لغت زبان یادم نمی مونه
-
سلام لطفا بگید برا لغت زبان انگلیسی چی کنم هر بار که قبلی ها رو میخوام مرور کنم و از حفظ بگم یادم نیستن اگه راه حلی دارید لظفا بگید ممنون میشم تو ازمون ها هم کلوز تست و تست های لغت رو یا نمی زنم یا هروقت میزنم اشتباه در میاد لطفا کمک کنید با تشکر
-
سومن ... تست تست تست....باید تست کارکنین... هر کلمه تو جمله ای که داده رو اگ بلد نیستین اون کلمه رو هایلایت کنین... تک تک گزینه هارو معنی کنین...
-
سلام لطفا بگید برا لغت زبان انگلیسی چی کنم هر بار که قبلی ها رو میخوام مرور کنم و از حفظ بگم یادم نیستن اگه راه حلی دارید لظفا بگید ممنون میشم تو ازمون ها هم کلوز تست و تست های لغت رو یا نمی زنم یا هروقت میزنم اشتباه در میاد لطفا کمک کنید با تشکر
@hadi-m11 سلام دوست عزیز
من کتاب ۵۰۴ ِلغت یا واژگان ضروری کنکور به روش تیک ایت رو بهتون معرفی میکنم من خودم معلم زبان هستم و این کتابو به شدت توصیه میکنم چون در مدت ۲۶ روز کتاب ۵۰۴ لغت و در مدت (اگه اشتباه نکنم)۹۰ روز کتاب واژگان ضروری کنکور رو به طور کامل یاد میگیری و در ذهنت مرور میشه من به دانش آموزای خودم این کتابو توصیه میکنم.و اما اگه هزینه خرید این کتابو نداریم چه کنیم؟یه توصیه دیگه شما برای زبان کنکورتون(البته نمیدونم کنکوری هستی یا نه)یه دفتر جدا بردار از هر درسی که شروع کردی لغتای مهمشو از ب بسم الله تا ن پایانشو بنویس جلوی هر کدوم ۸ تا مربع بزار و توی ۸ روز مرورش کن تو حتی میتونی جلوی هر لغت مترادف ها و متضادها را هم بنویسی و همینطور معنیاش رو که بهت توصیه میکنم موقع زدن تیک ها دستت رو جلوی معنی فارسیشو بگیری که یه وقت تقلب نکنی
بعد از اینکه ۸ روز مرور لغت انگلیسی به فارسیت تموم شد برای تثبیت تو ذهنت ایندفعه جلوی معنی فارسیش ۸تا مربع بزار و تو این ۸ روز از فارسی به انگلیسی مرور کن تا لغات رو به صورت اکتیو یاد بگیری برای نوشتن مترادف ها و متضادها دو تا دیکشنری بهت معرفی میکنم که هر دو رو میتونی تو بازار دانلود کنی(رایگان) دیکشنری اول دیکشنری تحلیلگران که یک دیکشنری دو زبانس یعنی فارسی_انگلیسی(که البته بیشتر مترادف داده تا متضاد و برای عموم به نظرم دیکشنری خوبی باشه)دیکشنری دوم دیکشنری merriem webster که یک دیکشنری یک زبانه است اگه بزنی تو قسمت تریژر این دیکشنری با کلی مترادف و متضاد روبرو میشی که بهترینشو انتخاب کن و وارد دفترت بکن و اینم بگم اگه ِلغتا رو با مترادف و متضاد یاد بگیری به راحتی اون لغت تو ذهنت میمونه من خودم هم تمام لغات رو با مترادف متضاد یاد میگیرم و کمتر به معنی فارسیش توجه میکنم.
زبان برای هر کسی لذت بخش نیست بهتره اونو مثله یه بازی یاد بگیری
اگه شما بازیه دیگه ای تو زبان یاد گرفتید یا بلدید به بچه های آلایی بگید حتما استقبال میکنن.
به امید موفقیت روزافزون دوستان آلایی -
منم لغاتو با مترادف متضادش حفظم.البته ب مرورزمان حفظ شدم اول روزنامه وار بود.مثلا هفته ای ۴۰یا ۵۰تا لغت کارکنی فول فول میشی باتکرارزیاد.عمرا یادت بره!ولی بنظرمن بخای توجمله یاد بگیری هم زمان بره هم یه لغت ممکنه دوتا معنی متفاوت داشته باشه
حالا هرجور که راحت یادمیگیری