رمز فصل 11سوم
-
همگی موفق باشید الله یاورتون...اما درمورد اینکه رگ لنفی متونه سرخرگ وسیاهرگ باشه کلی شک دارمممم....چون رگ لنفی مایع لنفی داره......اگر اینه چرا قبلنا خوندم سرخرگ وسیاهرگ داره....اگر غلطه چرا نوشته بود...درحالت کلی من مطمئن این نکته نیستم میرید ب حساب میارید مدیونتون میشم...
-
همگی موفق باشید الله یاورتون...اما درمورد اینکه رگ لنفی متونه سرخرگ وسیاهرگ باشه کلی شک دارمممم....چون رگ لنفی مایع لنفی داره......اگر اینه چرا قبلنا خوندم سرخرگ وسیاهرگ داره....اگر غلطه چرا نوشته بود...درحالت کلی من مطمئن این نکته نیستم میرید ب حساب میارید مدیونتون میشم...
unuccustoლed
واسه اینک خیالتون راحت شه،جلد۴۲بیولوژی سولومون ص۱۰۲۳
قسمتی ک زیرش خط کشیدم -
unuccustoლed
قسمتی ک زیرش خط کشیدمalisoltany ۴۲جلدش دارید وخوندید ؟؟؟؟؟
-
alisoltany ۴۲جلدش دارید وخوندید ؟؟؟؟؟
@zahra-m1999
ببخشید منظورم فصل بود5 شیش سال پیش المپیاد...
-
alisoltany در رمز فصل 11سوم گفته است:
unuccustoლed
قسمتی ک زیرش خط کشیدمکاملا موافقم چون لنف ها جریانشون به سمت سیاهرگه و سیاهرگ هم به سمت قلب .
-
unuccustoლed
قسمتی ک زیرش خط کشیدمalisoltany در رمز فصل 11سوم گفته است:
unuccustoლed
قسمتی ک زیرش خط کشیدمتشکر....لازم ب عکسش نبود ....صفحروو مگفتین پیدا مکردم...متشکرم..میدونستم سیاهرگ لنفی داریم...اما سرخر گرو مطمئینم یجا خونده بودم...ولی خب این کتاب مرجعه پس حتمن درسته ...متشکرم
-
یادش به خیر، خیلی کمک کننده بود
@دانش-آموزان-آلاء -
یادش به خیر، خیلی کمک کننده بود
@دانش-آموزان-آلاء@Amir-Bernousi من هنوزاین فصله نرسیدم.. خیلی من عقبم زیست رو.. ممنون
-
باسلام....درحال مطالعه ی فصل 11بودم ..گفتم این رمزو براتون بزارم....باشد که دعام کنید رستگار شم :)))))
فصل11سوم بخش نمو
جنین چنتا پرده داره؟!2تا پس تشکیل پرده ها هفته دوم
ماچنتا روده داریم؟!3تا راست روده وروده باریک وروده بزرگ پس تشکیل روده ها هفته سوم
ماچند نوع رگ داریم؟!3تا ..سرخرگ ،سیاهرگ،مویرگ پس تشکیل رگ ها هفته سوم
ماچنتادست وپا داریم؟!4تا پس تشکیل بازوها وپاها هفته چهارم
ما چنتا حفره قلبی داریم؟!4تا پس آغاز ضربان قلب هفته چهارم
**البته در هفته هفتم قلب با سونوگرافی قابل تشخیص هس
پ.ن1: بقیه فصلارو خوندنی بازم بهتون میگم
پ.ن2:برای ظهور امام زمان صلواتunuccustoლed عالی بود واقعا مرسی ک ب اشتراک گذاشتین