،در مجموع اقای ناصح زاده عالیه
امیدوا باش
-
من دیگه ب چ زبونی بگم استاد جـــــلادتـــــــــی
️
رو ببینین
آخه این سوالایی ک برا بچه های اینجا دیدم ک پیش میاد همشون عینا تو جزوه شون هست... %(#990000)[ص76 جزوه استاد، نکته 3:] کلمه ی "وحدَ+ ضمیر متصل" همیشه حال مفرد و منصوبه
@zahra_asd من ايشونو امتحان نكردم..بااقاي ناصح زاده راحتم...چون من عربی پایش خوب نیس...اقای ناصح زاده وقتی یه چی رو میگه همرو میگه
-
@zahra_asd من ايشونو امتحان نكردم..بااقاي ناصح زاده راحتم...چون من عربی پایش خوب نیس...اقای ناصح زاده وقتی یه چی رو میگه همرو میگه
unuccustoლed صـــلاح ممــلــکـــت خـــویش خســـروان دانـــند:)
-
unuccustoლed صـــلاح ممــلــکـــت خـــویش خســـروان دانـــند:)
@zahra_asd البته که اره:)
-
سلام..دوستان گزینه 4این سوال گفته که حال داره؟!درسته که جواب گزینه سه هست...ولی مخام بدونم گزینه چهارش کدوم کلمش حال داره؟!متشکر از پاسخ گوییتون
سوال835:)
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاءunuccustoლed وحد + ضمیر حال است و این جا وحدها حال می باشد
-
سلام..دوستان گزینه 4این سوال گفته که حال داره؟!درسته که جواب گزینه سه هست...ولی مخام بدونم گزینه چهارش کدوم کلمش حال داره؟!متشکر از پاسخ گوییتون
سوال835:)
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاءunuccustoლed در ضمن این نکته وحد+ضمیر چندین ساله از کتاب حذف شده پس تو کنکور نمیاد احتمالا